گارسیا که دارای رویکردهای اجتماعی دموکراتیک است، چین را الگویی مناسب در این زمینه می داند. به گزارش خبرگزاری آلمان از لیما، طبق قوانین پرو مجازات اعدام فقط در صورت ارتکاب خیانت بزرگ آن هم در شرایط جنگ با کشوری دیگر قابل اجرا است. گارسیا روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران در لیما گفت: من از جمله کسانی هستم که معتقدند برخی جنایات باید با مجازات مرگ همراه باشد.
وی افزود: تجاوز جنسی و قتل کودکان از جمله این جنایتها است. گارسیا گفت: من برای قطع گردن حداقل پنجاه نفر که مرتکب تجاوز جنسی شده اند آماده ام.
وی افزود، چین سال گذشته پنج هزار مجرم را اعدام کرد و در مقایسه با جمعیت پرو، این رقم معادل اعدام یکصد نفر در این کشور است. گارسیا از پارلمان پرو که نمی تواند آن گونه که باید قوانین را تشدید کند انتقاد کرد و ابراز امیدواری کرد پارلمان آینده در شرایطی باشد که بتواند مجازاتهای سخت تری علیه قاتلان و جنایتکاران در نظر بگیرد. رئیس جمهور پرو در سال 2006 خواستار اعدام جنایتکاران حرفه ای شده بود که علیه قربانیانشان متوسل به خشونت می شوند ولی او در سالهای بعد، این مسئله را با همان شور و اشتیاق نخست پیگیری نکرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، آلن گارسیا رئیس جمهور پرو قصد دارد برای مقابله با خشونتهای فزاینده در این کشور، مجازات اعدام را وارد قوانین این کشور کند.
کد خبر 85004
نظر شما