آصف علی زرداری در اولین مصاحبه خود پس از وقوع سیل سهمگین در پاکستان اظهار داشت: برای جبران کردن خسارات وارده به این کشور دست کم به سه سال زمان نیاز است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آصف علی زرداری رئیس جمهور پاکستان، در جمع گروه کوچکی از خبرنگاران پذیرفت که با توجه به تلاش شبه نظامیان برای سوء استفاده از بحران سیل در پاکستان، دولت وی در مقطع کنونی دچار آشفتگی شده است.
به گزارش خبرنگار مجله تایم، زرداری خاطر نشان ساخت: سیل در پاکستان 20 میلیون تن را تحت تاثیر قرار داده است. من فکر نمیکنم هیچ یک از این افراد به طور کامل بهبود یابند. من فکر نمیکنم مردم پس از شوک طوفان کاترینا و یا پس از حمله تروریستی 11 سپتامبر به طور کامل بهبود یافته باشند.
وی افزود: زمانی که یک کشور با یک چالش مواجه میشود، این چالش باعث میشود آن کشور به کشوری قویتر و بهتری تبدیل شود.
زرداری اضافه کرد: در میان مردم پاکستان نارضایتی وجود دارد، اما کشورهای دیگر نیز حتی ابرقدرتها هم در زمان بروز فجایع طبیعی نمیتوانند رضایتمندی مردم را آن طور که انتظار دارند، تامین کنند.
به عنوان مثال ما شاهد این مساله پس از طوفان کاترینا و وقوع زلزله هائیتی بودیم.
زرداری همچنین به خاطر رهبری ارسال کمکهای بشر دوستانه به پاکستان و اختصاص 150 میلیون دلار برای سیل زدگان پاکستان آمریکا را مورد تحسین قرار داد.
البته زرداری اظهار داشت که وی امیدوار است آمریکا کمکهای بیشتری به پاکستان کند.
رئیس جمهور پاکستان تاکید کرد که کشور توان مدیریت شرایط را داراست و افزود: ما تلاش میکنیم تا حد امکان انتظارات را در حد توانایی خود برآورده کنیم.
زرداری در سخنان خود به آخرین بحران در کشورش پیش از وقوع سیل یعنی ترور همسرش بینظیر بوتو در دسامبر 2007 اشاره کرد.
بی نظیر بوتو، نخست زیر سابق پاکستان و همسر آصف علی زرداری، در دسامبر 2007 در جریان تبلیغات انتخاباتی در شهر راولپندی ترور شد.
زرداری گفت: در آن مقطع زمانی ما اعلام کردیم دموکراسی بهترین انتقام است.
وی هشدار داد، شبه نظامیان پاکستان از جمله شبه نظامیانی که در قتل همسرش دست داشتند، به دنبال سوء استفاده از شرایط کشور پس از وقوع سیل هستند.
روز سه شنبه سه بمب در مناطق شمال غرب پاکستان منفجر شد. دو بمب در مناطق قبایلی این ناحیه و یک بمب دیگر در پیشاور که در نتیجه آن 36 تن کشته شدند، اما زرداری گفت عزم پاکستان برای مبارزه با شبه نظامیان همچنان به قوت خود باقی است.
وی اظهار داشت: من امیدوار بودم بسیاری از این شبه نظامیان در سیل غرق میشدند. همیشه چنین سازمانهایی درصدد سوء استفاده از بحرانهای انسانی هستند و در شرایط فعلی این چالش وجود دارد و ما نباید به آنها اجازه دهیم از شرایط موجود بهره برداری کنند.
زرداری عنوان داشت که وی انتظار ندارد احزاب سیاسی رقیب در شرایط فعلی مشکل ساز باشند و افزود: حتی اگر حزب اپوزیسیون (حزب متعلق به نواز شریف) در پایتخت مخالف من باشد، در شرایط فعلی در مناطق سیل زده به تقسیم قدرت با ما میپردازد.
نظر شما