حسن داناییفر سفیرکه حالا حدود یک ماهی است در قامت سفیر کشورمان در عراق فعالیت می کند، برخی رسانه های عربی در آغاز فعالیتش جوسازی های درباره وی انجام دادند تا مشخص شود حضور وی با توجه به رابطه گسترده دانایی فر با طیف های مختلف عراقی منافع امریکایی ها را دراین کشور تهدید می کند.
دانایی فر در جدیدترین اظهار نظر خود در گفتوگو باایسنا، در خصوص افزایش بیسابقه خشونت و ترور و بمبگذاری در عراق در چند ماه گذشته، تصریح کرده است: این اقدامات بهانه ای است برای کسانی تا اعلام کنند ارتش عراق توانایی تامین امنیت عراق را ندارد.
وی تصریح کرد: «بعضیها میخواهند گسترش خشونت و ترور در عراق را به خروج نیروهای آمریکایی ربط دهند و برخی علاقمندند این گونه اقدامات خشونتآمیز را انجام دهند تا آمریکاییها به بهانه اینکه ارتش عراق و پلیس و نیروی انتظامی توانایی تامین امنیت این کشور را ندارد از عراق خارج نشوند، اما ما این را قبول نداریم.»
دانایی فر از اقدامات «مشکوکی» نام برده که برخی به لحاظ تبلیغاتی انجام می شود و به این گونه اقدامات دامن می زنند.
هر چند سفیر ایران در اظهارات خود اشاره ای به این افراد نکرده است اما به نظر می رسد نیروهای اشغال کننده مورد اشاره وی هستند.دانایی فر تاکید کرده است: ما معتقدیم ارتش و نیروهای انتظامی و نظامی عراق توانایی تامین ثبات و امنیت عراق را دارند و باید این کار به عهده آنها گذاشته شود.
داناییفر همچنین در خصوص اظهارات منتسب به سفیر آمریکا در عراق درباره ایران نیز گفت: به طور دقیق این اظهارات را ندیدهام اما این اظهارنظرها در راستای تبلیغات علیه جمهوری اسلامی ایران است که آمریکاییها همیشه به این کار پرداختهاند اما این مسائل درباره ایران صحت ندارد. عراق کشور دوست و برادر ایران است.
نظر شما