ایلنا نوشت:

 دبیر کل جامعه زینب (س) می‌گوید: کمیسیون حقوقی و قضائی بهتر است به جای حذف شرط اجازه همسر برای ازدواج مجدد مرد در ماده 23 لایحه حمایت از خانواده به دنبال راهکارهایی باشد که با قرار دادن این راهکارها در لایحه حمایت از خانواده مردان نتوانند بدون اجازه همسرشان ازدواج مجدد داشته باشند و در واقع مشکل ضمانت اجرای این شرط را حل کند.

مریم بهروزی گفت: قرار است امروز در کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس ماده 22، 23 و 24 لایحه حمایت از خانواده مورد بررسی قرار گیرد و اشکالات و ایرادات آن برطرف شود. او ادامه داد: بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده است اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی قرار است با توجه به بحث‌‌ها و انتقاداتی که در مجلس نسبت به این مواد وجود داشته و نظرات کارشناسی که از گوشه و کنار به کمیسیون رسیده این مواد را اصلاح کند.

دبیر کل جامعه زینب (س) بیان کرد: این‌گونه به نظر می‌رسد که در جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضائی ماده 24 لایحه حمایت از خانواده که به موضوع مهریه پرداخته است، حذف شود، چون ورود به بحث مهریه مشکل شرعی دارد.

او ادامه داد: به نظر می‌رسد در جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضائی ماده 22 لایحه حمایت از خانواده نیزبا تغییرات اندکی به صحن علنی مجلس فرستاده شود و در واقع روح این ماده تغییر چندانی نمی‌کند و فقط قرار است که در این ماده که به موضوع ازدواج موقت می‌شود و ثبت آن را منوط به باردار شدن زوجه می‌داند، تاکید شود که ازدواج موقت اصل نیست و آنچه به عنوان اصل و مبنای ازدواج شایسته و مورد توافق است، ازدواج دائم است.

بهروزی در رابطه با ماده 23 لایحه حمایت از خانواده نیز گفت: بر اساس شنیده‌ها یکی از پیشنهاد اصلی که امروز قرار است در رابطه با ماده 23مطرح شود، حذف اجازه همسر برای ازدواج مجدد مرد است. اوتوضیح داد: از آنجایی که در لایحه حمایت از خانواده هیچ‌گونه ضمانت اجرایی برای مجازات مردانی که بدون اجازه همسر ازدواج می‌کنند، وجود ندارد و از طرفی مرد ممکن است با توسل به زور زن اول خود را متقاعد کند که برای ازدواج مجدد او رضایت دهد و از طرف دیگر رضایت همسر اول برای ازدواج مجدد مرد شرعی نیست، این شرط از ماده 23 حذف می‌شود.

دبیرکل جامعه زینب (س) گفت: البته پیشنهاد ما به اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی این است که به جای حذف شرط رضایت همسر اول برای ازدواج مجدد مرد به دنبال راهکارهایی باشند که با عملی کردن آنها ضمانت اجرایی ایجاد شود تا مرد بدون اجازه همسرش نتواند ازدواج مجدد داشته باشد نه اینکه کلا این شرط را حذف کند.

کد خبر 90054

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    1 0
    همین طوری حق زن پایمال شده است در ایران چرا واقعا تعهدات طرفین ازدواج را برای تضمین بیشتر نمی کنند این روزها ظاهرا برای هوسرانی بیشتر دنبال قانونگذاری هستند حتی تو اروپا و امریکا که این همه روابط ازاد است رابطه داشتن بادو نفر همزمان کاری است نکوهیده
  • بدون نام IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۲۰
    0 0
    واقعا برای همه کسانی که ادعای دفاع از حقوق زن میکنند متاسفم با این راهکارها.. آیا رسول اکرم در دوران زندگی با خدیجه زن دیگری داشتند ؟ خیر نداشتند و به همسر خود وفادار بودند ایا حضرت علی ع در زمان زندگی با حضرت فاطمه س همسر دیگری اختیار کردند ؟ خیر کاش اگر اسوه ما در زندگی این بزرگان هستند در همه امور به آنها تاسی کنیم نه فقط آنچه به میل و هوی و هوس ماست
  • عزیز IR ۲۰:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۴
    0 0
    باسلام بنده باهمسرم دچار مشکل وعدم تفاهم می باشیم وبه هیچ وجه هیچ لذتی از زندگی نمی بریم وهر روز دعوا وهمسرم اقدام به رفتن خانه مادرش می کند و بنده را تنها رها می کند وبدلیل مهریه بالا بنده را اذیت و حاضر به طلاق توافقی هم نیست.بنده که توان پرداخت ندارم وهمسرم در سال شاید 2 ماه کنارم باشد آنهم با دعوا وسو صدا.چاره چیست.آیا حق زندگی ندارم یا باید فنا شد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین