یک کارشناس مواد مخدر گفت: موضوع نگران کننده در افزایش میزان ناخالصیهای مواد مخدر نبود تجربیات کافی و لازم برای درمان مواد مخدر افیونی است زیرا در حال حاضر هیچ برنامه درمانی جدی برای درمان معتادان مخدرهای صنعتی نداریم.
حامد اختیاری با بیان این مطلب افزود: افزایش میزان ناخالصیهای مواد مخدر مانند کراک، هروئین و تریاک موضوعی است که از گذشته تا کنون در ایران و بسیاری از کشورهای دیگر مطرح است اما افزایش میزان این ناخالصیها بر اساس شرایط تغییر می کرد.
وی ادامه داد: امروزه با توجه به وضعیت افغانستان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در جهان، میزان افزایش ناخالصیهای مواد مخدر شرایط خاصی پیدا کرده است.
این کارشناس مواد مخدر گفت: مهمترین نگرانی به وجود آمده در موضوع افزایش قیمت مواد مخدر و به دنبال آن افزایش میزان ناخالصیها، گسترش روند تولید مواد مخدر صنعتی مانند شیشه در داخل کشور و تغییر رویکرد مصرف مواد مخدر است.
وی تصریح کرد: از دیگر موضوعات مهم و نگران کننده در افزایش میزان ناخالصیهای مواد مخدر نبود تجربیات کافی و لازم در درمان مواد مخدر افیونی در کشور است زیرا در حال حاضر هیچ برنامه درمانی جدی ای برای درمان این اعتیادها نداریم.
اختیاری عنوان کرد: ناخالصیهای مواد مخدر عوارض جسمانی را در معتادان تشدید می کند به نحوی که با درمانهای کنونی نمی توان به
درمان معتادان و بهبود وضعیت آنان پرداخت.
وی تاکید کرد: افزایش میزان تولید و مصرف مواد مخدر صنعتی در کشور موجب افزایش رفتارهای جنسی پرخطر و رفتارهای جنون آمیز منجر به وقوع جرایم در جامعه می شود.
این کارشناس مواد مخدر افزایش بزهکاری در جامعه را از دیگر تاثیرات مهم افزایش ناخالصیهای مواد مخدر دانست و گفت: باید برای پیشگیری از بروز این مشکلات به دنبال راهکار اساسی بود.
به گزارش مهر:
کد خبر 92017
نظر شما