نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی از توافق این رژیم با آمریکا در سال 2007 مبنی بر پذیرش 100 هزار آواره فلسطینی در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم، ایهود المرت نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی در کنفرانس طرح ژنو اظهار داشت که دولت وقت وی در سال 2007 به توافقاتی با آمریکا مبنی بر پذیرش 100 هزار آواره فلسطینی در خاک آمریکا در صورت دستیابی به راهحلی با فلسطینیان دست یافته بود و مسئولیت شکست دستیابی به این راهحل بر عهده تشکیلات خودگردان فلسطین بود.
وی مدعی شد: اگر به راهحلی دست مییافتیم نقشه جهان و خاورمیانه تغییر میکرد.
المرت خاطر نشان کرد: علت شکست این امر مخالفت تشکیلات خودگردان فلسطین با اتخاذ گامی رو به جلو در مقابل موافقت وی با بازگشت کمتر از 20 هزار آواره به اسراییل بود.
وی درباره قدس نیز اظهار داشت: من پیشنهاد کردم آنچه که موسوم به حوض مقدس است از سوی پنج طرف اداره شود و در نشست آخر خود با محمود عباس طرحی را برای سازش ارائه کردم که همه این نقشهها را شامل میشد.
وی با تقدیر از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی تصریح کرد که پایبندی وی به یهودیت اسراییل را میستاید ولی نتانیاهو باید تنها برای باقی ماندن در قدرت تلاش نکند بلکه دستیابی به راهحلی برای سازش با فلسطینیان را نیز مورد توجه قرار دهد و در مذاکرات وارد مسائل اصلی شود.
المرت موضع دولت آمریکا را دارای تفاوتی با موضع دولت جورج بوش رئیس جمهور سابق آمریکا ندانست و تاکید کرد: دولت کنونی آمریکا مواضع خصمانهای در قبال اسراییل ندارد.
وی همچنین با انتقاد از ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اظهار داشت: وی سال 2006 از من خواست به حزب کادیما بپیوندم و همچنین مخالف حمله به تاسیسات "دیرالزور" سوریه بود که اسراییل آنها را تاسیساتی هستهای دانست.
نظر شما