معصومه رامهرمزی، یکشنبه شب در نخستین همایش زنان اهل قلم در سخنانی با ارائه گزارشی از عملکرد کمیته علمی این همایش گفت: جلسات زیادی با کارشناسان ادبیات حوزه دفاع مقدس و انقلاب برگزار شد و اطلاعات خوبی در حوزه پدیدآورندگان زن جمع آوری کردیم.
وی افزود: موضوعات مربوط به چهار حوزه خاطره، شعر، پژوهش و داستان باید در کارگروهها مورد توجه قرار میگرفت، مقالات و چکیدههای مباحث کارگروههای به زودی بررسی و در اختیار افراد و نهادها قرار خواهد گرفت و پس از بررسی نهایی به تمام مراکز از جمله سازمان امور زنان و حوزههای دفاع مقدس ارائه میشود.
وی در ادامه به آمار زنان نویسنده اشاره کرد و گفت: 367 نفر نویسنده زن در حوزه انقلاب و دفاع مقدس فعالیت میکنند، که از این تعداد 170 نفر نویسنده در حوزه تاریخنگاری مشغول فعالیت هستند و باید دانست همواره زنان در جشنواره کتابهای سال دارای رتبههای برتر بودند.
وی اضافه کرد: از این تعداد 72 نفر در حوزه شعر، فیلمنامه و نمایشنامه، 90 نفر در حوزه داستان و 30 نفر در حوزه پژوهش فعالیت میکنند و این آمار نشان می دهد که زنان در این حوزه تلاشهای زیادی کرده اند و زنان ما بخش مهمی از ادبیات دفاع مقدس را به خود اختصاص دادهاند، پس نیازمند کمک و حمایت در این عرصه هستند.
وی با بیان اینکه 169 نفر از زنان ما تکاثر هستند و پس از چاپ یک اثر از کار کنار کشیده اند گفت: باید این تعداد مورد حمایت و توجه قرار گیرند.
وی به نیاز زنان نویسنده به مراکز اسنادی و پژوهشی که مدارک جنگ را در اختیار دارند اشاره کرد و گفت: این اسناد نقش جدی در روشن کردن ذهن پدیدآورندگان آثار دارد، داشتن اطلاعات جامع و تکیه بر اطلاعات و خلق آثار دو امر جدا ناشدنی هستند.
اولین همایش زنان اهل قلم انقلاب و دفاع مقدس عصر روز یکشنبه چهارم مهرماه همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس در تالار غدیر وزارت کشور با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مریم مجتهدزاده، مشاور رییس جمهور و رییس مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، مجتبی رحماندوست، مشاور رییس جمهور در امور ایثارگران و جمعی از اهالی قلم برگزار شد.
نظر شما