فارس نوشت:

خسرو معصومی جایزه بهترین کارگردانی دوازدهمین دوره جشنواره فیلم پیونگ یانگ را دریافت کرد. این جایزه برای کارگردانی فیلم «باد در علفزار می‌پیچد» به خسرو معصومی تعلق گرفت.

دوازدهمین جشنواره فیلم پیونگ یانگ دوشنبه 27 سپتامبر در پایتخت کره شمالی به کار خود پایان داد. این فیلم در بخش مسابقه‌ این جشنواره به عنوان نماینده‌ ایران رقابت کرد.

«باد در علفزار می‌پیچد» بیش از این علاوه بر جوایز داخلی، نشان یو.سی.ای.ال را از آن خود کرده است. این فیلم نهمین ساخته بلند معصومی است که از هفته گذشته روانه اکران داخلی نیز شده است.

«باد در علفزار می‌پیچد» روایت شوکا دختر جوانی است که به ‌علت فقر خانواده مجبور شده به ازدواج با پسری عقب‌افتاده تن دهد تا به این‌ ترتیب کمی از بار مالی خانواده بکاهد، اما جلیل، شاگرد خیاط، دل در گرو شوکا دارد.

الناز شاکردوست، حسین عابدینی، رضا ناجی، جمال اجلالی، مائده طهماسبی و ایرج قوشچی در «باد در علفزار می‌پیچد» بازی کرده‌اند.

کد مطلب 96326

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین