پلیس انگلیس از دستگیری و حبس سه نفر از شهروندان این کشور در پی سرقت و کلاهبرداری از یکصد توریست ژاپنی خبر داد.

به گزارش ایسنا، دیوید راس بازپرس ویژه در مصاحبه‌ای با رسانه‌های دولتی انگلستان، گفت: این گروه سه نفره با جذب توریست‌ها و گردشگران ژاپنی به سمت موزه انگلیس و مغازه‌های لوکس فروشی در خیابان آکسفورد کارت اعتباری آن‌ها را گرفته و تمام پول آن‌ها را از حسابشان خارج می‌کردند یا با خرید کالاهای گران قیمت گردشگران ژاپنی را تیغ می‌زدند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این سه تن در پی گزارش سفارت ژاپن مبنی بر شکایت بیش از 70 مورد سرقت و کلاهبرداری از گردشگران ژاپنی در لندن توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، دادگاه عالی منطقه بلک فری یار، کارمن بانیای 27 ساله را به 18 ماه حبس، استفان بالفیت 31 ساله را به دو سال و کاسمین نگری 23 ساله را به 15 ماه حبس پس از تفهیم و اثبات اتهامشان محکوم کرد.

کد خبر 96429

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین