ایرنا: در پی اظهارات استاد دانشگاه ایتالیا و ساختگی خواندن هولوکاست، سناتور 'اومبرتا کولی' از حزب حاکم ملت آزادی و سناتور 'الفوندو ماشیتلی' از حزب ارزش های ایتالیا از خانم 'ماریاستلا جلمینی' وزیر آموزش و پرورش ایتالیا خواستند هرچه سریع تر برای اخراج این انکار کننده هولوکاست اقدام کند.

وزیر آموزش و پرورش ایتالیا نیز با ظاهر شدن در شبکه 5 این کشور در واکنشی تند گفت: اظهارات موفا غیرقابل قبول است؛ در دانشگاه نباید نفرت تعلیم داده شود.

وی افزود: اظهارات موفا توهین به یاد و خاطره یهودیانی است که در اتاق های گاز کشته شدند. این امکان وجود ندارد که در دانشگاه های ایتالیا، استادانی در حین تدریس بذر نفرت بکارند.
'سیلویو برلوسکونی' نیز پس از فشار لابی صهیونیستی در پیامی خطاب به حامیان این رژیم اعلام کرد که با هرگونه انکار هولوکاست بشدت مخالف است.
وی گفت: پس از دیدار از پادگان اوشویتز و همچنین نگرانی و وحشت از یهودی سوزی (هولوکاست)، خود را با یهودیان همراه یافتم و از آن زمان احساس می کنم که یک اسراییلی هستم.

روزنامه 'لارپوبلیکا' نیز روز پنجشنبه با عنوان ' تدریس تکان دهنده در دانشگاه، هولوکاست ساختگی است' نوشت: استاد دانشگاه ترامو در حین تدریس، واقعه هولوکاست را نفی کرده و می گوید هیچ مدرکی دال براینکه هیتلر گفته باشد تمام یهودیان را نابود کنید، وجود ندارد.
این روزنامه ایتالیایی افزود:موفا که روز 25 سپتامبر گذشته در دانشکده علوم سیاسی ترامو برای دوره کارشناسی ارشد با عنوان 'هولوکاست موضوع منع جهان آکادمیک، دفاع از دگم تفتیش عقاید هزاره سوم' تدریس می کرد و تصاویر ویدیویی آن بطور کامل در اینترنت موجود است، بطور مکرر از آزادی بیان دفاع کرده و آن را با آزادی نفی هولوکاست تطبیق کرد.

این روزنامه نوشت: موفا در این جلسه ضمن زیر سوال بردن اتاق های گاز برای کشتار یهودیان از سوی نازی ها، به مصاحبه ویدیویی 'روبر فوریسون' فرانسوی اشاره کرد که گفته بود 'ساختمانی را که در 'آشویتس' نشان می دهند، ساختمانی است که قابلیت استفاده شدن برای اتاق های گاز و کشتار یهودیان را ندارد؛ بلکه از این ساختمان برای ضد عفونی کردن البسه زندانیان استفاده می شد'.

موفا همچنین ضمن رد اینکه 6 میلیون یهودی در زمان جنگ جهانی دوم کشته شدند، گفت: این رقمی است که زیر سوال قرار دارد و بطور شفاهی گفته شده است.
روزنامه ایتالیایی در ادامه نوشت: استاد دانشگاه ترامو به دفاع از همکاران نفی کننده هولوکاست مانند 'روبرتو والوو' معلم ایتالیایی پرداخت که هولوکاست را ساختگی می دانست.

موفا گفت: امروز نیز مانند زمان تفتیش عقاید (کلیسا) نمی توان این موضوع را درک کرد که چرا کسی که موضوع هولوکاست را مطرح می کند و یا به هرحال درباره آن در کوچه و خیابان صحبت می کند و اقرار می کند که آن را باور ندارد تنبیه می شود. این نوع زجرکشی و ستم غیر قابل درک است.

به نوشته روزنامه ایتالیایی، موارد دیگری نظیر این استاد ایتالیایی نیز در سال های گذشته به وقوع پیوست مانند 'آنتونیو کاراچولو' محقق ایتالیایی که هولوکاست را در سال 2009 یک افسانه خوانده بود و یا 'روبرتو والوو' معلم دبیرستان 'ویا ریپتا' در رم که در سال 2008 اظهار داشت که هولوکاست ساختگی است و یا مورد 'جرالد توبن' تاریخ شناس انگلیسی که بخاطر نفی هولوکاست در سال 2008 در لندن دستگیر شد و یا 'دیوید ایروینگ' تاریخ شناس اتریشی که در سال 2006 به اتهام نفی هولوکاست به 3 سال زندان محکوم شد.

کد خبر 98675

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین