ایرنا نوشت: تا به حال شده به رستورانی بروید که بعد از سفارش دادن، پشیمان شوید به این علت که مواد غذایی تازه نبودهاند؟ در فستفودها تشخیص تازه نبودن مواد، به علت داشتن ادویههای فراوان، به آسانی رستورانها نیست.
جام جم نوشت: اسمش بمب است البته اسمهای دیگری هم دارد ولی کافی است جلوی پیشخوان بایستید و از فهرست رستوران، یک بمب سفارش دهید، معجزه بعد از آن اتفاق میافتد.
صنعتایرنا نوشت: دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران جاسازی قرص در کیک و بیسکوئیت را اقدامی خرابکارانه علیه صنایع غذایی کشور برشمرد و گفت: انواع کیک و بیسکوئیت در کارخانجات صنایع غذایی با دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد تولید میشوند، بنابراین آلوده شدن کیک و بیسکوئیتها به قرص در چنین شرایط حرارتی از لحاظ فنی امکانپذیر نیست.
عکسبسیاری از متخصصان میگویند استرس، تمایل به خوردن میانوعدههای شیرین و سرشار از کربوهیدرات را افزایش میدهد؛ چراکه مصرف این خوراکیها لذتبخشتر از سبزیجات سالم است و برای فرد آسودگیخاطر به همراه میآورد. منبع: ایسنا
آموزشایلنا نوشت: رییس سازمان امور دانشجویان گفت: یکی از اقدامات ما برای افزایش کیفیت غذای دانشجویی ایجاد رستوانهای مکمل در کنار رستوانهای دانشجویی است.
ایسنا نوشت: رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با هشدار نسبت سلامت غذاهای عرضه شده در کیوسکها و ماشینهایی که بدون مجوز وزارت بهداشت اقدام به عرضه غذا میکنند، گفت: اغذیه فروشیهای خیابان سیتیر مثال خوبی از ساماندهی اغذیه فروشان کیوسکی و ماشینی است که در بازرسیها نیز نمره قابل قبولی اخذ کردهاند.
عکسوقتی یک رستوران را برای صرف غذا انتخاب میکنید، چه چیزی بیشتر از همه برایتان اهمیت دارد؟ کیفیت غذا، تزئین غذا، طراحی داخلی رستوران، نوع سِرو و یا …؟
بازرگانیجام جم آنلاین نوشت: در ماه مبارک رمضان ساعت فعالیت برخی از واحدهای صنفی تا سحر تغییر میکند و با پایان یافتن این ماه ساعت فعالیت آنها به روال سابق برمیگردد که با توجه به این قانون به نظر میرسد روزهای تعطیل این هفته جزو شرایط ماه رمضان قرار نمیگیرد و واحدهای صنفی باید حداکثر تا یک بامداد فعالیت داشته باشند.
کشاورزیباشگاه خبرنگاران نوشت: با توجه به آنکه نرخ ماکارونی و تن ماهی تا کنون تغییری نداشته است، اما برخی مغازه داران به سبب ازدیاد تقاضا اقدام به گران فروشی کالا در بازار می کنند.
اینترنتایرنا نوشت: فضای مجازی و مصرف محصولات دیجیتالی، انبوه داده و اطلاعات را به صورت خوراک در اختیار مغز قرار می دهد؛ کارشناسان با استناد به اهمیت توجه به حفظ سلامت روانی، از ضرورت رعایت «رژیم تغذیه ای دیجیتالی» و پرهیز از پرخوری غذای دیجیتالی سخن می گویند.
عکسنانسی پلوسی، رئیس حزب دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، در حال توزیع غذای رایگان میان کارمندان بیکار شده به دلیل تعطیلی موقت دولت فدرال آمریکا در واشینگتندیسی است.
عکسغذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.
عکسغذایی که امروزه در شیلی طبخ میشود تحت تاثیر آشپزی اسپانیایی و فرهنگ بومی شیلی است اما تاثیراتی از آلمان، فرانسه و ایتالیا را هم میتوان در آن یافت.
عکسغذاهای کشور بلژیک تحت تاثیر آشپزی همسایگان خود یعنی فرانسه، آلمان و هلند البته با تفاوت های خاص خود این سرزمین است. آشپزی بلژیکی همچنین تحت تاثیر تغییر فصل ها نیز هست. تعدادی از غذاها نیز فقط برای یک منطقه خاص هستند. بلژیکی ها یک فستیوال معروف غذایی هم دارند که هر ساله ۱۱ تا ۱۴ سپتامبر برگزار می شود.
عکسدر تصاویر زیر بازار غذاهای سنتی در کشمیر را میبینید. کشمیر منطقهای در شمال غربی شبهجزیره هند است که از ایالت جامو و کشمیر تحت کنترل هند، ایالت گلگت-بلتستان و کشمیر آزاد تحت کنترل پاکستان و منطقه اقصای چین تحت کنترل جمهوری خلق چین تشکیل میشود.
عکسدر تصویر زیر قدیمیترین منوی به دست آمده از یک رستوران ایرانی را می بینید که مربوط به سال ۱۲۷۰ شمسی است؛ یعنی زمانی که با یک ریال میشد کباب سلطانی خورد!
کشاورزیایلنا نوشت: رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی گفت: اعتراض مرغداران به کم بودن قیمتها و افزایش قیمت تمام شده مرغ منجر به افزایش ۶۰۰ تومانی قیمت این محصول شده است.
کسب و کاراقتصادنیوز نوشت: ناصر حسینی تبریزی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش میگوید که قیمت مواد اولیه رستورانها بیشتر از ٥٠ درصد گرانتر شده و حالا آنها مجبورند قیمت غذاهایشان را افزایش دهند و همین موضوع موجب شده است که مشتریان رستورانها به شدت کاهش داشته باشند.
دانشهای بنیادیسیناپرس نوشت: انسان در قرون اخیر بهطور بیرویهای از منابع طبیعی موجود در کره زمین استفاده کرده است و از سوی دیگر وقوع مواردی همچون تغییرات آب و هوایی، کمبود آب و ... سبب شده است تا آینده صنعت غذایی در هالهای از ابهام قرار گیرد.