تصویربرداری فیلم تلویزیونی «جنون دو نفره» به کارگردانی صادق کرمیار و تهیه‌کنندگی محمدرضا خجسته در رامسر ادامه دارد.

به گزارش خبرآنلاین، در سکانس‌های شمال کشور این فیلم بهاره رهنما روبروی مادرش پروین‌دخت یزدانیان قرار گرفت و نقش دختر او را بازی کرد.

در این تله‌فیلم سروش صحت نیز نقش یک وکیل را بازی می‌کند که زندگی زناشویی‌اش دچار چالش‌های عجیب شده است.
«جنون دونفره» دو قهرمان اصلی دارد؛ سحر و آرش که نقش آن‌ها را رهنما و صحت بازی می‌کنند. سحر دندانپزشک و آرش وکیل است. این زن و شوهر با وجود وضع مالی خوب امکانات مناسب و جایگاه اجتماعی در خور با هم دچار مشکلاتی می‌شوند، مشکلات و مشاجراتی که این زن و شوهر جوان را تا مرز جدایی پیش می‌برد ولی در نهایت اعتقاد و توسل آن‌ها را به آغوش خانواده باز می‌گرداند.

«جنون دو نفره» که رگه‌هایی از طنز نیز دارد کاری از گروه فیلم‌های تلویزیونی شبکه یک سیماست که برای پخش از این شبکه در روز عید غدیر آماده می‌شود.

هم‌اکنون بیش از 75 درصد از تصویربرداری این فیلم در تهران و‌ رامسر انجام شده و کار تدوین آن نیز به صورت همزمان آغاز شده است.

فیلمنامه «جنون دو نفره» را فروغ فروهیده به نگارش درآورده و بازنویسی نهایی آن را صادق کرمیار بر عهده داشته است.

دیگر عوامل این فیلم تلویزیونی عبارتند از مدیر تصویربرداری: مجتبی رحیمی، مدیر تولید: سعید شرفی‌کیا، مدیر صدابرداری: فرخ فدایی، طراح صحنه و لباس: حسین منصور فلاح، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: سیدهاشم میرطالبی، طراح چهره‌پردازی: حامد علی بخشی، منشی صحنه: مرضیه آذری، مدیر تدارکات: مسعود شرفی کیا و ناظر پروژه: ناصر فرضی‌زاده

5858

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =