باشگاه خبرنگاران نوشت: معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک تاثیر زیادی بر پرفشاری خون داشته و این مسئله عامل بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر است.

حسین فرشیدی افزود: نمک‌های صورتی و آبی مورد تایید وزارت بهداشت نیست و نمک های رنگی حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین بوده و مصرف آن سبب کمبود ید و بروز مشکلات کلیوی در بین افراد می شود.

اسماعیل زاده تاکید کرد: مصرف لبنیات برای تمام افراد ضروری است و تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که مصرف کافی لبنیات داشته باشند از ابتلا به سرطان‌های مختلف مصون خواهند بود.

۴۷۴۷

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =