اخیرا هزاران هزار پا در سراسر زندان تاریخی و مخوف آلکاتراز پیدا شده که هنوز دلیل حضور این تعداد جانور معلوم نشده است.
تیمی از دانشگاه کالیفرنیا سرگرم تحقیق در این مورد شده که چگونه هزارپاها به این جزیره و مکان مخوف ورود شده اند.
حدسهایی هم در رابطه با حضور ناگهانی این جانوران زده شده است. در سال 2012 هجوم موش به جزیره و زندان باعث شد تا جوندگان زیادی برای جویدن مواد غذایی مانده رشد کنند.
بعد از اقدامات لازم ، بعدا مسوولان پارک ملی که مدیریت جزیره را بر عهده دارند امیدوار شدند که موشها رفته باشند اما آنچه انها می دیدند، باور کردنی نبود!
الکساندر نگوین از دانشجویان دانشگاه گفت هنگام بازدید از زندان، متوجه شدند هزاران هزار پا در محیط تاریک زندان رشد کرده اند و همه جا گسترده شده اند. به کمک رولند شلی مسوول امور بی مهرگان در موزه طبیعی کارولینای شمالی، متوجه شدند گونه های یافت شده هزارپا با گونه های طبیعی خود جزیره تفاوت دارند.
جزیره آلکاتراز در مرکز خلیج سانفرانسیسکو در کالیفرنیا واقع شده است.
آلکاتراز در سال 1850 به عنوان تاسیسات نظامی بنا شد و پس از آن تا سال 1933 بعنوان یک زندان نظامی کاربری داشت. در ماه اوت سال 1934 به زندان فدرال تبدیل شد و 29 سال مقر جنایتکاران حرفهای - از جمله آل کاپون، رابرت فرانکلین استرود (که به پرنده باز آلکاتراز معروف بود) و آلوین کارپیس که با سابقهترین زندانی آلکاتراز به شمار میرفت - بود.
این جزیره به علاوه، محل سکونت کارکنان زندان و خانوادههایشان نیز به شمار میرفت و امروزه همه ساله با حضور ساکنان جزیره در دومین هفته ماه اوت جشن سالگرد افتتاح زندان آلکاتراز برگزار میشود.
در 21 ماه مارس سال 1963، به دستور رابرت اف کندی، این تبعیدگاه که حدود 250 زندانی در آن اقامت داشتند برای همیشه تعطیل شد. این اقدام علتهای مختلفی داشت، از جمله سنگین بودن هزینه اداره آن نسبت به دیگر زندانها و آلوده کردن آب خلیج سانفرانسیسکو بر اثر فاضلاب آن؛ علاوه بر این مسلم بود که ساختن یک زندان معمولی جدید که در خشکی قرار داشته باشد، آسانتر از پرداخت هزینههای سرسام آور آلکاتراز بود.
در سال 1969 بومیان آمریکایی از قبایل مختلف در حالیکه خود را “بومیان قبایل آمریکا” نامیدند، این جزیره را اشغال کردند. هدف آنها از تحصن در جزیره درخواست تاسیس یک مرکز آموزشی – فرهنگی در آنجا بود و برای رسیدن به منظور خود به تخریب ساختمانهای جزیره پرداختند. سرانجام پس از 18 ماه دولت آمریکا آنها را مجبور به ترک این ناحیه کرد، نتیجه این تحصن تاسیس یک حکومت جدید خودگردان بود.
از سال 1937 تا کنون آلکاتراز موضوع بسیاری از فیلمهای سینمایی بوده؛ این جزیره به “صخره” نیز معروف است و در سال 1996 فیلمی به همین نام در رابطه با آکاتراز ساخته شد.
منبع: دیلی میل
5656
نظر شما