شب گذشته تعدادی از آبی پوشان در مهمانی افطاری مجتبی جباری که به مناسبت افتتاح رستورانش برپا شده بود شرکت کردند. عکس‌ها: مجتبی صالح

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ گوشه ای از حواشی این مهمانی را در زیر می خوانید:

*دسته گلی آبی که به شکل عدد 8 تزئین شده بود در مقابل درب ورودی قرار داشت. مجتبی جباری هم با تیپی کاملاً آبی که چندان بی دلیل هم نبود ، میزبانی  این مراسم را بر عهده داشت.  جالب اینجاست که حتی کفش های مجتبی هم آبی بود.

*بابا زاده  اولین مهمان استقلالی جباری بود. پس از او آندو  و آرش به جمع مهمانان پیوستند.

*پژمان منتظری، ساموئل و خسرو حیدری با هم رسیدند و جواد نکونام هم آخرین چهره سرشناسی بود که خود را به رستوران 8 رساند.

*پژمان پس از حال و احوال و تبریکات مرسوم به آرامی به جباری گفت که ساموئل کمی از دستت دلخور است. پس از آن دقایقی جباری و ساموئل با هم صحبت کردند (البته به زبان انگلیسی) تا اندک کدورت به وجود آمده برطرف شود.

*همه مهمانان استقلالی مجتبی به صورت خانوادگی در این مراسم حضور یافتند به غیر از آندو و جواد که البته عذر جواد به خاطر فرزند تازه متولد شده اش موجه بود.  

252 43

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =