تصاویری از زنان ارتش آمریکا که از سوی خبرگزاری رویترز منتشر شده است را از نظر می گذرانید.

به گزارش خبرآنلاین، وب سایت خبرگزاری رویترز با انتشار این تصاویر که بعضی از آنها به سالهای گذشته از جمله جنگ افغانستان، عراق و اردوگاه های نظامی واقع در کره جنوبی باز می گردد، این سوال را مطرح می کند که آیا زنان ایالات متحده می توانند نقش مبارزه خواهان را در سیاست بازی کنند؟

این خبرگزاری در ادامه  آورده است که زنانی که با این حچم از خشونت و مبارزه آشنا می شوند می توانند مهمترین پست های کلیدی پنتاگون را از آن خود کنند.

52310

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
    دنیای امروز دیگه زن و مرد نداره.
    • بی نام IR ۱۹:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۱
      20 25
      نتیجه اش رو هم داریم می بینیم
    • دانشجو IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
      3 10
      بله. زنها رو هم تبدیل به مرد کرده اند. راه حل تساوی حقوق زن و مرد هم به شیوه غربی این است که زنها هویت خود را از دست بدهند و مردگونه بشوند. البته کدام مرد حاضر است با زنی زندگی کند که زن نیست؟ آیا نهایت کمال زن این است که مثلا در معدن کار کند یا راننده تریلر باشد؟
    • بهروز A1 ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۹
      1 1
      زن و مرد در خلقت متفاوتند ارتش آمریکا هم بیشتر برای نمایش از اینها استفاده می کنه و در عملیات های نیروهای ویژه تقریبا از اینها استفاده نمی کنه
  • بی نام DE ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
    145 8
    تفاوتی که هست این است که اینها بین زن و مرد فرق نمی گذارند. بلکه هر کار سختی که یک مرد باید انجام دهد یک زن هم باید انجام دهد.
  • بی نام A1 ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
    خوب معلومه که تو همیچین جایی از برابری حقوق زنان با مردان دفاع می شود و توجیه هم دارد
  • کرمانشاهی A1 ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
    یعنی اینقدرمردهاشان بی عرضه اند
    • بی نام A1 ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
      چرا بعضيا حتما بايد يه چيزي بگن؟؟؟ يكي لطفا به من بگه چند نفر مثل اقا يا خانم كرمانشاهي ممكنه در جامعه فكر كنند؟ كم يا زياد؟
  • بی نام A1 ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۳۱
    77 2
    بیشترین حقوق و مزایا های شغل های جهان مربوط به ارتش آمریکاست.
  • بی نام RO ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۳
    2 8
    مار بدبخت رو سر بردیند که چی خونش رو بخورند ؟ عقل توی کله این ارتش امریکا نیست
  • بی نام IR ۲۱:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    0 7
    طبق آماری که یکی از مجله های آمریکایی منتشر کرده بود: احتمال آزار جنسی سربازان زن ارتش آمریکا از احتمال زخمی شدن آنها در عملیات های نظامی بیشتر است.