تیتر سه وبلاگها
-
آینده مذاکرات ایران و آمریکا چه خواهد بود؟
از سرگیری تماس ها میان تهران و واشنگتن می تواند گامی مثبت باشد اما دو طرف با ذهنیتی آمیخته از بدگمانی و تجربه شکست های گذشته وارد این مسیر می شوند. دونالد ترامپ از مذاکره مستقیم با ایران سخن گفته اما طرف ایرانی همچنان نسبت به صداقت این موضع تردید دارد. این اختلاف دیدگاه لزوماً مانع آغاز گفت و گو نیست بلکه فضای مذاکرات را محتاط و پیچیده تر می کند.
-
ایران و آمریکا در آغاز جنگ؟
لری سری جانسون تحلیل گر سابق سی آی ای با اشاره به اینکه آمریکا تصور میکرد ایران ضعف شده و بهترین زمان ضربه زدن است، گفت: «ما فکر کردیم میتوانیم به ایرانیان زور بگوییم اما این تفکر، حاصل برآوردهایی اشتباه است. حمله آمریکا به ایران مساوی با به آتش کشیده شدن میادین نفتی عربستان است، اتفاقی که جهان را با جهش تورمی سنگینی مواجه خواهد کرد و این فاجعه بار خواهد بود...»
-
برای ظریف ...
حدود یکصد و سی سال پیش، لویی پاستور گفته است: در هر حرفهای که هستید، نه اجازه دهید که به بدبینیهای بی حاصل آلوده شوید و نه بگذارید که بعضی لحظات تأسفبار - که برای هر ملتی پیش میآید - شما را به یاس و ناامیدی بکشاند.
-
پیمان سایبری ایران و حزب الله
امروزه اینترنت نقش بسزایی در ارتباطات جهانی ایفا میکند و بهطور فزایندهای با زندگی مردم جهان عجین شده است . با وجود این اینترنت دولتها را در مقابل چالشهای جدید امنیتی قرارداده است.
-
تدابیر اطلاعاتی در مواجه با توسعه چالش های امنیتی غرب آسیا
در طول سال های پس از انقلاب اسلامی ایران، ملاحظات امنیت ملی کشور دچار تحولات گوناگونی شده است. دگرگونی ها در پرتو پیگیری و استمرار برخی از ویژگی های کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی جریان داشته اند.
-
ورود هوش مصنوعی به سیاست خارجی
در جهان امروز، با روی آوردن کشورها به هوش مصنوعی و الگوریتم ها برای پیش بینی رویدادها، سیاست خارجی بهکلی تغییر شکل خواهد داد. چراکه کشورها در حالی با یکدیگر تعامل خواهند داشت که میدانند هر حرکتشان ممکن است روزها، هفته ها یا ماه ها جلوتر پیشبینیشده باشد.
-
هوش مصنوعی و تاثیر آن در سیاست خارجی
در جهان امروز، با روی آوردن کشورها به هوش مصنوعی و الگوریتم ها برای پیش بینی رویدادها، سیاست خارجی بهکلی تغییر شکل خواهد داد. چراکه کشورها در حالی با یکدیگر تعامل خواهند داشت که میدانند هر حرکتشان ممکن است روزها، هفته ها یا ماه ها جلوتر پیشبینیشده باشد. چنین تغییر شکلی دنیای کسبوکار و روابط ژئوپلیتیکی را متحول خواهد کرد.
-
به وقت حاج قاسم
نمی دانم برای دست بریده ات روضه ابوالفضل عباس بخوانم یا برای پیکر پاره پاره ات روضه علی اکبر یا برای غم هجران رهبرمان روضه مالک یا به یاد محاسن سفیدت روضه حبیب سر دهم یا از هلهله حرمله ها یا از شهادتت در غربت و دوری ناله سر دهم. حبیب من، حاج قاسم داغ دوری ات برای من آنقدر سنگین بود که هرگز توان از میان برداشتن آن را نخواهم داشت.
-
آینده هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی به عنوان ابزاری جدید که هنوز بسیاری از وجوه آن ناشناخته است، به هر حوزهای که ورود کند میتواند حساسیتهایی را برانگیزد و نگرانیهای را ایجاد کند، اما شاید حساسترین حوزهای که بیم آن میرود مضرات هوش مصنوعی در آن بیش از مزایایش باشد، عرصه سیاست است.
-
هوش مصنوعی برنده جنگهای آینده
هوش مصنوعی به عنوان ابزاری جدید که هنوز بسیاری از وجوه آن ناشناخته است، به هر حوزهای که ورود کند میتواند حساسیتهایی را برانگیزد و نگرانیهای را ایجاد کند، اما شاید حساسترین حوزهای که بیم آن میرود مضرات هوش مصنوعی در آن بیش از مزایایش باشد، عرصه سیاست است.
-
هوش مصنوعی و تاثیر آن بر سیاست
هوش مصنوعی به عنوان ابزاری جدید که هنوز بسیاری از وجوه آن ناشناخته است، به هر حوزهای که ورود کند میتواند حساسیتهایی را برانگیزد و نگرانیهای را ایجاد کند، اما شاید حساسترین حوزهای که بیم آن میرود مضرات هوش مصنوعی در آن بیش از مزایایش باشد، عرصه سیاست است.
-
کارخانه کشتار با هوش مصنوعی
برای بسیاری، عدم درک مقیاس و تعیین میزان خطرناک بودن یک تهدید بالقوه، عدم درک یا تفسیری از جرایم سایبری و نحوه عملکرد آنها و به دنبال آن عدم اطمینان از امنیت دادهها و اطلاعات اولین اشتباهی است که مرتکب میشوند و راه را برای نفوذ هکرها به زیرساختها هموار میکنند.
-
هوش مصنوعی و ترورهای اسرائیل
اگر کمی به عقب بازگردیم و تاریخچه جنگها را بررسی کنیم، مشاهده میکنیم که متخصصان نظامی از تکنیکهای مختلفی برای جمعآوری و رمزنگاری اطلاعات استفاده میکردند تا دشمنان در صورت شنود موفق نشوند به اطلاعات حساس دست پیدا کنند.
-
فقدان یک طرح عملی درباره غزه
فقدان هرگونه طرح قابل اجرا برای اداره نوار غزه پس از ویران کردن این سرزمین توسط ارتش اسرائیل، بیش از پیش مورد توجه کارشناسان و تحلیلگران سیاست خارجی چه در داخل ایالات متحده و چه خارج از آن قرار گرفته است. نبود یک نقشه راه برای آینده غزه زمانی بیشتر مورد توجه قرار میگیرد که نگاهی به گستردگی حمله نظامی اسرائیل و قتل عام ناشی از آن بیندازیم. تعداد فلسطینیهایی که در غزه در حملات اسرائیل کشته شدهاند، اکنون از ۳۳۰۰۰ نفر گذشته است. تلفاتی با این حد و اندازه برای آخرین بار در سال ۱۹۴۸ و روزگاری که فلسطینیها آن را نکبه میدانند، مشاهده شده بود.
-
برای سید
زیباترین فصل این فرهنگ، خالقان این حماسه عظیم اند که با صلابت اراده و نور ایمان، رهنورد راه مقدسی شدند که پاداش آن، جاودانگی و بقا بود.
-
آقای دکتر پزشکیان ؛ نخبگان را دریابید
رهبر انقلاب در بهمن ماه ۱۳۹۷ فرمودند: « جوانان شانههای خود را به زیر بار مسئولیت دهند/ در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید.»
-
آرزویی محال برای اسرائیل
در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیها؛ نیروهای مقاومت فلسطین، ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و همچنان در حال بمباران این منطقه و قتل عام زنان و کودکان و دیگر غیرنظامیان است.
-
مترسکی به نام نخبه !
آقای دکتر پزشکیان؛ با مشاهده انتصابات اخیر و احکام صادره برای مدیران پا به سن گذاشته، به نظر می رسد استفاده ابزاری از جوانان و بهره گیری شعاری از توانایی های آنان برای جلب همراهی و همگامی در مناسبت های خاص، دیگر به روند جاری و ساری در کشور تبدیل شده است، روندی که نمایانگر یک فاجعه مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی است.
-
دکترین ضاحیه
آوارگان فلسطینی در پی حملات مرگبار رژیم صهیونیستی در جنوب غزه در تلاش برای دور شدن از این منطقه هستند اما آنها نمیدانند باید به کجا بروند. برخی از آنها در خان یونس گفتند که نمیدانند کجا باید بروند. برخی سعی داشتند به سمت شمال حرکت کرده و به دیرالبلح در مرکز غزه برسند.
-
ترور و ناتوانی دشمن در منطقه
ناکامی رژیم صهیونیستی برای ناکاوت کردن مقاومت در غزه و افتادن در باتلاق جنگ امتیازی باعث شده است که سران رژیم صهیونیستی برای فرار از فشار درونی و بیرونی دوباره به استراتژی «هزار خنجر» روی آورد.
-
بزنگاهی به نام دانشگاه امام صادق(ع)
اگر در ایالات متحده آمریکا، این دانشگاه هاروارد است که بزرگترین مرکز پرورش مدیران آینده این کشور است یا در فرانسه این وظیفه به عهده شعبات مختلف دانشگاه سوربون گذاشته شده است، در ایران نه دانشگاه صنعتی شریف و نه دانشگاه تهران، که دانشگاه امام صادق(ع) است که وظیفه پرورش مدیران جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و تا اینجا هم در این امر موفق نبوده است.
-
مختصات حکومت حق مدار در آرمان شهدا
نگاهی به کتاب «داستان حکومت به منزله میراث شهدا» تالیف دکتر علی اصغر پور عزت، استاد دانشگاه تهران.
-
ناتوانی اطلاعاتی اسرائیل
در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها، نیروهای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و همچنان در حال بمباران این منطقه و قتل عام زنان و کودکان و دیگر غیرنظامیان است.
-
سیاست و شرف
سیاست اسلامی ، سیاست خاصی است و اختلاف اساسی اسلام با فلسفه غرب در مساله وحدت دین و سیاست در اسلام، آشکار می شود. در نظام سیاسی اسلامی، اخلاق نه تنها از سیاست جدا نیست، بلکه سیاست اسلامی بر فلسفه اخلاق استوار است.
-
*آیا کسی مرا در غزه لایک میکند؟!*
بدنبال تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و جنایات بیشمار آن از جمله بمباران بیمارستانی در این منطقه، سجاد عابدی در دلنوشته ای با مردم غزه همدردی کرده است.
-
از مرگ بر اسرائیل تا جِی سی بی در حسن آباد!
چند روز پیش که داشتم از میدان حسن آباد رد می شدم؛ خیلی اتفاقی چشمم به برندی افتاد که به شدت آشنا بود. برند جِی سی بی.
-
پیادهسازی سایبری در مسجدالاقصی
اسرائیل در شرایط فعلی در هراس است که مبادا حملات سایبری ایران، توانایی های کنترلی و فناوری آن را فلج کنند.
-
امنیت در گرو اقتدار حاکمیت
گروگانگیران فضای مجازی طعمه های خود را در فضای مجازی به دام می اندازند و تا جایی پیش می روند که همه اطلاعات طعمه را بدست آورده و خواسته خود را که سرقت اطلاعات است، عملی می کنند.
-
نقش سایبر بر امنیت ملی
فضای جدیدی در عرصه بینالملل شکل گرفته که نمیتوان آن را براساس نظریهها، رویکردها و سطوح گذشته مورد تحلیل قرار دارد. در واقع محتوا و فلسفه فضای جدید که از آن با عنوان فضای سایبری یاد میشود، بسیار متفاوت از گذشته است.
-
تاثیر سیاست بر حوزه سایبر
در سالهای أخیر خودکار کردن زیرساختهای داخلی بعضی کشورها در بخشهای نظامی، سیاسی و امنیتی، به نحو چشمگیری شتاب یافته است؛ زیرا پیشرفت در شبکههای اطلاعاتی، فرصتهای جدیدی را برای هزینه کمتر و راندمان بیشتر فراهم ساخته است.