تیتر سه وبلاگ‌ها

  • ترور و ناتوانی دشمن در منطقه

    ترور و ناتوانی دشمن در منطقه

    ناکامی رژیم صهیونیستی برای ناک‌اوت کردن مقاومت در غزه و افتادن در باتلاق جنگ امتیازی باعث شده است که سران رژیم صهیونیستی برای فرار از فشار درونی و بیرونی دوباره به استراتژی «هزار خنجر» روی آورد.

  • بزنگاهی به نام دانشگاه امام صادق(ع)

    بزنگاهی به نام دانشگاه امام صادق(ع)

    اگر در ایالات متحده آمریکا، این دانشگاه هاروارد است که بزرگترین مرکز پرورش مدیران آینده این کشور است یا در فرانسه این وظیفه به عهده شعبات مختلف دانشگاه سوربون گذاشته شده است، در ایران نه دانشگاه صنعتی شریف و نه دانشگاه تهران، که دانشگاه امام صادق(ع) است که وظیفه پرورش مدیران جمهوری اسلامی را بر عهده دارد و تا اینجا هم در این امر موفق نبوده است.

  • مختصات حکومت حق مدار در آرمان شهدا

    مختصات حکومت حق مدار در آرمان شهدا

    نگاهی به کتاب «داستان حکومت به منزله میراث شهدا» تالیف دکتر علی اصغر پور عزت، استاد دانشگاه تهران.

  • ناتوانی اطلاعاتی اسرائیل

    ناتوانی اطلاعاتی اسرائیل

    در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها، نیروهای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و همچنان در حال بمباران این منطقه و قتل عام زنان و کودکان و دیگر غیرنظامیان است.

  • سیاست و شرف

    سیاست و شرف

    سیاست اسلامی ، سیاست خاصی است و اختلاف اساسی اسلام با  فلسفه غرب در مساله وحدت دین و سیاست در اسلام، آشکار می شود. در نظام سیاسی اسلامی، اخلاق نه تنها از سیاست جدا نیست، بلکه سیاست اسلامی بر فلسفه اخلاق استوار است.

  •  *آیا کسی مرا در غزه لایک می‌کند؟!* 

     *آیا کسی مرا در غزه لایک می‌کند؟!* 

    بدنبال تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و جنایات بیشمار آن از جمله بمباران بیمارستانی در این منطقه، سجاد عابدی در دلنوشته ای با مردم غزه همدردی کرده است.

  • از مرگ بر اسرائیل تا جِی سی بی در حسن آباد!

    از مرگ بر اسرائیل تا جِی سی بی در حسن آباد!

    چند روز پیش که داشتم از میدان حسن آباد رد می شدم؛ خیلی اتفاقی چشمم به برندی افتاد که به شدت آشنا بود. برند جِی سی بی.

  • پیاده‌سازی سایبری در مسجدالاقصی

    پیاده‌سازی سایبری در مسجدالاقصی

    اسرائیل در شرایط فعلی در هراس است که مبادا حملات سایبری ایران، توانایی های کنترلی و فناوری آن را فلج کنند.

  • امنیت در گرو اقتدار حاکمیت

    امنیت در گرو اقتدار حاکمیت

    گروگانگیران فضای مجازی طعمه های خود را در فضای مجازی به دام می اندازند و تا جایی پیش می روند که همه اطلاعات طعمه را بدست آورده و خواسته خود را که سرقت اطلاعات است، عملی می کنند.

  • نقش سایبر بر امنیت ملی

    نقش سایبر بر امنیت ملی

    فضای جدیدی در عرصه بین‌الملل شکل گرفته که نمی‌توان آن را براساس نظریه‌ها، رویکردها و سطوح گذشته مورد تحلیل قرار دارد. در واقع محتوا و فلسفه فضای جدید که از آن با عنوان فضای سایبری یاد می‌شود، بسیار متفاوت از گذشته است.

  • تاثیر سیاست بر حوزه سایبر

    تاثیر سیاست بر حوزه سایبر

    در سال‌های أخیر خودکار کردن زیرساخت‌های داخلی بعضی کشورها در بخش‌های نظامی، سیاسی و امنیتی، به نحو چشمگیری شتاب یافته است؛ زیرا پیشرفت در شبکه‌های اطلاعاتی، فرصت‌های جدیدی را برای هزینه کمتر و راندمان بیشتر فراهم ساخته است.

  • سیاست و امنیت سایبری

    سیاست و امنیت سایبری

    امروزه در عرصه روابط و سیاست بین‏ الملل از «سایبر پلیتیک» و «امنیت سایبری» صحبت می‏ شود. فضای سایبر، فضایی واقعی در عرصه جدیدی برای تأثیر گذاری و تأثیر پذیری و در نتیجه دوستی، همکاری، رقابت، دشمنی و حتی جنگ بین کشورها و سایر بازیگران است.

  • انتخابات و تامین امنیت راهبردی ایران

    انتخابات و تامین امنیت راهبردی ایران

    امروزه با توجه به فزونی نقش شگفتی‌ساز انتخابات در روند توسعه سیاسی، اهمیت بررسی و تحلیل رفتار انتخاباتی در کشور ما نیز مضاعف شده است.

  • تراژدی نخبه کشی در مدیریت انقلابی

    تراژدی نخبه کشی در مدیریت انقلابی

    رهبر انقلاب فرمودند: «مسیر پیشرفت در گرو حرکت بر چارچوب اصول و مبانی مکتب امام است»، این بدان معنی است که الگوی پیشرفت متعارف در بررسی‌های توسعه مطلوب جمهوری اسلامی ایران نیست. اما چگونه می‌توان بین دو مقوله پیشرفت و نیروی محرکه آن پیوند ایجاد کرد. مفروض این است که «مدل امام»، یک مدل متناسب با اندیشه امام، بومی و درون‌زاست. بدین معنی که یکی از شاخص‌های مدل امام «ایجاد انگیزه، تحرک و امید در  ملت ایران» بود، و بارها تلاش کرد این موضوع مورد توجه قرار گیرد که «ملت ایران جایگاه قابل توجهی دارد». استعاره استقلال که در منظومه فکری امام جایگاه رفیعی دارد به دلیل اهمیت همین «جایگاه قابل توجهی» مطمح نظر ایشان است که برای ملت ایران تصور می‌کنند.

  • دیده بانی در انتخابات

    دیده بانی در انتخابات

    پس از آن که فعالیت های دیده بانی با موفقیت به پایان رسید، سازمان شما ممکن است بخواهد در نظر بگیرد که آیا قصد ادامه دادن به فعالیت های خود را شاید تحت عنوان ماموریتی دیگر داشته و یا حالا که مسئولیت های سازمانی که به جهت تکمیل آنها گروه دیده بانی تشکیل شده است و با موفقیت به پایان رسیده ، خیال از هم پاشیدن ساختار سازمانی خود را دارد یا خیر؟

  • «عملیات فریب» منقضی شده است

    «عملیات فریب» منقضی شده است

    اطلاعات و ارتباطات در عصر کنونی تاثیرات شگرف و بی مانندی پدید آورده اند. این تاثیرات به گونه ای مشخص در حوزه «اطلاعاتی-ارتباطی» که به منظور مهار جریان اطلاعات و نیز استفاده هر چه بهتر از آن برای مقاصد گوناگون به وجود آمده کاملا مشهود است.

  • حزب الله لبنان؛ یک قدرت سایبری در منطقه

    حزب الله لبنان؛ یک قدرت سایبری در منطقه

    امروزه اینترنت نقش بسزایی در ارتباطات جهانی ایفا می کند و به طور فزاینده ای با زندگی مردم جهان عجین شده است . باوجود این اینترنت دولت ها را در مقابل چالش های جدید امنیتی قرارداده است.

  • حزب الله؛ دیوار مستحکم در برابر مهندسی امنیتی 

    حزب الله؛ دیوار مستحکم در برابر مهندسی امنیتی 

    حملات سایبری حزب‌الله مدت‌ها است که دولت‌های خاورمیانه و غرب را نگران کرده است. در ژانویه ۲۰۲۱ مشخص شد که یک واحد سایبری وابسته به حزب‌الله معروف به “چدار” (Cedar APT) لبنان، بیش از یک سال به شرکت‌های مخابراتی و ارائه‌دهندگان اینترنت در ایالات‌متحده، بریتانیا، اسرائیل، مصر، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، اردن، فلسطین و لبنان حمله کرده است.

  • توپ در زمین ایران است

    توپ در زمین ایران است

    هرگونه تغییر و تحول در دنیای کنونی، خواه ناخواه آثار و پیامدهایی به همراه خواهد داشت. به گونه ای که با اختراع وسیله ای جدید همواره امکان سوء استفاده از آن ها وجود دارد. در این راستا علم حقوق هر آن چه را که کوچک ترین خدشه ای به این توازن وارد نماید، تحت پوشش قرار داده و سعی در رفع یا پیشگیری از آثار نامطلوب می نماید.

  • اینترنت ثمره انقلاب فناوری اطلاعات

    اینترنت ثمره انقلاب فناوری اطلاعات

    در جهان امروزی و با توسعه قابلیت های فضای مجازی، حملات سایبری به گزینه‌ای قدرتمند و کم‌هزینه برای جنگ تبدیل شده‌اند. جهان با نیروهایی رو به رو شده که به فناوری‌های رایانه‌ای مجهز هستند و می‌توانند با هک کردن صدمات مجازی به بار آورند و تنها با فشار یک دکمه خسارات مالی به افراد وارد کنند.

  • ایران و صنعت امنیت سایبری

    ایران و صنعت امنیت سایبری

    حمله به زیرساخت‌های سایبری را می‌توان حمله به آرامش روانی جامعه تفسیر کرد که در صورت عدم مدیریت جدی، می‌توانست به هرج‌ومرج بیشتر هم تبدیل شود.

  • جایگاه سایبر در ایران

    جایگاه سایبر در ایران

    علوم سایبر نیز همچون سایر علوم در معرض اثرات مثبت و منفی پیشرفت فن آوری قرار دارد و برای انطباق خود با شرایط روز، ناچار به تعدیل، خلق و گاه انطباق قواعد موجود با زمینه های جدید می پردازد.

  • فقدان نظام حاکمیت سایبری

    فقدان نظام حاکمیت سایبری

    مصوبات شورای عالی فضای مجازی در خصوص شبکه ملی اطلاعات، بر لزوم ایجاد شبکه‌ای امن تاکید دارد. به طوری که در الزامات مربوط به ایجاد این شبکه، بر تحقق شبکه‌ای کاملاً مستقل و حفاظت شده نسبت به دیگر شبکه‌ها (از جمله اینترنت) با قابلیت عرضه انواع خدمات امن، اعم از رمزنگاری و امضای دیجیتالی به تمامی کاربران و نیز شبکه‌ای با قابلیت برقراری ارتباطات امن و پایدار میان دستگاه‌ها و مراکز حیاتی کشور، تاکید شده است.

  • توسل به زور و جنگ سایبری

    توسل به زور و جنگ سایبری

    حمله‌ی سایبری، مصداق سلاح جدیدی است که می‌تواند روش هدایت جنگ مدرن توسط بازیگران دولتی و غیردولتی را دگرگون سازد. سرشت بی‌مانند این تهدید و توانمندی مرتکبان جنگ‌های سایبری در آسیب رساندن، کشتار و تخریب فیزیکی از طریق فضای سایبر، تعاریف سنتی توسل به زور را متحول ساخته است.

  • تشخیص حملات سایبری پیشرفته

    تشخیص حملات سایبری پیشرفته

    برای ایجاد امنیت کامل در یک سیستم کامپیوتری، علاوه بر دیواره های آتش و هانی پات و دیگر تجهیزات جلوگیری از نفوذ، موارد دیگری نیز نیاز می باشد.

  • فضای سایبر؛ میدان جنگ سیاستمداران

    فضای سایبر؛ میدان جنگ سیاستمداران

    امروزه در عرصه روابط و سیاست بین‏ الملل از «سایبر پلیتیک» و «امنیت سایبری» صحبت می‏ شود. فضای سایبر، فضایی واقعی در عرصه جدیدی برای تأثیر گذاری و تأثیر پذیری و در نتیجه دوستی، همکاری، رقابت، دشمنی و حتی جنگ بین کشورها و سایر بازیگران است.

  • بیوتروریسم؛ مرگ تدریجی امنیت ملی

    بیوتروریسم؛ مرگ تدریجی امنیت ملی

    غیرقابل پیش‌بینی و ناگهانی بودن، قدرت کشتار و تخریب بالا و فشار روانی ناشی از بیوتروریسم موجب شده تا مقابله با آن از اولویت‌های اصلی جوامع و کشورهای خواهان صلح و امنیت از جمله کشورهای خاورمیانه محسوب شود.

  • عدم شفافیت در حقوق سایبری ایران

    عدم شفافیت در حقوق سایبری ایران

    فناوری اطلاعات روزبه‌روز در حال تکامل و پیشرفت بوده و تا لایه‌های پایین و جزئی جوامع بشری نفوذ پیدا کرده است، فضای سایبری زائیده این فناوری است.

  • تهدیدات چالشی سایبری آمریکا

    تهدیدات چالشی سایبری آمریکا

    هژمونی آمریکایی در مدیریت و کنترل فضای سایبر، شناسایی و نظارت فراحاکمیتی بر توانمندی های اقتدارافزای جامعه، تهدیدات و تهاجمات سایبری، پذیرش الگوی رفتاری و سبک زندگی فراملی و فرافرهنگی و مهندسی و مدیریت فرهنگی فراملی و فرهنگ منحط و اباحه گر چالش های راهبردی حکمرانی عرصه جهانی سازی سایبری است. فهم صحیح گسترش سلطه افکنی غرب با فضای سایبر مبنایی کلیدی برای جهت دهی سیاست های گسترش فضای سایبر خواهد بود.

  • حقوق فضای سایبری در ساختار حقوقی ایران

    حقوق فضای سایبری در ساختار حقوقی ایران

    حقوق در جهان مجازی به‌طور مستقیم با افراد سروکار دارد و مکان و زمان در آن مجازی است، در این قانون می‌توان به سرقت اینترنتی و جاسوسی اینترنتی اشاره کرد، این نوع جرائم به‌واسطه کلی بودن، عمومی‌تر هستند و موارد آن نیز بیشتر است.