برای پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی مصرف این سبزی را فراموش نکنید

اسفناج فواید بی‌نظیری دارد که بهتر است با این فواید آشنا شوید.

ایرن مهرگان: از بین تمام سبزیجات، اسفناج یکی از همه کاره‌ترین آنهاست. می‌توانید آن را به شکل‌های مختلف مصرف کنید،‌ مثلا آن را در سالاد نوش جان کنید، بخارپز کنید و به عنوان غذای جانبی تفت دهید، آن را به سرخ‌کرده و به سایر مواد غذایی اضافه کنید و حتی آن را در ماست به شکل بورانی بخورید.

اسفناج همچنین فواید متعددی برای سلامتی دارد. حاوی ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌هایی است که از بیماری‌های مزمن محافظت و سلامت مغز، قلب و عروق و چشم را تقویت می‌کند. پس می‌توانید به راحتی اسفناج را به وعده‌های غذایی خود اضافه کنید تا این مزایا را به حداکثر برسانید.

اسفناج علاوه بر ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان، آنتی‌اکسیدان‌هایی دارد که با عنوان ضد التهاب عمل کرده و شما را در برابر برخی از بیماری‌ها محافظت می‌کند.

برخی از آنتی اکسیدان‌های موجود در اسفناج عبارتند از کامفرول، کورستین، میریستین و ایزورامنتین که به عنوان فلاونوئیدها نیز شناخته می‌شوند. فلاونوئیدها ترکیباتی هستند که ممکن است به محافظت از شما در برابر سرطان، و همچنین بیماری‌های قلبی عروقی و التهابی کمک کنند.

منبع: health

کد خبر 1745944

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =