احسان صادقی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: پروانه بهرهبرداری از آزمایشهای همکار از سازمان غذا و دارو کشور کسب شد.
وی افزود: دانشجویان در کمیتههای توسعه آموزش دانشجویی حضور فعال دارند.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی استان کرمانشاه تصریح کرد: مجوز هسته تحقیقاتی تغذیه و صنایع غذایی از وزارت بهداشت تاسیس و اخذ شد.
وی ادامه داد: محوطه و فضاسازی اطراف ساختمان اساتید با زیربنای ۴۰۰ متر مربع ساخته شد.
صادقی اضافه کرد: سرویس سیستم گرمایشی سرمایشی و بهداشتی کلاسها تعمیر و بازسازی شد و یک فضای ورزشی چند منظوره محصور شده ساخته شد.
وی عنوان کرد: دستگاههای آزمایشگاه تعمیر، گلخانه احداث و خودکفایی در تولید و تکثیر گل صورت گرفت.
صادقی تشریح کرد: ساختمان شماره ۲ دانشکده با ۲۲ اتاق تکمیل و تجهیز شد، همچنین همایش روز جهانی غذا برگزار و رتبه عالی در اعتباربخشی دانشکده کسب شد.
وی اضافه کرد: سه دوره آزمون جامع برای مقاطع دکترای تخصصی رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی و همچنین رشته علوم تغذیه برگزار شد.
صادقی ادامه داد: رتبه ۵ نفر از اعضای هیئت علمی به مرتبه بالاتر ارتقا یافت.
وی بیان کرد: پل هوایی برای عبور و مرور ایمن دانشجویان با همکاری شهرداری و سایر ارگانها بدون ایجاد بار مالی برای دانشگاه احداث شد.
رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: ۲۶ دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتر تخصصی پذیرش و ۴۰ دانشجوی فارغ التحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شدند.
46
نظر شما