۰ نفر
۲۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۲۸

واد ارین منش نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت وگو با خبر ان لاین اظهار داشت: تصمیم مجلس بر این است که وزرا و روسای سازمان های اجرایی مسئول در حوزه گسترش حجاب و عفاف را به نوبت دعوت کند تا در باره اقداماتی که بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید انجام می دادند و عموما انجام نداده اند گزارش بدهند و علت نقص در اجرای طرح را بیان کنند. و

40 نفر از نمایندگان از وزیر اموزش و پرورش سوال داشتند که چرا بعد از گذشت 5 سال از طرح  عفاف و حجاب هنوز مدارس مشکل دارند و طرح به درستی اجرا نشده است.

جواد ارین منش نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت وگو با خبر ان لاین اظهار داشت: تصمیم مجلس بر این است که وزرا و روسای سازمان های اجرایی مسئول در حوزه گسترش حجاب و عفاف را به نوبت دعوت کند تا در باره اقداماتی که بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید انجام می دادند و عموما انجام نداده اند گزارش بدهند و علت نقص در اجرای طرح را بیان کنند.

وی با تاکید بر اینکه این روند تا رسیدن به وضعیت مطلوب دنبال می شود ادامه داد: چون طرح حجاب و عفاف باید از 5 سال پیش اجرا می شد اما متاسفانه مسکوت مانده و شواهد نشان می دهد که حتی در برخی موارد از اولویت های نهادهای اجرایی خارج شده است.

وی اظهار داشت: بررسی های انجام شده از سوی نمایندگان و گزارشات رسیده به کمیسیون های فرهنگی و آموزش نشان از وضعیت نامطلوب حجاب و عفاف در مدارس کشور دارد.

ارین منش گفت: وزیر در این جلسه به  به دو سوال پاسخ داد، اول اینکه آیا از اوضاع موجود مطلع است یا خیر؟ دوم اینکه آیا برنامه ای برای توسعه ارزش های دینی و اسلامی از جمله حجاب و عفاف درمدارس دارد یا خیر؟

وی با بیان اینکه وزیر هر طرحی بدهد مجلس قبول می کند گفت: راهکارهای ارائه شده در این باره صرفا فرهنگی است. یعنی برنامه ها باید به گونه ای تبیین شوند که نتیجه دهند و در این زمینه برخوردهای قهری کارساز نیست.

ارین منش افزود: ما معتقدیم برنامه هایی تدوین  شوند که ارزش و آثار مثبت حجاب و عفاف را برای دانش آموزان تبیین کنند. البته آگاه سازی والدین و انسجام بیشتر در ارتباط میان خانه و مدرسه می تواند موثر باشد.

وی تصریح کرد: من معتقدم ضعف در حوزه نهاد امور تربیتی است. با وجودیکه مجلس قانون احیای مربیان امور  تربیتی را تصویب کرده اما هنوز جایگاه انها احیا نشده است.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: ایجاد و احیای معاونت پرورشی در آموزش و پرورش برای تحقق ماهیت مصدر دوم نام این دستگاه، آرمانی است که اگرچه چند دوره ای است از فهرست برنامه های ارائه شده وزاری پیشنهادی آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس برای گرفتن رای اعتماد حذف نمی شود اما نمایندگان معتقدند این برنامه خارج از فضای شعار جامه عمل نپوشیده است.

وی ادامه داد: یکی از وظایف 20 و چندگانه آموزش و پرورش در بحث حجاب و عفاف، گنجاندن این موضوع از دیدگاه آیات و روایات همراه با تبیین ضرورت و فلسفه آن در کتابهای درسی برای دانش آموزان است. که به گفته وزیر اصلاح کتب درسی در این زمینه شروع شده است.

ارین منش گفت: در این جلسه وزیر اعلام کرد مسئولان این سازمان جایگاه حجاب و عفاف را در کتاب های درسی از دوره پیش دبستانی تا پایان دوره متوسطه مورد بررسی قرار دادند.

همچنین طبق بررسی این سازمان در دوره پیش دبستانی هیچ محتوایی در مورد حجاب و عفاف برای دانش آموزان طراحی نشده است که قرار شد در محتوای آموزشی مقاطع و سالهای بعد جبران شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: همچنین کتابهای سه دوره دبستان، راهنمایی و متوسطه نیز بررسی شده که باید در برخی از محتواها کتب تغییرات کلی و در برخی جملات و تصاویری اصلاح شوند که این تغییرات به شکل آرام در حال انجام است.

وی اعلام کرد: بنابر اظهار وزیر آموزش و پرورش برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه، وزارت آموزش و پرورش، به تشکیل ستاد عفاف و حجاب با عضویت وزیر و چند تن از رؤسای سازمان‌های آموزش و پرورش اقدام کرده است.

 

 

کد خبر 100930

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =