به گزارش مهر:

عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با اعلام اینکه میزان طلاق در روستاها ثابت بوده و در شهرها رشد داشته است گفت: تهران، خراسان رضوی، اصفهان و فارس جلودار طلاق بوده اند و کمترین میزان طلاق مربوط به یزد بوده است.

حسن حسینی در نشست "طلاق؛ بحران یا راه حل" که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد افزود: در سال 85 حدود 94 هزار طلاق، در سال 86 حدود 99 هزار مورد، در سال 87 حدود 110 هزار مورد و در سال 88 بیش از 125 هزار مورد طلاق در کشور ثبت شده است.

وی ادامه داد: معتقدم اگر بخواهیم پدیده اجتماعی مانند طلاق را کنترل کنیم باید عوامل مختلف آن را در نظر بگیریم و ببینیم چرا طلاقها انجام می شود، البته نیازی نیست هر فردی با هر مسئولیتی مثلا یک نماینده مجلس راجع به هر پدیده ای مانند علل افزایش طلاق اظهار نظر کند.

حسینی با تاکید بر اینکه برای کنترل پدیده هایی مانند طلاق باید امکان اظهار نظرهای علمی را بالا برد اظهار داشت: یکی از پدیده های ناشناخته جامعه ما زندگی خانوادگی، روابط زناشویی و طلاق است و تا زمانی که این پدیده ها ناشناخته باشد این روند افزایش ادامه پیدا می کند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: با توجه به شواهدی که در جامعه وجود دارد باید همچنان شاهد بالا رفتن میزان طلاقها در کشور باشیم حتی در استانهایی که میزان طلاق در آنها کمتر است.

کد خبر 108214

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۸/۲۹
    0 0
    واقعا چرانبایددرموردمسائل زناشویی آموزشی داده شود؟باورکنیدبیشترین علت طلاق عدم یادگیری مسائل جنسی دربین زن ومرد است.اصلانمیدونن دربرابرهم چگونه رفتارکنند.ویاچه نیازی دارن.لطفابه مسئولین بگین به فکرباشن.