به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید اظهار امیدواری کرد که اگر این راهکارها دنبال شود، بهزودی به نتیجه مطلوب رسیده و نسیم عطرآگین وحدت وزیدن خواهد گرفت، آرامش به خواست خدا بازمیگردد و همه نخبگان و اقشار مختلف برای ساختن ایرانی آباد و آزاد در سایه نظام جمهوری اسلامی دست اخوت به هم خواهند داد.
آیتالله ناصر مکارمشیرازی، صبح یکشنبه نیز با جمعی از اعضای شورای نگهبان جلسهای به منظور تلاش برای پایان دادن به بحران داشتند. درباره محتوای پیشنهادها و راهکارهای وی خبری منتشر نشده است.
البته این روزها بسیاری از علمای قم و مشهد با صدور بیانیههای جداگانه خواستار حفظ آرامش جامعه و رسیدگی دقیق و بیطرفانه به مساله انتخابات شدهاند. از جمله آیتالله صافیگلپایگانی هم در دیدار روز یکشنبه برخی اعضای شورای نگهبان با ایشان بر ضرورت حفظ جایگاه و شان شورای نگهبان تاکید کردند و خواستار اتخاذ تدابیری برای بازگشت آرامش به جامعه و توجه به اعتراض کاندیداهای معترض به نتیجه انتخابات شدهاند.
آیتالله مکارم در جلسه طولانی دوشنبه شب در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس، راهکارهایی برای پایان دادن به بحران کنونی ارائه داد.
کد مطلب 11265






نظر شما