۰ نفر
۳ تیر ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۲

شهرام شکیبا

یکی از نمایندگان حزب جمهوریخواه خلق، در مجلس ترکیه از دولت خواسته تا ترتیبی اتخاذ کند که هزینه مکالمه شهروندان دارای لکنت‌زبان با تلفن کاهش یابد. این خبر را در روزهایی می‌خوانم که دولت هزینه‌های تلفن‌همراه را به نصف رسانده و هیچ بعید نمی‌دانم که اساساً هزینه‌ها به صفر برسد.

باب SMSبازی که کلاً مسدود شده. SMS قطع است مگر برای عده‌ای خاص که به شبکه 2 سیما SMS می‌زنند. خط‌های موبایل هم که یک خط در میان قطع است.

اگر روزی خواستند موبایل‌ها را به حالت عادی برگردانند، خواهشمندم ترتیبی اتخاذ کنند که در ایران هم برای کسانی که لکنت دارند، ارزان‌تر حساب شود، بالاخص برای روزنامه‌نگار جماعت که چندوقتی است به شدت لکنت گرفته‌اند.
آدم در سه مورد لکنت می‌گیرد: 1- به شکل مادرزادی 2- از شدت تعجب 3- از ترس. که البته مال ما مادرزادی است.

پاک و ایمن
روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، اعلام کرده که سمینار «کوهستان پاک و ایمن» 17 تیرماه برگزار می‌شود. بسیار مسرت‌بخش است این خبر فوق، چقدر لازم داشتیم همچین سمیناری را، بالاخص در 17 تیرماه.

پیشنهاد می‌کنم فردای روزی که سمینار می‌گذارند برای پاک و ایمن بودن «آبشار دوقلو» و «شیرپلا» و «دره‌گرگی»، یک سمینار هم بگذارند برای پاک و ایمن شدن اواخر خیابان کارگر که ظاهراً در غار و دره و یال قله‌ چادرزدن، ایمنی‌اش بیشتر از زندگی در آنجاست.

مردم خوب
پلیس انگلستان از مردم آن کشور خواسته که سارقان را عصبانی نکنند. گویا اخیراً یک سارق در منطقه «لانگشایر» می‌خواسته ماشین یک بنده خدا را بدزدد و طرف سوئیچ را پنهان کرده، لذا دزد ناراحت شده و او را کشته است. لذا پلیس اعلام کرده که مردم برای جلوگیری از کشته شدن به دست سارقان، سوئیچ خودرو را هنگام سرقت در دسترس آنها قرار دهند.

با این احوال بعید نیست در آینده‌ای نزدیک پلیس انگلستان جهت رفاه حال شهروندان محترم و دزدان و مزاحمان ارجمند درخواست‌های زیر را هم مطرح کند:

1- شهروندان محترمی که پس‌گردنشان گوشتالوست، پشت‌مو نگذارند و ترجیحاً سرشان را موقع راه رفتن پایین بگیرند که اگر کسی هوس کرد به آنها پس‌گردنی بزند، بتواند‌ چون اگر نتواند ممکن است عصبانی شود و آن وقت آسیب‌های جدی‌تری به شهروندان محترم وارد شود.

2- اگر احساس کردید کسی به صورت مشکوک اطراف خانه شما پرسه می‌زند و احتمالاً جلوی پنجره خانه‌تان سوت بلبلی می‌زند، به سرعت کلید خانه را به او بدهید و خانواده را به او بسپارید و خودتان ترجیحاً یک‌هفته‌ای به مسافرت بروید چون ممکن است طرف عصبانی بشود و برای خودتان هم سوت بلبلی بزند.

3- اگر در خیابان حس کردید کسی زیادی با اخم نگاهتان می‌کند و تهدید می‌کند که به شما اردنگی می‌زند، به سرعت حالتی به اندام خود بدهید که بتواند تهدیدش را عملی کند، چون ممکن است به دلیل عصبانیت نتواند لگدش را به هدف بزند و بخورد به یک جایتان که خسارتش تا پایان عمرتان جبران نشود.

تبصره: با کلیه «شهروندنما»هایی که موارد فوق را جدی نگیرند، برخورد خواهد شد. 

کد خبر 11362

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • یک دوست IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۳
    0 0
    آفرین آقای شکیبا، اتفاقاً فکر کنم همین روزها از شهروندانی که به نتیجه انتخابات معترضند از این قبیل درخواست ها خواهد شد.