دورکاری طرح ارزشمندی است که زنان و مردان به طور مشترک می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند و اجرای آن در کاهش هزینه‌ها و ترافیک مؤثر است.

این روزها بحث دورکاری به یکی از بحثهای روز جامعه تبدیل شده و افراد درباره مزایا و معایب این طرح نظرات متفاوتی را ارایه میکنند. لاله افتخاری، مخبر فراکسیون زنان مجلس یکی از حامیان این اقدام است. او با بیان این که "مزایای دورکاری بسیار زیاد است" میگوید: در حال حاضر و بر اساس سیستم موجود، کارکنان دولت باید رأس ساعت خاصی در محل کار خود حاضر شوند و رأس ساعت خاصی به منازل خود بازگردند که این رویه علاوه بر هزینه‌های بالایی که به هدر می‌دهد، وقت افراد را نیز هدر می‌دهد.

افتخاری ضمن اشاره به این که "دورکاری طرح ارزشمندی است که زنان و مردان به طور مشترک می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند و اجرای آن در کاهش هزینه‌ها و ترافیک مؤثر است" تاکید میکند: البته دورکاری مزایای بیشتری را برای زنان کارمند خواهد داشت، زیرا با اجرای این طرح، زنان کارمند کمتر مجبور می‌ شوند فرزندان خود را تنها گذاشته یا به مهد کودک بفرستند همچنین نگرانی‌های آنها از تنها بودن فرزندانشان در منزل کاهش می‌یابد. در نتیجه دورکاری زنان در کاهش آمار طلاق در جامعه مؤثر است.

او همچنین اظهار می کند: بودن در کنار خانواده از افسردگی و اضطراب زنان می‌کاهد و اگر این طرح به طور کامل و موفق انجام شود آمار طلاق کاهش یافته و حتی می‌تواند به یک سوم آمار فعلی برسد و آمار ازدواج نیز افزایش یابد. همچنین کاهش ترافیک، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش آسیب‌های اجتماعی از آثار مستقیم اجرای طرح دورکاری است.

متن کامل را میتوانید اینجا بخوانید. /44

کد خبر 118259

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۳:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۴
    0 0
    دور کار ی جمعیت را هم افزایش می دهد
  • بدون نام IR ۰۶:۱۰ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    0 0
    هدف اينها از دور كاري خانه نشين كردن خانم ها است
  • بدون نام IR ۱۹:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۶
    0 0
    دلتونو خوش نکنین خواستگار نیست.

آخرین اخبار