به گزارش فارس، مصطفی محمدنجار وزیر کشور در حاشیه مراسم بدرقه رسمی معاون اول رئیس جمهور افغانستان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا خبر دستگیری عبدالرئوف ریگی یکی از سرکردگان گروهک تروریستی ریگی در افغانستان صحت دارد یا خیر؟ گفت: این خبر را در مطبوعات و سایتها دیدیم اما در جلسهای که چند روز پیش در ترکیه با وزیر کشور پاکستان داشتیم، از او پرسیدیم، ولی هنوز تأیید نکرده و اطلاع دقیقی به ما ندادند.
وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه میان ایران و افغانستان چه توافقاتی در سفر معاون اول رئیس جمهور این کشور به ایران صورت گرفت، اظهار داشت: یکی از مباحثی که در جلسه بنده با وزیر مهاجرین افغانستان انجام شد، بحث پناهندگان و اتباع افغانی حاضر در ایران بود.
وزیر کشور ادامه داد: بحث ما رفت و آمد اتباع افغانی بود که خواستار قانونمندشدن آن بودیم که طرف افغانی پذیرفت و قرار شد گروه کاری مشترک تشکیل و نحوه قانونمندی رفت و آمد اتباع افغانی انجام شود.
/30112
نظر شما