رونمایی از «برگر غیرممکن۲» در نمایشگاه سی‌ای‌اس ۲۰۱۹/ عکس

برگر غیرممکن چند سالی است که به‌عنوان جایگزین گیاهی مطرح‌شده که همان طعم و مزه برگر ساخته‌شده از گوشت را می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، اما امروز در CES ۲۰۱۹ نسل جدید آن به نام برگر غیرممکن ۲ رونمایی شد که گلوتن نداشته و مزه آن به‌شدت به گوشت واقعی نزدیک است.{لینک}

یکی از دلایل آن استفاده از پروتئین سویا به‌جای پروتئین گندم در نسل جدید برگر است که به‌عنوان عنصر گوشتی شناخته می‌شود که مانند گوشت واقعی ۱۴ گرم چربی و ۲۴۰ کالری در بدن تولید می‌کند.

برگر غیرممکن ۲ به‌هرحال جعلی است اما به برگر گوشتی خیلی نزدیک شده است.

رستوران Border Grill در Mandalay bay در لاس‌وگاس از امروز این برگر را عرضه کرده و تا پایان سال میلادی ۲۰۱۹ وارد فروشگاه‌های غذایی می‌شود.

۵۶۵۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1221072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =