واکنش مصطفی مستور به آوردن نامش در فهرست نویسندگان متعهد و ارزشی

ایسنا نوشت: مصطفی مستور به آمدن اسمش در فهرست نویسندگان متعهد و ارزشی واکنش نشان داد و گفت: من اصولا به معنای متعارف و رایج آقایان، هرگز نویسنده‌ای ارزشی و متعهد نبوده‌ام و نیستم.

مصطفی مستور نویسنده سرشناس در یادداشتی نوشته است: «در اخبار خواندم که نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با هدف تجلیل از اهالی قلم متعهد و برجسته در طرحی موسوم  به چهل قلم، بدون اطلاع و هماهنگی با من، اسم بنده را به عنوان یکی از چهل نویسنده متعهد و ارزشی که قرار است در ایام برگزاری چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی تقدیر شوند، قرار داده است. به اطلاع این نهاد و کسانی که این خبر را خوانده‌اند یا خواهند خواند، می‌رسانم که من اصولا به معنای متعارف و رایج آقایان، هرگز نویسنده‌ای ارزشی و متعهد نبوده‌ام و نیستم. ارزش و تعهد معیارهایی نیستند که گروهی براساس باورهای خود آن‌ها را تعریف کنند و بعد مدال‌هایی از جنس‌شان بسازند و تصمیم بگیرند این مدال‌ها را به گردن دیگران بیندازند. در باور من، بسیاری از نویسندگان ما، که البته نامشان در این فهرست چهل‌ نفره نیست، جزو نویسندگان متعهد و ارزشی هستند: متعهد به انسان و ارزش‌های انسانی.

مشفقانه به نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و البته به بقیه‌ نهادهای عمومی و خصوصی دیگر، توصیه می‌کنم نویسندگان، و اصولا آدم‌ها را، براساس ارزش و تعهد تقسیم‌بندی نکنند؛ به‌ خصوص در حوزه ادبیات که ارزش و تعهد هرگز معنای روشنی نداشته‌ و ندارد.»

«روی ماه خداوند را ببوس»، «چند روایت معتبر»، «استخوان خوک و دست‌های جذامی»، «حکایت عشقی بی‌قاف، بی‌شین، بی‌نقطه»، «عشق روی پیاده‌رو»، «من دانای کل هستم»، «من گنجشک نیستم»، «تهران در بعد از ظهر»، «سه گزارش کوتاه درباره نوید و نگار»، «رساله‌ای درباره نادر فارابی»، «بهترین شکل ممکن»، «زیر نور کم» و «عشق و چیزهای دیگر» از آثار داستانی مصطفی مستور هستند.

۵۷۲۴۳

کد خبر 1221150

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
    18 1
    آفرین
  • AE ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
    24 2
    درود بر شما. قربون دهنت.
  • صدر IR ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۰
    13 1
    درود بر تو مرد شجاع دمت گرم
  • مهدی IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۲۴
    0 0
    من کتابدار یک کتابخانه عمومی و کارمند نهاد کتابخانه های عمومی هستم. اعلام می کنم که صد در صد حق با آقای مستور است. نهاد کتابخانه های عمومی، سالهاست که تبدیل شده به یک ارگان ضد فرهنگی که عوض برنامه های فرهنگی، برنامه هایی سیاسی- تبلیغاتی را در دستور کار خود قرار داده است. نویسندگانی که این ارگان، به عنوان نویسندگان برجسته قبول دارد و آثار آنها را تبلیغ و ترویج می کند، به هیچ عنوان جزو نویسندگان جریان ساز و برجسته ی مملکت نیستند (مگر تک و توکی). سالها پیش روانشاد هوشنگ گلشیری گفته بود که عرصه ی ادبیات دست ماهاست، درست هم همین است. عرصه ی ادبیات داستانی دست امثال هوشنگ گلشیری، محمود دولت آبادی، عباس معروفی، منیرو روانی پور... است نه کسانی که نهاد کتابخانه های عمومی معرفی می کند.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین