دانشمندان انگلیسی در حال تکمیل فناوری نظامی پیشرفته‌ای به نام استتار الکترونیکی هستند که با استفاده از آن می‌توان نوعی جوهر الکترونیکی تولید کرد که در نامرئی کردن اجسام کاربرد دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، در این فناوری از حسگرهای بسیار پیچیده‌ای روی بدنه خودرو استفاده شده که با تشخیص فضای پیرامون، تصاویر محیط اطراف را طوری روی بدنه تانک نمایش می‌دهند که جسم با محیط اطراف خود ترکیب و غیرقابل تشخیص شود.

روش استتار الکترونیکی مشابه اختاپوس‌ها که از تولید جوهر برای پنهان کردن خود در محیط‌های پرخطر استفاده می‌کنند، جسم را به شکلی با محیط اطراف ترکیب می‌کند که امکان تشخیص آن بسیار دشوار خواهد شد.

بر خلاف دیگر انواع استتار، تصاویری که بر روی بدنه جسم مستتر نمایش داده می‌شوند، با تغییر محیط تغییر می‌کنند و به این شکل می توان اطمینان داشت که جسم همواره مخفی باقی می‌ماند. محققان انگلیسی در نظر دارند تا 5 سال دیگر، این فناوری را در ناوگانی از تانک‌های نامرئی نظامی به‌کار ببرند.

شیوه‌های رایج استتار تانک‌ها امکان حرکت این زره‌پوش عظیم را در محیط‌های مختلف با محدودیت مواجه می‌کند، مثلا یک تانک خاکی‌رنگ در محیط سبز به خوبی دیده می‌شود؛ از این رو محققان از شیوه استتار الکترونیکی استفاده خواهند کرد تا بتوانند این خودروهای جنگی چند تنی را در میدان‌های جنگ مخفی نگه دارند.
50

کد خبر 122272

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • توهم US ۰۷:۵۶ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۱
    3 7
    ما هم شهاب 3 داريم چي فكر كردن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین