پدرام سلطانی: مهم‌ترین دلیل مهاجرت نخبگان از ایران ناامیدی است نه مسائل اقتصادی

پدرام سلطانی، نائب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: ایران بالاترین نرخ مهاجرت نخبگان در جهان را داراست و باید نگران این مساله بود.

 این فعال اقتصادی در گفتگو با خبرآنلاین افزود: مهاجرت نخبگان در کشور زنگ خطری برای اجرا و تداوم برنامه‌های توسعه در کشور تلقی می‌شود.

 وی با تاکید بر اینکه استناد وی در این حوزه برآوردهای جهانی صورت گرفته است، ادامه داد: ریشه یابی این مساله نشان میدهد اتفاقا دلیل اصلی میل به مهاجرت از ایران نه مسائل اقتصادی که ناامیدی است.

 او افزود: به نظر می‌رسد نخبگان از اینکه ما می‌توانیم مشکلاتمان را حل کنیم ناامید شده اند و البته پمپاژ ناامیدی در جامعه نیز در این وضعیت تاثیری جدی دارد.

پدرام سلطانی

سلطانی گفت: وقتی این قشر از اصلاحات لازم در درون کشور ناامید می‌شوند، تصمیماتی از این دست اتخاذ می‌کنند در حالی که اگر شرایطی در کشور ایجاد شود که نخبگان نیز احساس رضایت نسبی کنند، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه نخبگان ایرانی در دهه چهارم و پنجم و حتی ششم زندگی شان اقدام به مهاجرت می‌کنند، ادامه داد: شاید مسائل اقتصادی در قشر جوان تحصیلکرده مولفه موثری باشد اما نخبگانی در دهه‌های چهارم تا ششم مهاجرت می‌کنند از وضعیت اقتصادی با ثباتی برخوردارند و در نتیجه باید ریشه‌یابی این وضعیت در دستور کار قرار گیرد.

به گفته وی کشوری که خالی از نخبگان شود حتما در اداره و پیشرفت خودش و البته رقابت با دیگر کشورها دچار اختلال خواهد شد.

۲۲۳۲۲۳

کد خبر 1247890

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
    1 2
    نخبه چون چندوجهی مسائل را نگاه می کند و لذا برنامه ریزی چندوجهی دارد و آینده نگر است اگر مسیر را ناواضح ببیند ناامید می شود. برای نخبه همه جای دنیا کار هست و اگر ما می خواهیم آنها را نگاه داریم باید بستر کار مناسب برایشان فراهم کنیم. با این وضعیت فعلی هیچ نخبه ای نمی ماند و می گوید اونقدر بزنید توی سر و کله همدیگه تا خسته بشید. من برم یک جایی یک کاری بکنم که نفعش به مردم برسه و نام نیک از من بمونه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین