۸ نفر
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱
پاسخی مجدد به آقای عباس عبدی

جواب جناب آقای عبدی، مرا به بیست سال قبل برد؛ روزهایی که روزنامه سلام و صبح امروز و ... با هنر ایشان و دوستان، در روزهایی با تحریف واقعیات رقیب را متهم می‌کردند و در مواقع دیگری هم که نیاز بود، به خوبی فرار به جلو را به نمایش می‌گذاشتند.

در پاسخ اول، ایشان بدون پرداختن به اصل محتوای نقد بنده، بر سر این که یک تیتر استنباطی مشترک رسانه ها مورد توجه نوشته قرار گرفته است، کل آن را زیر سوال برده و به خود حق دادند بدون خواندن متن آن –آن گونه که در پاسخ اول آمده است- به قضاوت بنشینند؛ بدون در نظر گرفتن آن که آن تیتر استنباطی برخاسته از متن خود ایشان بوده است.

در پاسخ دوم هم به جای پرداختن به متن نقد درباره اتهامی که به اصولگرایان زده است، درباره نظریه مرگ مولف رولان بارت به مانور پرداخته است. از آن‌جا که بحث اصلی بررسی یک نظریه نیست ولی ایشان تمایل به خروج از موضوع و پرداختن به حواشی دارد، از مباحث ایشان درباره بارت می‌گذرم.  کاش ایشان به جای دست آویختن به هر چیز برای به فراموشی سپردن این که پیام نوشته او اساسا متهم کردن اصولگرایان بوده است، به صراحت می‌گفت از این که در یک مقاله به تفصیل اصولگرایان را به تقصیر در قتل طلبه همدانی متهم کرده، پشیمان است.

1717

کد خبر 1254813

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =