تولید ارز دیجیتال در تبریز افزایش یافته 

موضوع مصرف برق دستگاه های ماینر که در استخراج ارزدیجیتالی مورد استفاده قرار می گیرند، در جلسه این هفته شورای شهر تبریز مطرح و گزارش شرکت برق منطقه ای آذربایجان شرقی بررسی شد.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، جلسه امروز شورای شهر تبریز با رسیدگی به موضوع مدیریت مصرف بهینه انرژی در فصل تابستان و طرح راهکارهای لازم برای کاهش قطعی برق، برگزار شد.

عادل کاظمی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای آذربایجان شرقی گفت: شرکت توزیع برق منطقه ای در شهرستانی تبریز اسکو و آذرشهر یک میلیون مشترک زیر نظر برق دارد که با وضعیت جاری بطور یقین در ایام تابستان شاهد خاموشی برق این حوزه ها خواهیم بود.

وی در تشریح ساماندهی برنامه و اطلاع رسانی خاموشی ها گفت: سامانه۱۲۱، در صورت خاموشی یک خطی است که همزمان به ۵۰نفر پاسخگوست ولی مردم با زیاد زنگ زدن و پشت خط ماندن گلایه مبکنند و ما برای رضایت مردم سامانه ای ایحاد کردبم تا دلیل خاموشی را بدانند

کاظمی افزود: برای کنترل و ساماندهی این مشکل یک اپلیکیشن طراحی شده تا مردم بتواند از این طریق از خاموشی برق اطلاع یابند این سامانه می تواند جزئیات خاموشی را به طور کامل به مردم ارایه دهد.

وی یادآور شد: تولید ارز دیجیتال در تبریز افزایش یافته و برخی واحدها با استفاده از برق غیرمجاز ارز دیجیتال استخراج می کنند.

عبدالله تقی پور، عضو شورای شهر تبریز اظهار داشت: در مساله خاموشی ها در یک نگاه بحث ایمنی و امنیت مطرح می شود ولی این مساله در اقتصاد شهری تاثیرگذار است، شاید یک ساعت خاموشی هرچند نمونه عینی نداشته باشد ولی دلایلی دارد.

وی با تاکید بر اهمیت تامین نیروی شهرک صنفی صنعتی مایان و شهرک مبل در محدوده غرب تبریز، یادآور شد: از سوی دیگر نباید از حجم مصارف خانگی غافل شده و ضروری است که مصارف خانگی را با تغیر المان های شهری کاهش دهیم.

غلامحسین مسعودی ریحان، عضو دیگر شورا نیز در این رابطه گفت: افزایش نوبت خاموشی ها برای خانواده ها و صنعت خسارت زا خواهد بود که متاسفانه کسی هم پاسخگوی این مشکل نیست.

کریم صادقزاده، سخنگوی شورای شهر با بیان اینکه نصب ۳۰ تیر برق طی هفته گذشته در خیابان امام اقدامی ارزنده بود گفت: طبق بررسی ها۱۵۰۰ تیر برق در وسط کوچه ها و پیاده روها نیاز به جابه جایی دارد که باید به این موضوع توجه ویژه ای شود.

فریدون بابایی اقدم نیز با تاکید بر ضرورت رفع فرسودگی شبکه برق تبریز، گفت: در برخی مکان ها هنوز تیرهای چوبی مشاهده می شود و انتظار می رود این موانع و مشکلات هرچه سریعتر حل شود.

وی اذعان داشت: یکی از عاملان تصادفات و ‌مرگ ومیر، نبود روشناییست و شما گفتید به ما مربوط نیست ولی شما با مبلغ ناچیز می توانید این مساله را حل کنید، در مقابل مبالغی که حیف و میل می شود این مبلغ ناچیز است.

بابایی اقدم تصریح کرد: در۱۴سال گذشته ۳۰۰ نفر در ایران بر اثر تصادفات جاده ای معلول می شوند و روزانه ۶۱ نفر جان خود را از دست می دهند، زیرا در برخی جاده ها تیرهای برق با مشکل مواجه  است و تاریکی منجر به تصادف می شود.

کاظمی، مدیرعامل برق منطقه ای یادآور شد: در مورد شهرک مبل و خودرو نیاز به احداث فوق توزیع هست که شهرداری زمین مورد نیاز را تامین کرده است و برای تامین نیاز میان مدت خط فشار متوسط دو مداره به طول ۴ کیلومتر باید احداث شود که جزو تعهدات سرمایه گذار است.

وی یادآور شد: در مورد ماینرها کشفیات قابل توجهی داشته ایم، با مدیرکل بحران استانداری برای مقابله منطقی و ‌مناسب صحبت هایی شده است.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون تفاهم نامه جابجایی تیرهای مزاحم امضا نشده است که امیدواریم در اسرع وقت بعد از امضا تفاهم نامه نسبت به جابجایی تیرها اقدام کنیم.

مدیر عامل برق منطقه اضافه کرد: در تبریز ۱۰ هزار کیلومتر شبکه توزیع داریم که سالانه ۴۰ میلیارد تومان برای نوسازی هزینه می کنیم، در تبریز  ۹هزار و ۴۰۰واحد مولد صنعتی داریم که ۱هزار ۶۰۰ واحد  با ما تفاهم نامه امضا کرده اند.

علی آجودان زاده، رییس کمیسیون تحقیق، نظارت و ارزیابی شورا نیز در این جلسه با اشاره به تحقیق و تفحص شورا از همشهری گفت: تحقیق وتفحص از شرکت تعاونی همشهری در دو فاز وارد عمل شد، در فاز اول جلسات کمیته کارشناسی بود.

وی ادامه داد: نمونه قرارداد های پرسنل درخواست شده بود، استاد پرداختی حق بیمه، اسناد حسابرسی شده سهم شهرداری و… درخواست شده بود.شرکت همشهری ادعا دارد که شهرداری تبریز حق بیمه ها را با تاخیر ۴تا ۸ ماهه پرداخت می کند.

وی یادآور شد: در فاز دوم کارشناسان در شرکت همشهری مستقر شده اند، در جلسه امروز اسناد ارایه شده به کمیسیون با واقعیت ها تطبیق خواهد شد.

محرم محمدزاده، دیگر عضو شورا در این رابطه گفت: شرکت های تامین نیرو طرف قرارداد با شهرداری تبریز فقط قانون را دور می زنند.

وی ادامه داد: این شرکت ها پول هارا در بانک ها سپرده گذاری می کنند و ۱۸ درصد سود دریافت می کنند چراکه جریمه عدم پرداخت حق بیمه ۲ درصد است ولی سود سپرده ۱۸ درصد است.

وی با تاکید بر اینکه باید با کارکنان شهرداری تبریز قرارداد مستقیم بسته شود، گفت: در شهرهای دیگر با کارکنان قرارداد مستقیم بسته شده است.

محمدزاده اضافه کرد: طبق ادعای شرکت همشهری شهرداری به این شرکت ۸۰ میلیارد تومان بدهی دارد، این طلب از کجا بوجود آمده است؟

فرج قلیزاده، دبیر شورا نیز در ادامه نشست امروز جلسه شورای شهر تبریز در گزارشی اعلام کرد: از ابتدای شورا تاکنون ۱۲۴ جلسه تشکیل شده است، ۱۱۹ لایحه تعیین تکلیف و ۱۹۵ لایحه توسط شهرداری ارایه شده است.

عضو شورای شهر تبریز در ادامه گفت: هیچ لایحه ای در هیات رییسه در انتظار بررسی وجود ندارد، از ۱۹۵ لایحه، ۱۰۴ لایحه مربوط به هبه است و ۹۱ لایحه به دیگر موضوعات شهری و شهرداری مربوط است.

وی خاطرنشان کرد: می توانیم این آمار را با شورای های گذشته مقایسه کنیم تا همشهریان و نخبگان شهری این آمار را بررسی کرده و مطلع شوند.

غلامحسین مسعودی ریحان گفت: وزاریی که به استان می آیند باید هماهنگ شود تا در جلسات شورا حضور یابند، اگر لایحه های شورای پنجم بررسی شود، مشخصص می گردد متاسفانه تاکنون هیچ لایحه ای در بحث سرمایه گذاری مطرح نشده است، از این جهت حضو مقامات مسئول ضروری به نظر می رسد.

وی ادامه داد: سرمایه گذاری جزو اولویت های اول است ولی معلوم نیست چرا توجهی به این موضوع نمی شود.

مسعودی ریحان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر پل های هوایی پیاده روکه در سطح شهر موجود است بررسی شود، می بینیم  پله های برقی اکثر آنها خراب است، شرکت های سرمایه گذار هیچ توجهی به مشکلات فنی ندارند و فقط از بعد تبلیغات درآمدزایی دارند.

عبدالله تقی پور، دیگر عضو شورا در ادامه گفت: موضوع پرداخت اضافه کاری که مطرح شده است، مبنای محاسبه است که شهرداری بصورت خلاف با مبنای سال ۹۷ اقدام می کنند.

وی ادامه داد: مناطق در بحث ساخت و ساز غیر مجاز اقدام به جمع آوری مصالح ساختمانی می‌کنند که طبق قانون است ولی اینکه این اموال حیف و میل شود یا در محل های دیگر مورد استفاده قرار گیرد مغایر قانون است.

بابایی در تذکری گفت: دربهترین فصل اسفالت ریزی کارخانه قیر تعطیل است. مردم در انتظار بهبود آسفالت و کوچه و خیابان ها هستند.

وی با طرح این سئوال که آورده وزیر راه  به شهر تبریز چه بود، گفت: بافت فرسوده و حاشیه نشینی و بحث آسفالت چه شد؟

وی با بیان اینکه طرح تفضیلی خلجان هنوز ۴سال است که متوقف شده، گفت: باید پاسخگو باشیم که این طرح چرا متوقف شده است!

 صادقزاده نیز در ادامه سخنان خود گفت: پرداخت حق و حقوق قانونی کارگران وظیفه شهرداری تبریز است و اگر این حق و حقوق بصورت قانون پرداخت نشود شخصا با مراجعه به اداره کار از شهرداری تبریز بدلیل عدم رعایت قانون و عدم پرداخت حق و حقوق قانونی پرسنل شهرداری شکایت خواهم کرد.

وی ادامه داد: قبلا هم به شهردار تبریز اعلام کرده ام که بهتر است این موضوع در داخل شهرداری تبریز و توسط شخص شهردار حل و فصل شود.

محمدحسین اسحقی معاون عمرانی شهرداری تبریز در خصوص وضعیت آسفالت سطح شهر و کارخانه آسفالت سازی گفت: در کارخانه ۱۶۰ تنی آسفالت به لحاظ تامین قیر مشکلی نداریم هرچند مشکلات مربوط به هیئت مدیره ها غیرقابل انکار است اما شایان ذکر است که تاکنون ۴۰ هزار تن اسفالت تولید و در سطح شهر استفاده کرده ایم.

وی ادامه داد: افزایش بودجه آسفالت امسال، به دلیل افزایش قیمت آسفالت، کم بوده است اگر نیاز باشد به صورت لایحه به صحن شورا خواهیم آورد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل حفاری ها پیاپی و تخریب زیرساخت خیابان های تبریز، اگر به جای آسفالت طلا هم ریخته شود، بازهم نتیجه نمی دهد، زیرسازی خیابان های سطح شهر خیلی تخریب شده است و اصلا به دنبال سیاه کاری آسفالت خیابان ها نیستیم.

46

کد خبر 1270521

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار