تنگه هرمز فقط این «ب» را کم داشت؟

بوریس جانسون در حالی ساکن خانه شماره ۱۰ می‌شود که تنش میان تهران و لندن در چهل سال اخیر بی‌سابقه بوده است. آیا تنگه هرمز به این B نیاز دارد؟

زهره نوروزپور: پیشنهاد بریتانیا از سوی اروپا پذیرفته شد. روز دوشنبه جرمی هانت وزیر خارجه سابق انگلیس در جلسه پارلمان پس از سه نشست اضطراری طرح هایی را ارائه که یکی پس از دیگری رد شد. از بلوکه اموال ایران تا اعمال تحریم های جدید و ممانعت از فروش نفت ایران که همه این موارد شامل اینستکس بود و دلیل رد شدن این طرح ها از سوی پارلمان فشار فرانسه و آلمان برای زنده ماندن برجام بود.

با این حال یکی از طرح ها پذیرفته شد. فرانسه، ایتالیا و دانمارک برای تشکیل نیروی دریایی مشترک ناظر در تنگه هرمز با بریتانیا موافقت کردند.

در این باره رویترز از موافقت فرانسه، ایتالیا، دانمارک برای تشکیل نیروی دریایی مشترک ناظر در تنگه هرمز خبر داد. اما این ائتلاف ناظر بدون آمریکا و با حضور ناتو صورت خواهد گرفت.

کشورهای اسپانیا، سوئد، لهستان و آلمان نیز علاقمندی خود را برای حضور در این نیروی ناظر اعلام کرده‌اند. نیروی جدید به رهبری فرانسه و بریتانیا بر تردد دریایی کشتی‌ها در تنگه هرمز نظارت خواهند کرد.

ترامپ در اینباره گفت: غیرمنصفانه است آمریکا پلیس تنگه هرمز برای حمایت از کشتی های کشورهای ثروتمندی مانند چین, ژاپن و عربستان باشد.

>>> بیشتر بخوانید:
پیام ظریف به خانه شماره ۱۰

موقعیت اول
روز دوشنبه همزمان با جلسه جرمی هانت با پارلمان درباره مقابله با ایران، سنکتام اعلام کرد برای حفاظت از نفتکش ها جنگنده های آمریکا بر فراز هرمز به پرواز در می آیند. هانت طرح ناظر را به پارلمان برد. در بروکسل جلسه برگزار شد و در نهایت به تصویب رسید که ناتو نیز با همراهی سنکتام به آب های خلیج فارس بیایند.

در کنار اینها نظامیان آمریکا در اقدامی بی سابقه و برای اولین بار در چند دهه گذشته در سعودی مستقر می شوند. این در حالی است که نه فقط نظامیان آمریکایی بلکه نظامیان اسرائیل نیز در بخشی از خاک عربستان حضور خواند داشت. البته برخی از منابع خبری سعودی گفته اند که آنها تنها حضور مشاوره ای خواهند داشت اما منابع خبری صهیونیستی اعلام کرده اند که حکومت سعودی بخشی از خاک خود را به ما اختصاص داده است!

پایگاه خبری الخلیج اونلاین، در گزارشی نوشت که رژیم صهیونیستی به آرامی در حال قدم گذاشتن در خاک عربستان است و همزمان با اعزام نیروهای آمریکایی به پایگاه هوایی «سلطان بن عبدالعزیز» در شرق عربستان، اسرائیل نیز قصد دارد بخشی از این پایگاه را به نیروها و تجهیزات نظامی خود اختصاص دهد و در این راستا تصاویر ماهواره‌ای نشان از ساخت و سازها در این مکان را دارد.

در این راستا، منابع عربی از برقراری ارتباطات سری میان ریاض و تل آویو برای امضای یک توافقنامه نظامی خبر می‌دهند که می‌تواند نفوذ رژیم اشغالگر را تا عمق منطقه عربی توسعه بخشد. طبق این توافق اسرائیل می‌تواند جنگنده‌های خود را در این پایگاه فرود آورد. همچنین قرار است سربازان رژیم صهیونیستی نیز مستقر شده و رادار و تجهیزات جاسوسی نیز تعبیه شود.

به گفته این منابع خواسته اسرائیل چند ماه پیش به عربستان سعودی اعلام شده و اکنون دیدارها و رایزنی‌ها در این خصوص انجام می‌پذیرد و قرار است در ازای پرداخت دراز مدت پول، عربستان سعودی بخشی از خاک خود را در  اختیار رژیم صهیونیستی قرار دهد.

موقعیت دوم
الکساندر بوریس دففل جانسون، ساکن خانه شماره ۱۰ شد. جانسون یک نژاد پرست، محافظه کار افراطی، گرایش های پوپولیستی، جنجالی و عاشق دیده شدن است. سلفی های او با شهروندان بسیار است در قیافه های مختلف که در قامت یک سیاستمدار نمی گنجد! او روابط گرمی با لابی یهود در انگلیس دارد. همچنین عاشق ترامپ است! تا حدی که حاضر شد مقامات وقت را راضی کند تا سفیر جنجالی بریتانیا را از واشنگتن از کار برکنار کند! او گفت من نمی خواهم همچین کارمندی در دولت من کار کند!

رسانه های خبری اسرائیل با ذوق زدگی هرچه تمام تر انتخاب جانسون را تبریک گفتند. ترامپ نیز خوشحال است! چراکه ماه گذشته رئیس جمهور آمریکا تلاش بسیار کرد و حاضر شد تنها به دلیل انتخاب جانسون با محوریت خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و همچنین مساله ایران به انگلیس سفر کند.

اتحادیه اروپا در واکنش به انتخاب جانسون اعلام کرد که انگلیس چالش های بسیاری پیش رو دارد.

به گزارش یورونیوز، فون در لاین که اول ماه نوامبر (دهم آبان) رسماً ریاست شورای اروپا را برعهده می‌گیرد، اظهار داشت: مسائل دشوار و متفاوت زیادی وجود دارد که باید با هم با آنها مقابله کنیم. ما روزهای پرچالشی پیش رو داریم.
وی که در پاریس در جریان یک کنفرانس خبری با امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه صحبت می‌کرد، گفت: به اعتقاد من، بسیار مهم است که یک رابطه کاری خوب و قوی ایجاد کنیم زیرا ما وظیفه داریم به نتیجه‌ای مطلوب برای اروپا و انگلیس برسیم.
مکرون نیز اظهار داشت که مشتاق است «هر چه زودتر» با جانسون وارد همکاری شود و نه تنها در مسائل اروپایی بلکه در مورد ایران و امنیت بین‌الملل نیز با نخست وزیر جدید انگلیس همکاری کند.
«میشل بارنیه» مذاکره‌کننده ارشد اروپا در زمینه برگزیت نیز در واکنش به انتخاب جانسون گفت، امیدوار است نخست وزیر جدید انگلیس «وقتی کارش را شروع می‌کند تصویب توافقنامه خروج از اتحادیه اروپا را تصویب کرده و زمینه یک برگزیت منظم را فراهم کند.
«چارلز میشل» نخست وزیر بلژیک نیز که به عنوان رئیس آتی شورای اتحادیه اروپا برگزیده شده است، اظهار داشت: چالش‌های مهمی مانند برگزیت را پیش رو داریم.
جانسون در اولین نطق خود به عنوان نخست وزیر جدید انگلیس، اجرای برگزیت را اصلی ترین اولویت دولت جدید خود عنوان کرد.

تاکید اروپا و جانسون بر برگزیت بار دیگر نام ترامپ را مطرح می کند. بریتانیا به اقتصاد امریکا و شخص ترامپ برای خروج از اتحادیه نیاز دارد. جانسون همه چیز را فدای برگزیت می کند!

در همین باره اداره کل رسانه های خارجی به نقل از روزنامه سوئیسی تاگس آنسایگر نوشت:

وزیران نسبتا میانه رو و طرفداران اتحادیه اروپا ناگهان خود را آماده پیروی از نخست وزیر آینده در مسیر برگزیت بدون توافق نشان دادند.! از سوی دیگر، کسانی که به علت نگرانی بابت اقدامات آینده دولت جانسون، تمایلی به پیروی از وی و خط مشی احتمالی اش ندارند، می دانند که دیگر دوران آنها به سر رسیده است.

وزیر سابق امور خارجه انگلیس هم اکنون فردی را که سال ها وظیفه دیپلماتیک خود را به خوبی انجام داده بود، به طور قابل توجهی آماج انتقادات خود قرار داد. هفته گذشته سر کیم داروک، سفیر لندن در واشنگتن مجبور به استعفا شد، زیرا جانسون اعلام کرد که او را در دولت خود به کار نخواهد گرفت، زیرا نمی خواهد با دونالد ترامپ در بیافتد.

این ماجرا نکات بسیاری را آشکار کرده و نشان می دهد شجاعت، وفاداری و حمایت از زیردستان خود برای جانسون اهمیت چندانی ندارد. جانشین احتمالی می، به جای اینکه در مقابل کشور خود و خدمتگزاران آن احساس مسئولیت کند، نزدیکی به ترامپ را ترجیح می دهد: زیرا بدون حمایت آمریکا، دوران پس از برگزیت برای لندن بسیار دشوار خواهد بود. جدایی از اتحادیه اروپا که جانسون می خواهد به هر قیمتی در پاییز امسال آن را نهایی کند، او را به حسن نیت ترامپ شدیدا وابسته می کند.

قربانی کردن سفیر، تنها گام اول است. ترامپ همچنین ممکن است از بریتانیا در مسائل دیگری مانند رابطه با چین، اسرائیل و ایران انتظارات خاصی داشته باشد. قرارداد تجارت دو جانبه که جانسون بر آن متکی است، تنها تا زمانی برقرار خواهد بود که بریتانیا تمام شرایط ترامپ را پذیرفته و عملی کند: یعنی تا زمانی که آنها به آمریکا اجازه سرمایه گذاری در بخش بهداشت دولتی خود را داده و اجازه دهند کالاهای آمریکایی که با مقررات اتحادیه اروپا همخوانی ندارند، در سوپر مارکت های بریتانیا به فروش برسند.

تنش های اخیر در خلیج فارس نشان می دهند این "تغییر مسیر" با چه سرعتی انجام می شود. اگرچه دیپلمات های انگلیسی همچنان امیدوار هستند که همراه با آلمان و فرانسه به نحوی توافق هسته ای با تهران را نجات دهند؛ اما در عین حال، بریتانیا در کنار واشنگتن دست به مانورهای خطرناکی می زند. اخیرا بریتانیا به دستور آمریکا، یک تانکر نفتی ایران را در جبل الطارق توقیف کرد.

ناظران هشدار می دهند با توجه به هدف جانسون مبنی بر برگزیت بدون توافق و قرار گرفتن دولت در دست حزب راست گرا و پوپولیست توری، سیاست انگلیس در شرایط خطرناکی قرار گرفته است. به هر حال، بوریس جانسون نمی تواند هدف پیشین بریتانیا مبنی بر ایفای نقش یک پل ارتباطی بین اروپا و آمریکا را عملی سازد.

موقعیت سوم
سال گذشته زمانی که ترامپ امضای غول پیکر خود را نشان دوربین ها داد و با تکبر خاص و همیشگی خودش گفت : از تواق اتمی با ایران خارج شدیم! این توافق نفعی برای ایالات متحده ندارد!

گمان می رفت بریتانیا با سیاست پنبه سربریدن همیشگی خود یا کم کم از برجام خارج شود یا انقدر سنگ بیندازد که ایران خودش مجبور به خروج شود! چرا که انگلیس دومین کشوری بود که پس از فرانسه اعلام کرد که ممکن است آنها هم از برجام خارج شوند. البته این اظهارات فقط در حد رسانه های خبری بود ورهبران این کشورها هیچگاه این اخبار را تایید نکردند.

بریتانیا سه هدف را در هرمز دنبال می کند؛ اقتصاد، برگزیت و شکوه بریتانیا.

این کشور سالهاست که عنان عرب های منطقه را از دست داده است و آن را به آمریکا واگذار کرده است.  گذشته گرایان بریتانیا مانند نخست وزیر جدید ۵۵ ساله، که شهروندان او  را بوریس خطاب می کنند به دنبال این است که بار دیگر کنترل خاورمیانه و خلیج فارس را در ادامه طرح سایکس پیکو۲ به دست بگیرد. گذشته گرایان معتقدند که عرب های خلیج فارس به یمن و همت و شوکت بریتانیا اینگونه ثروتمند و صاحب قدرت شده اند که خود تاریخی مفصل دارد.

دیگری هزینه های هنگفت و نجومی خروج بریتانیا از برگزیت است. طی شش ماه گذشته انگلیس ۶۴۰ میلیون پوند به عربستان سعودی سلاح فروخته است.

به گزارش ایندیپندنت بر اساس تحلیلی جدید از سوی "کمپین مبارزه با تجارت سلاح"، انگلیس مجوز فروش ۶۴۸ میلیون پوند سلاح به عربستان را در بازه زمانی اکتبر ۲۰۱۸ تا مارس ۲۰۱۹ صادر کرده است.

این فروش شامل ۵۵۱ میلیون پوند سلاح‌های دسته ML۴ است که بمب‌ها، موشک‌ها، راکت‌ها، اژدرها و سایر وسایل منفجره را شامل می‌شود.

همچنین مجوز فروش ۹.۲ میلیون پوند دیگر از سلاح‌های دسته ML۱۰ شامل ناوهای طراحی شده یا تغییر یافته برای ارتش به منظور استفاده و تجهیز ویژه نیروی دریایی صادر شده است.

دیگر عامل اقتصاد این کشور است که پس از استعفاهای دومینویی دولت های این کشور اقتصاد آن ضعیف شده است به دلیل اینکه تکلیف لندن در اتحادیه اروپا مشخص نیست عضوی است که میان زمین و هوا مانده است و همچنان ستاره اش در حال چرخش دور میزهای این سازمان است تا بلکه در این هزارتوی خروج بتواند ستاره خود را بردارد و برود!

موقعیت آخر
با توجه به موقعیت پلان قبل،  مانند همیشه مساله تهران است!

اداره کل رسانه های خارجی به نقل از روزنامه آساهی ژاپن نوشت: جرمی هانت، روز بیست و دوم ماه جاری در جلسه پارلمان، در خصوص توقیف نفتکش انگلیسی بدست نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران،  در تنگه هرمز اعلام کرد ، با تلاش مشترک با کشورهای مختلف اروپایی راهبردی که امنیت کشتیرانی در حومه تنگه هرمز را تضمین کند ، اجرایی خواهیم کرد. بدین ترتیب می توانیم بگوییم که انگلستان از طرح « ‌ائتلاف تنگه هرمز » به رهبری آمریکا به منظور تقویت فشار علیه ایران تشکیل شده ، فاصله گرفته است.

 وزیر امور خارجه انگلستان در ادامه با اشاره به اینکه با وزیران امور خارجه آلمان ، انگلستان ، فرانسه و عمان مذاکره کرده است ، اظها داشت:« در تلاش هستیم نیرویی با راهبرد حفاظتی به رهبری کشورهای اروپایی برای تردد امن کشتی‌های باری و خدمه آنها در این منطقه حیاتی تشکیل دهیم. » وی در ادامه افزود:«‌ این راهبرد بخشی از سیاست های آمریکا در فشار حداکثری به ایران نیست. ما تلاش برای حفظ توافق هسته ای را پیگیری خواهیم کرد. »‌
این اخرین موضع انگلیس قبل از انتخاب جانسون به نخست وزیری بود. اما امروز اوضاع کمی فرق کرده است. جانسون افراطی مانند خانم می نیست! احتمال اینکه او نیز به سیاست های بولتون پیوند بخورد هیچ بعید نیست!

با توجه به تمام خصائص بوریس جانسون باید دید گذر زمان و منافع نخست وزیر بریتانیا چه تاثیری بر تصمیم او درباره تنگه هرمز می گذارد. تا کنون همه مولفه های از سوی او روی میز بوده است! او اقدامات هانت درباره نفتکش توقیف شده از سوی ایران را ناکارآمد و ضعیف توصیف کرده است و در همین راستا رسانه های خبری جهان با آمدن او معتقدند که تنش در هرمز بیش از گذشته خواهد شد.

به هرحال یک B بزرگ از بریتانیا به بی های دیگر پیوست. تبریک به بن زاید، بن سلمان، بی بی و بولتون!

تصاویر را رویترز در یک گزارش ویدئویی از واکنش منفی رسانه های خبری به نخست وزیر او منتشر کرده است. که عمدتا تمسخر است تا تمجید!

۳۱۰ ۳۱۰

کد خبر 1282975

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 40
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    39 72
    با توجه به این گزارش پس جنگ حتمی شد
    • مومیایی IR ۱۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      57 12
      شاید در نهایت به نفع ملت ایران باشه
    • US ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
      1 0
      این بابلا اصلا حالش خوب نیست ...پراز موضع گیری های ضدونقیض، الان طرفدار برگزیت قبلا مخالف سرسخت...، نژاد پرستی که خودش رگ وریشه غیر اروپایی داره ... و کلا یک دیوانه تمام عیار که ترامپ پیشش لنگ میندازه
  • IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    ایران باید راهبردش رو مقابل بریتانیا با وجود نخست وزیر جدید تغییر بده و از راه گفتگو وارد بشه ما نباید اقدام متقابل میکردیم
    • IR ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      23 21
      فکر میکنی اگه یه نفت کشه دیگه خودمون رو تحویل می دادیم خوب بود
  • مجید IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    90 11
    من مدتی در انگلیس زندگی کرده ام. این ادم یک فاجعه تمام عیار هست و از ترامپ تندرو تر هست گاهی رفتارهای شنیع و ناپسند ازش سر میزنه و سوژه رسانه های میشه در کل پرستیژ سیاستمداران رو نداره
    • NL ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      34 83
      اقا من هم بودم تو لندن چرا جو میدید؟ همچین چیزی نیست جانسون یه نخست وزیر مردمیه
    • IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      20 17
      اقاجان رفتار شنیع چیه ؟ حرکاتی ب شوخی و گاها عمد و مضاح
    • US ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      104 2
      در روز روشن کم خالی ببندید تا سقف نیامده پائین !
    • US ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      68 1
      16:06 مزاح صحیح است !
    • جواد IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
      1 11
      منم تو لندن بودم شاهد این بودم خودش صبحا میرفت نانوایی حتی به کبوترهای میدان وینچستر دانه میریخت خیالت راحت باشه کبریت بی خطره
  • بی نام IR ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    7 1
    اصل مقاله تو همین یه قسمته خخخخ قربانی کردن سفیر، تنها گام اول است. ترامپ همچنین ممکن است از بریتانیا در مسائل دیگری مانند رابطه با چین، اسرائیل و ایران انتظارات خاصی داشته باشد. قرارداد تجارت دو جانبه که جانسون بر آن متکی است، تنها تا زمانی برقرار خواهد بود که بریتانیا تمام شرایط ترامپ را پذیرفته و عملی کند: یعنی تا زمانی که آنها به آمریکا اجازه سرمایه گذاری در بخش بهداشت دولتی خود را داده و اجازه دهند کالاهای آمریکایی که با مقررات اتحادیه اروپا همخوانی ندارند، در سوپر مارکت های بریتانیا به فروش برسند.
  • IR ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    18 2
    کار کار انگلیسیاس
  • ظریف یه کاری کن IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    8 26
    با موقعیت اخر موافقم
  • NL ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    54 19
    هیچ اتفاقی نمی افته اینها همش جو رسانه ای هستش این هم مثل بقیه افراط گراهای دیگه ایران با مقاومت تر از این حرفاس
  • IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    22 48
    این گزارش داره میگه رسما ناتو داره میاد تو خلیج فارس ! اونچیزی که من حس میکنم شما هم حس می کنید؟
    • حسام IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      26 8
      ناتو قراره ناظر باشه فکر نمیکنم همچین حماقتی کنن
    • IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      47 23
      مردن بزنن صدتا میخورن هیچ غلطی نمیتونن بکنن
    • IR ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      18 11
      مثل اینکه خیلی نفست از جای گرم در میاد
  • IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    6 1
    انگلیس برای برگزیت هر کاری میکنه میگید نه ببنید
  • بی نام IR ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    23 4
    تبریک به تیم بی احتمالا اونا الان خیلی خوشحالن که پازلشون تکمیل شده
    • IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      16 3
      افراطی های اسرائیل خیلی خوشحال بودند اولین کسانی که به جانسون تبریک گفتند یهودی های انگلیس و اسرائیل بودن
    • IR ۱۵:۱۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      13 0
      15:00 شمسی توئیی ناقلا؟
  • IR ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    21 9
    بریتانیا خودشو وارد بد بازی کرد
    • IR ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      21 1
      بریتانیا همیشه پشت بازی بود! تو هر جنگی سایه نحس ملکه هست
  • حمیدرضا IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    17 2
    لطفا تاریخ را بخوانید. این اشتباه محض هست که مسائل منطقه رو از چشم امریکا ببینیم. همه اینها حساب شده از زیر چشم ملکه رد میشه. ملکه هم لابی یهودی داره ، انها کما فی سابق به دنبال استعمار خاور دور و خاورمیانه هستند. من فکر میکنم در اینده از خاورمیانه هیچ چیز نماند و این جای تاسفه که چرا عرب ها به خودشان نمی ایند؟
    • IR ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      11 1
      درست میگی به نظرمنم تا وقتی که چاه نفت کار کنه اینا موجودیت دارن و مارو هم دران به خطر میندازن ایران با عرب ها باید مذاکره جدی کنه
  • IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    20 4
    اگر ناتو در خلیج فارس مستقر بشه به نظرم کار ما خیلی سخت میشه مگر اینکه ایران هم دوستان خودشو ترغیب کنه که به خلیج فارس بیان
    • خریدار دوست IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
      21 7
      اونایی که شما بهشون میگید دوست خیلی پولکی تشریف دارن. کافیه طرف مقابل یه تراول بیشتر بهش بده، اونوقت میشه دشمن خونیت.
  • شمس تبریزی IR ۱۹:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    8 12
    یه سرمایه دار روس تبار در بریتانیا زندگی میکنه به اسم Alexander Temerko. یکی از حامیان مالی حزب محافظ کاره. نقش اش در حمایت مالی از حزب محافظ کار مانند نقش ادلسون در حمایت مالی از جمهوریخواهان آمریکاست. این آدم نقش مهمی در روی کارآوردن جانسون بازی کرده. به خاطر روابط نزدیکی که جانسون با این آدم داشت، ترزا می به جانسون مشکوک شده بود. می دستور داده بود که اطلاعات مربوط به امنیت ملی بریتانیا را اصلا در اختیار جانسون نذارن. در محافل سیاسی انگلیس جانسون به آدم دهن لق معروفه و این هم یکی از دلایل عدم اعتماد به اوست. سر قضیه نازنین زاغری هم یادتونه که دهن لقی کرد و به نقش نازنین اشاره کرد. این الکساندر تمرکو پیشینه جالبی داره. در دهه 90 جزو تیم بوریس یلتسین یهودی بود و در کار صادرات اسلحه بوده و از مقامات وزارت دفاع روسیه. در شرکت نفتی خودروکوفسکی یهودی هم عضو هیات مدیره بود. بعدا که خودروکوفسکی به خاطر فساد مالی زندانی شد این شد همه کاره اون شرکت و پول کلانی را اختلاس کرد و به لندن فرار کرد. روابطش با جانسون به نظرم حتی به پیش از فرارش به انگلیس برمیگرده.
  • شمس تبریزی BR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    5 6
    این را اضافه کنم که تمرکو شخصیت به مراتب موجه تری نسبت به ادلسون داره و در بازدیدهایی که از کالج ها و دانشگاه های انگلیس داره درس سیاست به دانشجویان میده. نخست وزیر مورد علاقه اش چرچیله و ظاهرا بقیه را آدم حساب نمیکنه. نکته مهم درباره تمرکو اینه که فهمیدم3 تا از اعضای پارلمان انگلیس آدم این هستن و این نمایندگان که ارتباط نزدیکی با اسراییل دارن در حقیقت عوامل اسراییل در پارلمان به حساب میان. James Wharton و Michael Ellis و Guto Bebb. تلگراف یهودی به نقل از گوتو بب میگه « من نمونه ای از یک عضو پارلمان هستم که نشان دادم به نمایندگی از اسراییل و با لابی کردن میشه به کجاها رسید». اینها عوامل اون سرمایه دار روس تبار که قبلا اسمش را بردم هستن و او نقش مهمی در روی کار آوردن بوریس داشته. اینکه این سرمایه دار تا زمانی که در روسیه بوده فقط با یهودی ها کار کرده برای من عجیبه.بعد هم که میره انگلیس باز با یهودی ها کار میکنه. 90 هزار پوند داده تا مجسمه دیوید کامرون یهودی تبار را بسازند. اینها عجیبه. هنوز نتونستم شجره نامه اش را در بیارم. بی علت نمیتونه باشه.
    • US ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
      7 0
      شمسی بازم که داری مشق شب می نویسی ! مشق شب نوشتن نیاز به فیلترشکن نداره که مجبور بشی سر از برزیل در بیاوری !
  • شمس تبریزی IR ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    3 9
    خیلی با جانسون صمیمی است. جانسون صداش میکنه ساشا جون. اینقدر با هم رفیقن. جانسون درباره حس اش نسبت به یهودی ها میگه. وقتی میبینم یهودی ها تهدید میشن و یا مورد حمله قرار میگیرن باهاشون احساس همذات پنداری میکنم. یهودی ستیزی خیلی مرا عصبانی میکند. خوب طفلک حق داره. یاد بابابزرگش میکنه. اما خیلی رو تعصبات یهودی اش حساب نکنید. صداش میکنن ترامپ انگلیس و ترامپ هم از این بابت خیلی خوشحاله. تعصبش به اسراییل شاید در همون حد ترامپ باشه اما در هر صورت روی کار آوردنش دست اسراییل بود. تردیدی در این ندارم. اسراییل طرفدار برگزیته و جانسون هم مورد خوبی برای آن بوده. یک دلیل انتخابش هم موضوع ایرانه. ضمنا اون سه تا نماینده که قبلا اسم بردم به اسراییلی ها درباره توانمندی های نظامی ایران گزارش رد میکردن. بارها رفتن اسراییل و اونجا گزارش دادن. اون اسمهایی را که نوشتم کلید واژه های خوبی هستن برای اینکه ته و توی کار جانسون را بیشتر در بیارید
    • US ۲۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
      1 0
      راس میگی ؟
  • آسو IR ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۲
    12 1
    با اون عکس روزنامه فقط یه چیز یادم‌میاد: پنجره دن داش گلیر
  • زینب IR ۰۰:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
    3 3
    دنیا داره به سمت نژادپرستی برمیگرده. در کشورهای مختلفی نژادپرستان دارن زمام امور را بدست میگیرن. بسیاااار باعث تاسفه. شاید خلا معنا و وحدت در راه انسانیت و حق پرستی، انسانها رو داره به اینجا می‌رسونه. نمیدونم، اما بسیاار باعث تأسف و البته ترسناکه.
  • IR ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
    2 0
    یکی از علل آقایی جهارصد ساله همین نداشتن تعصبات جاهلی است جناب نقوی حسینی کجاش اصل و تبار انگلیسی داره یا سارکوزی فرانسه اوبامای امریکا ...جاهلیت بزرگارین عامل عقب ماندگی خاورمیانه بوده و هنوز هست
  • IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
    1 0
    بلتون و ترامپ چهره ی واقعی غرب را نشان می دهند
  • عباس لَشَنی زندحسنوند IR ۲۲:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۳
    0 1
    مَر حَسنوَن بِمِری ترامپ خلیج بِگِری مگه ایل بزرگ حسنوند نباشه و مرده باشند که ترامپ بیاد به این آسونی خلیج فارس رو بگیرد
  • رضا IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۴
    0 1
    برای نشان دادن چهره واقعی تیم ب پیشنهاد میکنم رسانه ها و فضای مجازی اسم دونالد ترامپ را از این پس "بونالد ترامپ "گزارش کنند که زیبنده چنین نامی است. ضمنا هنرمندان کارکاتوریست خوبست شکلی از تیم ب بهمراه بونالد ترامپ منتشر نمایند که بهتر مردم دنیا این تیم ضد بشر را بشناسند

آخرین اخبار