مدیران بخشهای مختلف آبفای استان تهران ضمن تشریح آخرین وضعیت تامین آب در تهران تاکید کردند آب شهر کاملا از نظر کیفیت استاندارد است.
وی با بیان اینکه در تصفیه خانه شماره یک تهران (جلالیه) بالاترین استانداردهای آب دنیا رعایت میشود، افزود: حدود ۲۰ سال پیش AWWA استانداردهایی را مشخص و افقی را تدوین میکند که کشورهای در حال توسعه و پیشرفته به سمت آن حرکت کنند که ایران در همان سال به شاخصهایی که مشخص شده بود، رسید.
مدیر تصفیه خانه شماره یک تهران ادامه داد: طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی شاخص کدورت آب یک MTU بود اما این رقم به ۰.۳ رسید و اکنون ۰.۱ هدفگذاری شده است که ایران قبل از سال ۸۵ به این استانداردها رسید.
امینی با تاکید بر اینکه کیفیت آب تهران بالاترین استانداردها را رعایت میکند، عنوان کرد: صحبتهایی که پیرامون آلودگی آب تهران مطرح میشود، صحت ندارد.
تشریح فعالیت هفت تصفیهخانه تهران
وی در ادامه با اشاره به اینکه تهران دارای هفت تصفیهخانه است، گفت: تصفیهخانه ششم هنوز به مدار نیامده است. ظرفیت تصفیهخانه یک، ۳ مترمکعب در ثانیه و ظرفیت تصفیهخانه دو، هشت مترمکعب در ثانیه است. تصفیهخانه تهرانپارس که شامل تصفیههای سه و چهار میشود، جمعا هشت مترمکعب در ثانیه ظرفیت دارد و ظرفیت تصفیهخانه پنجم نیز ۷.۵ مترمکعب در ثانیه است. تصفیهخانه هفتم در دو فاز طراحی که فاز اول آن با ظرفیت ۲.۵ مترمکعب در ثانیه قرار دارد و فاز دوم نیز با همین ظرفیت به زودی وارد مدار خواهد شد.
به گفته مدیر تصفیه خانه شماره یک تهران، ۳۰ درصد آب تهران از منابع زیرزمینی استحصال میشود.
افزایش مصرف ۴۰۰۰ لیتری آب در تهران نسبت به سال گذشته
در ادامه این بازدید حسین سرایی - مدیر مرکز کنترل آب تهران - درباره نحوه تامین آب تهران توضیح داد: منابع تامین آب شهر تهران شامل آب سطحی (۵ سد طالقان، امیر کبیر، لار، لتیان، ماملو) و آب زیرزمینی (چاه) میشود. به طور کلی ۹۵ مخزن اصلی با ظرفیت ذخیره یک میلیون و ۶۰۰ مترمکعب در تهران وجود دارد.
وی درباره میزان مصرف آب در شهر تهران گفت: میزان مصرف در سال گذشته ۴۶ هزار مترمکعب در ثانیه بوده که امسال به بیش از ۵۰ هزار مترمکعب رسیده است. به عبارت دیگر میزان مصرف آب در شهر تهران ۴۰۰۰ لیتر افزایش داشته است.
۲۲۳۲۲۷
نظر شما