در ابتدای نشست دبیر کانون گزارشی از فعالیتهای هیات مدیره پیشین داد. زحمتهای قابل تقدیری شامل طراحی زیرساخت نظام اطلاعرسانی و شبکهی اعضای کانون، تارنمای آن، دیجیتالسازی آرشیو عکسها و مدارک کانون، احداث بنای ساختمان، مشارکت در تاسیس کانون دانشآموختگان دانشگاه تهران، برگزاری نشستهای کمیتههای تخصصی فارغالتحصیلان؛ کمیتههای تجلیل؛ کمیته انتخاب مهندسان برتر، فعالیتهای فرهنگی، ورزشی و رفاهی، برگزاری جشن سالانهی اعضای کانون و سایر اقدامها انجام شدهبود. امّا، برای انتخاب هیات مدیره جدید، اولویتهای مورد توجه شورایعالی دستور کار قرار گرفت تا هیات مدیره پس از انتخاب آنها را پیبگیرد.
با توجه نقش مؤثر فارغالتحصیلان این دانشکده در توسعهی و آبادانی ایران و همچنین مدرنیزاسیون کشور، اعضا تاکید فراوانی بر دو ماموریت تاحدی مغفول کانون در کنار فعالیتهای پیشین داشتند.
یکم، پیشگامی در اعتلای حرفهی مهندسی و توسعهی نظامها و تشکلهای مهندسی کشور و دیگری تصمیمسازی نهادی در فرایند شکوفائی صنعت، اقتصاد و توسعهی پایدار کشور به نحوی که در منظر افکار عمومی به عنوان نمایندهی پیشگام جامعه مهندسی از اعتبار ویژهای برخوردار باشد. البته ماموریت ارتباط و پیوند میان فارغالتحصیلان دانشکده فنی با ارائهی مناسبترین برنامههای علمی، فرهنگی و رفاهی برای اعضا و خانوادههایشان و حمایت مادی و معنوی از دانشکده فنی، به نحوی که به عنوان مؤثرترین نهاد پشتیبان دانشکده و دانشآموختگان آن در جامعه شناخته شود همچنان در دستور کار خواهد بود.
افزون بر دو مطلب سیاستی پیشگفته، مطالبی چون ضرورت بازنگری به آشفتگی در آموزش مهندسی در ایران، تامل در چرایی کوچ و مهاجرت مهندسان به خارج از کشور، ضعف ارتباط بین نسلی میان مهندسان، کمی آگاهی از موفقیتهای کسبشده توسط مهندسان فارغالتحصیل در گوشهگوشهی جهان، تاملی در وضعیت آشفتهی سازمانهای نظامهای مهندسی، همتراز نبودن میزان حضور فارغالتحصیلان رشتههای مختلف با یکدیگر، ضرورت توجه به مسالههای اجتماعی و نقش مهندسان، ضرورت توجه به فناوریهای نوین و بسترسازی برای شکلگیری و گسترش کسبوکارهای نوپا (استارتآپها) در میان فارغالتحصیلان جوان دانشکده و خودداری از اقدامهای پراکنده نیز از سوی اعضای شورا مورد تاکید قرار گرفت.
در این بستر ماموریتی شورا وارد موضوع انتخاب اعضای هیات مدیره شد. افزون بر اینها، در انتخاب هیات مدیره شورا بر دو موضوع تاکید داشت. یکی حفظ پیوستگی در مدیریت کانون و دیگری توجه به ترکیب سِنّی هیات و انتخاب عضوهای جوانتر در میان عضوهای هیات مدیره بود. در نهایت هفت تن عضوهای هیات مدیره و دو تن عضوهای علیالبدل بهترتیب حرفهای الفبا بهشرح زیر انتخاب شدند:
۱- مهندس سپهر پارسا
۲- مهندس امیراسماعیل حسنپور
۳- مهندس امین سلمانزاده
۴- دکتر محمد شکرچیزاده
۵- مهندس روزبه صالحآبادی
۶- مهندس علیرضا عالمزاده
۷- مهندس محمدرضا کمرهای
عضوهای علیالبدل اول و دوم بهترتیب:
۱- مهندس محمد حسین طالبپور
۲- مهندس پیمان جهان
در هفتهی پیشِ رو، اوّلین نشستِ هیات مدیره جدید با حضور رییس شورایعالی کانون تشکیل خواهد شد. ضمن سپاس دوباره از زحمتها و خدمتهای هیات مدیرهی پیشین برای هیات مدیرهی جدید آرزوی موفقیت میکنیم و امیدواریم که در جهت تحقق ماموریتهایی که از سوی شورایعالی کانون برای آن تعیین شدهاست گامهای مؤثری بردارد. البته تمام عضوهای محترم کانون و همچنین شورا در کنار هیات مدیره خواهند بود و آنان را یاری خواهند رساند.
بهامید توسعه، آبادانی و سرافرازی ایران و توفیق مهندسان فارغالتحصیل دانشکدهی فنی در پیشگامی در پیشبرد دانش مهندسی در ایران.
۲۱۷۲۱۷
نظر شما