۰ نفر
۴ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۳

ایرنا:'حسنی مبارک' رییس جمهوری مخلوع مصر بعد از اینکه به دلیل فشار افکار عمومی هیچ یک از کشورهای غربی حامی وی حاضر به پذیرش او نشدند، برای معالجه به عربستان سعودی یکی از شرکای استراتژیک مصر در پیاده سازی سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه رفت.

شبکه تلویزیونی الحره با اعلام این خبر، افزود: مبارک برای معالجه سرطان 'پانکریاس' به بیمارستان تبوک در عربستان مراجعه کرده است.
بنابر این گزارش، مبارک برای معالجه بیماری خود قبلا در بیمارستانی در 'هیدلبرگ' آلمان مورد عمل جراحی قرار گرفت و برخی اخبار حاکی است وی پس از فرار از قاهره در شرم الشیخ از هر گونه معالجه خودداری کرده بود و برخی وضعیت بیماری مبارک را وخیم دانسته اند.
پیشتر دیکتاتور مخلوع تونس نیز بعد از فرار از کشور به عربستان پناهنده شده بود.
به نظر می‌رسد در آینده و با تغییراتی که در برخی کشورهای عربی در حال وقوع است عربستان سعودی پذیرای سایر دیکتاتورهای عربی خواهد بود.16146

کد خبر 132263

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین