به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ابوالفضل صیادجو در حاشیه حضور در سازمان انتقال خون این استان اظهار داشت : اهدای خون نماد ایثارگری و فداکاری است و جنگلبانان این استان همیشه در صحنه حضورداشته و این بار نیز با فعالیت ویروس کرونا در جامعه در راستای هدف و کمک به هموطنان ایرانی و فعالیت بشر دوستانه این اقدام را در تمام استان انجام دادند .
وی با بیان اینکه اهدای خون میتواند جان بیماران نیازمند را نجات دهد ، افزود : کارکنان منابع طبیعی و آبخیزداری در این هفته با اهدای خون خود علاوه بر کمک به سلامت خود به بیماران نیازمند نیز کمک کردند .
ابوالفضل صیادجو دبیر ستاد هماهنگی برگزاری هفته منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با بیان اینکه نیاز است تا افراد جامعه در طول سال اقدام به اهدا خون کنند ، تصریح کرد : باید در این زمینه روابط عمومی دستگاه های اجرایی اطلاعرسانی و دوره های آموزشی لازم را انجام بدهند تا اهمیت اهدا خون برای همگان روشن شود .
صیادجو با بیان اینکه اهدای خون بهترین نوع همدلی و نوع دوستی است افزود : اهداکنندگان خون در واقع ایثارگرانی هستند که با تمام وجود و بدون هیچ توقعی به کمک نیازمندان میشتابند و جنگلبانان مانند همیشه در این عرصه نیز خوش درخشیدند.
46
نظر شما