50 نفر در ایران به آنفلوآنزای خوکی مبتلا شده‌اند.

آنفلوانزای خوکی دیگر در سراسر جهان شناخته شده است و کمتر کسی را می‌توان یافت که اطلاعاتی درباره این بیماری نداشته باشد؛ بیماری‌ای که تاکنون جان حدود 1000 نفر را در سراسر جهان گرفته است.

با وجود تمام اقدامات صورت گرفته برای پیشگیری از ورود آنفلوانزای جدید و حتی ممنوعیت‌هایی که برای سفر حج در نظر گرفته شد، متأسفانه این بیماری به کشور ما نیز وارد شده و روند رو به گسترشی نیز دارد به طوری که دیروز وزارت بهداشت آخرین تعداد مبتلایان به بیماری آنفلوانزای نوع A را 50 نفر اعلام کرد. بنا به اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اکثریت مبتلایان از سفر حج به کشور بازگشته‌اند و هیچ مورد مرگ و میر بر اثر ابتلا به این بیماری در کشور گزارش نشده است. این وزارتخانه همچنین با توجه به اینکه این بیماری علاوه بر عمره‌گزاران در مسافران بازگشته از کشورهای سنگاپور، مالزی، تایلند و آمریکا نیز دیده شده است، از هموطنان خواسته است در صورت امکان، سفرهای غیرضروری خود را به تأخیر بیندازند. این در شرایطی است که وزارت بهداشت عربستان از مرگ یکی از مبتلایان به این بیماری خبر داده است و به این ترتیب بر نگرانی‌ها افزوده است.

طبق اعلام مقامات سعودی، فرد درگذشته یک مرد 30 ساله است که پس از بستری شدن در یکی از بیمارستان‌های عربستان در روز چهارشنبه به‌دلیل تب شدید درگذشت. حدود یک هفته پیش نیز یک زن مصری که از سفر عمره به کشورش برگشته بود، بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوآنزای خوکی فوت کرد. با گمانه‌زنی‌ها درباره افزایش تعداد مبتلایان، اتخاذ تمهیداتی برای فصل بازشدن مدارس نیز در دستور کار قرار گرفته است. مدیر کل سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با اعلام این نکته که برای مقابله با آنفلوانزای خوکی، برنامه‌های پیشگیری و آموزش در این وزارتخانه آغاز شده است، گفت: در صورت شیوع فراگیر این بیماری احتمال تعطیلی مدارس وجود دارد. به گفته او، این تعطیلی به شکلی است اگر در یک مدرسه حداقل 5 تا 10 دانش‌آموز به این بیماری مبتلا شدند آن مدرسه تعطیل شود که البته این تعداد به تصمیم این ستاد و ابلاغ آن بستگی دارد.

حسن ضیاء‌الدینی با بیان این که کار برنامه‌ریزی برای آموزش و پیشگیری از این بیماری در مدارس آغاز شده، گفت: با توجه به آغاز به کار پایگاه‌های تابستانی دستورالعملی را به این پایگاه‌ها ارسال کردیم که در سراسر کشور آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی به آموزش مسائل بهداشتی به دانش‌آموزان بپردازد.

کد خبر 13647

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین