محسن کوهکن در بازخوانی خاطرات سال 89، از این طرح به عنوان خاطرهای «آزار دهنده» یاد کرد و به خبرآنلاین، گفت: به یاد دارم که در جلسات هیات رئیسه، آقای لاریجانی معتقد نبود که این موضوع میتواند در مجلس بررسی شود. به همین دلیل هم وقتی در صحن علنی یکی از نمایندگان اخطار قانون اساسی داد که مجلس نمیتواند به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی ورود پیدا کند، ایشان این اخطار را وارد دانست و به رای گذاشت. اما متاسفانه رای لازم کسب نشد و این طرح در دستور کار ماند.
وی افزود: تاسف بیشتر از اینکه در تجمعاتی که در مقابل مجلس برگزار شد و در سخنرانیها، عمدتا به ایشان ظلم می شد. چون تصور میکردند که آقای لاریجانی میخواسته این اتفاق بیفتد. در حالیکه ایشان نفیا و اثباتا مایل به بررسی این موضوع نبود.
سفر ماموریتی این عضو کمیسیون صنایع مجلس به ایتالیا، دیگر خاطره شفاهی او از سال 89 بود. او با اشاره به دیدارها و مذاکرات پیش بینی شده با روسای اتاقهای بازرگانی و صنایع این کشور، گفت: این سفر همزمان با تحریمهای جدید علیه ایران و تشدیدش از سوی اروپا بود. اما رئیس اتاق صنایع ایتالیا از این تحریمها به عنوان یک «تصمیم احمقانه در اتحادیه اروپا» یاد میکرد و معتقد بود که فعالین اقتصادی دو کشور باید راهی برای دور زدن این تحریمها پیدا کنند.
به گفته وی، این سخنان مقامات ایتالیایی نشان میداد که اکثریت قریب به اتفاق این کشورها هم تحریمها را بی اثر میدانند و هم آن را کار درستی نمیدانند.
کوهکن بهترین خاطرهاش از سال گذشته را تحقق پیش بینی امام خمینی(ره) در بیداری کشورهای مسلمان دانست و افزود: امام امید داده بودند که در آینده بویژه در کشورهای مسلمان، شاهد استکبار ستیزی ملتها باشیم. خوشبختانه خیزش مردمی خود جوش این کشورها و تطابقش با انقلاب ایران که ابتدا از تونس و مصر آغاز شد، گویای تحقق آرمان امام (ره) بود.
/111
نظر شما