خبرهای کرونایی دنیا؛شمارمبتلایان‌به چهارمیلیون‌وچهارصدهزار نزدیک شد

کشورهای آمریکا، روسیه، انگلیس، برزیل، هند،مکزیک، شیلی،عربستان و ایران بیشترین شمار مبتلایان را از دیروز تا به امروز داشته اند.

به گزارش خبرآنلاین، تا به این لحظه کشورهای روسیه با 10,028، آمریکا با 9,237، هند با 3,597، انگلیس با 3,242، شیلی با 2,660، برزیل با 2,447، مکزیک با 1,997، ایران با 1,958 و عربستان سعودی با 1,905 مورد، بیشترین شمار مبتلایان به ویروس کرونا را در 24 ساعت گذشته به خود اختصاص دادند.

آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهد می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می شود.

تصاویر و منابع از سایت ورد اُ میترز که آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می کند.

ایالات متحده آمریکا

در تازه ترین تحولات آمریکا رئیس جمهور این کشور بار دیگر به چین اتهام زنی کرده است. وی در توئیتی نوشت: آسیایی-آمریکایی‌ها از کاری که چین با کشورمان و با جهان کرده بسیار خشمگین هستند. چینی-آمریکایی‌ها از همه آن‌ها خشمگین‌تر هستند. آن‌ها را سرزنش نمی‌کنم. علاقه دونالد ترامپ به ادامه رویارویی با یک خبرنگار شبکه سی بی اس نیوز در روز سه شنبه، موجب شد تا رئیس جمهوری آمریکا به نژادپرستی علیه آسیایی – آمریکایی‌ها متهم شود.

ترامپ همچنین با ادامه انتقادها متهم به دستکاری در آمارها شده است. پنج مقام دولت ترامپ که بر روی مقابله با این همه‌گیری کار می‌کنند، به پایگاه خبری آمریکایی «دیلی بیست» گفتند کاخ سفید مرکز پیشگیری و کنترل بیماری (سی‌دی‌سی) را تحت فشار قرار داده تا با ایالتها برای اصلاح نحوه شمارش تلفات کرونا همکاری کند و گزارش جدید را به دولت فدرال ارائه دهد.

به گزارش پایگاه خبری آمریکایی «rawstory»، به گفته ۳ مقام دولتی، به خصوص «دبورا برکس»، هماهنگ کننده کارگروه مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا در کاخ سفید از مسئولان این مرکز خواسته کسانی را که احتمال می‌رود کرونای آنها مثبت بوده اما نتایج آزمایشگاهی در تایید آن در دست نیست یا کسانی که به ویروس مبتلا بودند اما در نتیجه مستقیم این بیماری فوت نکرده‌اند را از فهرست قربانیان خارج کند. 

دونالد ترامپ به صورت خصوص نارضایتی خود را از احتمال افزایش آمار قربانیان کرونا در آمریکا که به بیش از ۸۳ هزار نفر رسیده، با ادامه به کارگیری روش مرکز پیشگیری و کنترل بیماری آمریکا ابراز کرده است. ترامپ مواردی فرضی را مطرح کرده که به طور مثال شاید یک بیمار مبتلا به کرونا بر اثر افتادن از پله جان خود را از دست داده باشد، اما در آمار قربانیان کرونا آورده شده است. ادعایی که تعدادی از متحدان وی هم مطرح می‌کنند.

پنج مسئول این مرکز به دیلی بیست گفتند که با پیشنهاد رئیس‌جمهور آمریکا مخالفت کرده‌اند. به گفته آنها، کارشناسان و دکترهایی که با کارگروه ویژه همکاری دارند می‌گویند احتمالاً آمار فوتی‌ها از آماری که دولت هم‌اکنون ارائه می‌دهد بالاتر است.

نظر سنجی ها در آمریکا از فروردین ماه نتایج متفاوتی را نشان می دهند. با وجود اینکه نارضایتی از عملکرد ترامپ در خصوص کرونا بالا گرفته اما کماکان در ایالاتی که جمهوری خواهان دارای اکثریت هستند، از محبوبیت ترامپ چیزی کم نشده است. اما در ایالت های خنثی تر بایدن با وجود مشکلاتی که دارد، افزایش محبوبیت شش درصدی را به نام خود ثبت کرده است. به نظر می رسد که نداشتن رقیب در میان جمهوری خواهان برای ترامپ، او را تبدیل به تنها امید کسانی کرده که دل خوشی از دموکرات ها نداشته و به هیچ وجه چشم دیدن یک دموکرات دیگر را کاخ سفید ندارند.

شکاف در میان جمهوری خواهان اما امر تازه ای نیست. آنها در دو سال اخیر، در مورد حمایت از ترامپ بارها دچار تردید شده اند. این تردید البته به اندازه ای نبوده که بتوانند جلوی اقدامات جنون آمیز ترامپ را بگیرند اما به هر حال او در میان سیاستمداران وصله ناجوری است که فعلا رقیبی ندارد.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز1,417,873 عبور کرده است و با فوت761 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد 84,186 رسیده است

برزیل

مقام های وزارت بهداشت برزیل می گویند این کشور در بالاترین میزان مرگ در یک روز رکورد زده است. این بدان معنا است که برزیل کانون اصلی شیوع کروناویروس در آمریکای لاتین است. به گزارش بی بی سی، متخصصین می گویند به دلیل عدم تست گیری کافی در این کشور آمارهای واقعی بیشتر از آن چیزی است که اعلام می شود. دومینگو آلوز از دانشگاه پزشکی سائوپائولو می گوید که تنها از افرادی تست گرفته می شود که کارشان به بیمارستان کشیده شود. ژائیر بولسونارو رئیس جمهوری برزیل بارها خطر ویروس را نادیده گرفته و آن را صرفا آنفولانزا می داند.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز180,737 عبور کرده است و با فوت 231تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد12,635 رسیده است

شیلی

به گزارش خبرگزاری رویترز رئیس‌جمهوری شیلی تصریح کرد که این کشور با بدترین مقطع شیوع کرونا در هفته‌های آینده روبرو خواهد شد. این هشدار سباستین پینرا در حالی  مطرح شد که شیلی کماکان با افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا روبرو است. افزایش شمار مبتلایان در شیلی هشت میلیون نفری شرایط سختی را برای بخش بهداشت و خدمات درمانی این کشور به ویژه در پایتخت ایجاد کرده است.

رئیس‌جمهوری  شیلی در ادامه عنوان کرد: طی هفته‌های آتی ما با سخت‌ترین شرایط کرونایی روبرو خواهیم شد که به دنبال آن بزرگترین چالش‌های بهداشتی و خدمات درمانی دهه‌هایی اخیر این کشور نیز به وجود می‌آید.شیلی یکی از کشورهای ثروتمند آمریکای لاتین پیشتر مجبور شده بود طرح اعطای گواهینامه مصونیت برای بهبودیافتگان کرونا را لغو کند.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز 34,381 عبور کرده است و با فوت 11تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد346  رسیده است
 

مکزیک

به گزارش آناتولی، وزارت بهداشت مکزیک در آخرین گزارش خود پیرامون آمار ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد: در طول 24 ساعت گذشته 353 بیمار کووید-19 جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جان باختگان بر اثر این بیماری به 3 هزار 926 نفر رسید. بر این اساس از ابتدای شیوع کرونا در این کشور بیشترین آمار قربانیان طی شبانه روز گذشته ثبت شده است. این کشور در کل 38,324 مورد ابتلا به کرونا ویروس دارد.

گفتنی است که نخستین مورد مبتلا به ویروس کرونای جدید در مکزیک در 28 فوریه و اولین مورد مرگ ناشی از این بیماری در 19 مارس مشاهده شد.

انگلیس

بر اساس یک نظرسنجی، حمایت از رویکرد و رسیدگی دولت انگلیس درباره بحران کرونا پایین آمده و باعث شده تا میزان رضایتمندی از نخست وزیر این کشور در میان رای دهندگان در این کشور پایین بیاید. به گزارش خبرگزاری رویترز، بر اساس نظرسنجی صورت گرفته توسط موسسه کانتار، درصد شرکت‌کنندگان در نظرسنجی که معتقدند دولت مطلوب یا بسیار خوب در مقابل ویروس کرونا عمل کرده در مقایسه با ماه آوریل کاهش داشته و از میزان 61% به 41% درصد در ماه جاری رسیده است. 43% هم گفتند که این رسیدگی بسیار ضعیف بوده درحالیکه در آوریل این میزان 30% بود.

همچنین نگرانی‌ها درباره وضعیت اقتصادی در انگلیس افزایش یافته و چهار نفر از ۱۰ نفر گفته‌اند که کروناویروس بر درآمد آنها اثر گذاشته است.

روزنامه گاردین در مطلبی می نویسد: با وجود اینکه در مواقع وجود یک بحران، مسئله مهم شفافیت در ارائه اطلاعات است، اما دولت انگلیس در دوره کرونا این شفافیت را نداشته است. در شرایطی که موضوع مرگ و زندگی مطرح است، شفافیت مانند یک وسیله تجملاتی است که ما نمی‌توانیم آن را خریداری کنیم. اما شفافیت، نباید مانند یک وسیله تجملاتی یا یک اصل که مانع پاسخ به نیازهای مردم باشد، در نظر گرفته شود. در واقع، شفافیت، عامل اساسی در تلاش برای شکست یک بیماری، (به خصوص بیماری کرونا) است. اما به دلایل متعددی، یک کشور این شفافیت‌ را قدر نمی‌داند.

لازم به ذکر است هجوم سیلی از شهروندان انگلیسی که در نخستین روز از کاهش سطح قرنطینه در این کشور، بدون رعایت نکات بهداشتی به استفاده از وسایل نقلیه عمومی سرازیر شده‌اند، سبب افزایش نگرانی‌ها درباره موج دوم شیوع کرونا در این کشور شده است.

دولت انگلیس روز دوشنبه با هدف به حرکت درآوردن چرخه‌های اقتصاد کشور، دستورالعملی را صادر کرد که براساس آن فقط به افراد شاغلی که امکان دورکاری ندارند توصیه شده با رعایت نکات بهداشتی به محل کار خود بازگردند. 

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز229,705 عبور کرده است و با فوت494 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد 33,186 رسیده است.
 

روسیه

به گزارش تاس، وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد که روند ابتلا و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا در این کشور رو به افزایش است.بر اساس این گزارش، طی 24 ساعت گذشته 96 مورد جدید فوت و 10028 مورد جدید ابتلا به کرونا در روسیه ثبت شده است. شمار فوتی‌های ناشی از بیماری کووید 19 در روسیه به 2212 نفر و تعداد مبتلایان هم با 10028 مورد افزایش به 242271 نفر رسیده است.همچنین گزارش ها در این خصوص حاکی از آن است: تاکنون 48003 نفر از مبتلایان به کرونا نیز در روسیه بهبود یافته و حال 2300 تن نیز بحرانی گزارش شده است.

گفتنی است نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در روسیه در 2 نفر از شهروندان چینی در منطقه ترانس بایکال واقع در جنوب تیمن و سیبری روسیه شناسایی شد.

بر اساس گزارش مرکز بحران افزایش روزانه ابتلا 4.3% بوده که این در حالی است آمار روز گذشته 4.9% بوده است. مقامات بهداشتی روسیه می گویند از تعداد 4461 تن بیمار جدید 44.5% از آنها هیچ علائمی ندارند.
 

هند

به گزارش هندوستان تایمز، از زمان آغاز بحران ویروس کرونا در هند که به قرنطینه عمومی و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها منجر شد شرایط زندگی مردم عادی به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است.

گزارش ها حاکی است طبق بررسی ها 50 درصد از جمعیت روستایی و حاشیه نشین هند که اکثر آنها کارگران روزمزد هستند به دلیل تعطیلی های ناشی از قرنطینه عمومی فقیرتر شده‌اند.

این افراد به سوءتغذیه نیز دچار شده و به دلیل نداشتن هزینه تامین مواد غذایی ناچار به کم کردن وعده های غذایی روزانه خود شده‌اند. در نظرسنجی انجام شده مشخص شده است 68 درصد خانواده ها حتی وقتی غذا می خورند در آن مواد اولیه کمتری می ریزند تا هزینه تمام شده غذا کاهش پیدا کند. 12 درصد از مردم روستایی هند برای تامین مایحتاج روزانه خود به کمک خیرین وابسته هستند و سعی می کنند غذای خود را نیز از طریق خیریه ها تامین کنند.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز78,041 عبور کرده است و با فوت136 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد2,551  رسیده است

عربستان سعودی

سخنگوی وزارت بهداشت عربستان به موارد جدید ابتلا به کرونا در این کشور طی ساعات گذشته اشاره کرد. به گزارش روزنامه عکاظ، محمد العبد العالی سخنگوی وزارت بهداشت عربستان به موارد جدید ابتلا به کرونا در این کشور طی ساعات گذشته اشاره کرد.وی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۰۵ مورد جدید ابتلا به کرونا در عربستان ثبت شده است که با احتساب موارد جدید، شمار مبتلایان به کرونا در عربستان به ۴۴۸۳۰ نفر رسید.سخنگوی وزارت بهداشت عربستان همچنین تاکید کرد: ۱۷۴ نفر از مبتلایان به کرونا در این کشور وضع وخیمی دارند.

محمد العبد العالی گفت: طی ساعات گذشته همچنین ۲۳۶۵ کرونایی بهبود یافته‌اند که شمار بهبود یافتگان از کرونا به ۱۷۶۲۲ نفر رسیده است.

وی از فوت ۹ مورد جدید طی ۲۴ ساعت گذشته هم خبر داد و اعلام کرد که شمار فوتی‌های ناشی از کرونا در عربستان به ۲۷۳ نفر افزایش پیدا کرده است.

ایران

کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شناسایی ۱۹۵۸ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور خبر داد و افزود: ۲۷۳۵ نفر از بیماران در وضعیت حاد تحت مراقبت هستند.

وی گفت: از دیروز تا امروز ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۹۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.وی با بیان این که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۱۲۷۲۵ نفر رسید، افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۷۸۳ نفر رسید.

 جهانپور با بیان این که خوشبختانه تا کنون ۸۹۴۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند، افزود:  ۲۷۳۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.


وی در پایان افزود: تا کنون ۶۲۹ هزار و ۵۳۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

310311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1387917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =