به گزارش خبرآنلاین از شوشتر؛ ایرج بادپیما گفت: کشت برنج در سطح حدود ۱۶ هزار هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده و تا اواسط تیرماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود : کشت برنج در شوشتر به روش خشکه کاری و سنتی انجام می شود و عنبر نجفی بیشترین نوع برنج کشت شده در شهرستان را به خود اختصاص می دهد.
مدیر جهاد کشاورزی شوشتر عنوان کرد: فصل برداشت برنج در شوشتر آبان ماه می باشد که میانگین عملکرد در هر هکتار، حدود چهار تن است.
خوزستان پس از استان های گیلان و مازندران سومین تولیدکننده برنج در کشور است و شوشتر از قطب های مهم کشت و تولیدبرنج در این استان است.
سالانه حدود ۵۵۰ هزارتن محصولات کشاورزی در شوشتر تولید میشود؛ در این شهرستان بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
48
نظر شما