همجواری برخی نمایندگان در صحن علنی مجلس، اگرچه سوژه همیشگی عکاسان است اما گاهی برای خود نمایندگان هم خاطره ساز است.

علی​اصغر یوسف​نژاد نماینده ساری که مدتی را در سال 89 همجوار مصطفی کواکبیان بود، در شرح خاطراتش از این سال به خبرآنلاین، گفت: در طول شش ماهی که ما کنار هم نشسته بودیم، آقای کواکبیان همیشه از من درخواست می​کرد که نوبت صحبت مخالف یا موافقم را به او بدهم . اما من چون خودم با مطالعه می​آمدم و برای صحبت​هایم برنامه ریزی کرده بودم، این کار را نمی​کردم.

وی با بیان ینکه در این مدت فقط دوبار وقتم را به کواکبیان دادم، ادامه داد: اما هربار رئیس جلسه می​گفت که مخالف صحبت نکند تا موافق هم حرف نزند! به این ترتیب کواکبیان اگرچه وقت مرا گرفته بود اما از حرف زدن باز می​ماند. این هم به گلایه​مندی او می افزود.

نماینده ساری با خنده گفت: هنوز هم این همکار بنده از من دلگیر است و به من می​گوید که هیچ وقت وقتم را به او ندادم و آن دوبار هم روغن ریخته را وقف امامزاده کرده​ام.

یوسف​نژاد که تقریبا من در تمامی جلسه مجلس صحبت می​کند و گاهی روزی دو سه بار در موافقت یا مخالفت طرح​ها و لوایح مختلف نطق می​کند، در تشریح خاطره دیگری از سال 89، افزود: تا حالا 500 باز از تریبون مجلس حرف زده​ام. من شبها هم در مورد مفاد در دستور کار مجلس مطالعه می​کنم.

وی با بیان اینکه در مورد طرح اصلاح قانون انتخابات مجلس و افزایش مدرک تحصیلی کاندیداها نیز مطالعه کرده بود، تصریح کرد: من به عنوان مخالف می​خواستم صحبت کنم. چون معتقد بودم که مشارکت مردم را کمترمی​کند و خوب نیست ما برای خودمان قانونی را تصویب کنیم که رقبایمان از حضور در عرصه باز بمانند. اتفاقا صبح اول وقت هم وقت گرفتم اما خیلی از نماینده​ها به من گفتند که تو دیگه در اینباره صحبت نکن. اما من که 10 دلیل را برای مخالفت با این طرح آماده کرده بودم، قبول نکردم که حرف نزنم.

نماینده ساری گفت: ناگهان متوجه شدم یکی از نمایندگان کل کاغذهای من را برده تا حرف نزنم! اما من به ذهن خودم مراجعه کردم و حدود 4-5 تا از دلایلی که برای مخالفت با این طرح داشتم را گفتم. اما متاسفانه برخلاف حرف​های من این مصوبه تایید شد.

/14111

کد خبر 140074

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =