به گزارش خبرآنلاین از کرمان : مهدی حسینینژاد در جمع خبرنگاران در ارتباط با مشکلات صنایع کوچک در استان کرمان اظهار داشت: هزار و ۲۸۰ واحد صنعتی در شمال استان کرمان وجود دارد که در ۴۴ شهرک و ناحیه صنعتی در شمال استان فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه عارضهیابی که از این واحدها انجام شده است گفت: این صنایع در قاب واحدهای تعطیل، نیمه فعال و فعال قرار گرفتند که ۶۴ درصد این واحدها با مشکل تامین منابع مالی و ۴۳ درصد با مشکل تامین بازار روبهرو هستند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با بیان اینکه از این تعداد ۷۰۰ واحد صنعتی در سه شهرک صنعتی شهر کرمان مشغول به فعالیت هستند عنوان کرد: با توجه به عارضهیابی که انجام شده ۲۹ درصد این واحدها به دلیل شرایط اقتصادی و بحرانهایی که ایجاد شد تعطیل هستند.
وی با اشاره به اینکه ۴۱ درصد این واحدها زیر ظرفیت اسمی و با ظرفیت پایین فعالیت دارند و در حقیقت نیمه فعال هستند افزود: حدود ۳۰ درصد واحدها با تمام توان فعالیت میکنند.
حسینینژاد عنوان کرد: واحدهای تولیدی استان کرمان ۱۸.۸ درصد تولید ناخالص استان را دارند که در تلاشیم تا پایان برنامه ششم توسعه این سهم به حدود ۲۶ درصد برسد.
وی با اشاره به مشکلاتی که ضوابط، مقررات و بروکراسیهای اداری در صدور مجوز سرمایهگذاری در استان ایجاد کرده گفت: سرمایهگذار چیزی در حدود شش ماه در گیر مباحث صدور مجوز در استان کرمان میشود و تا زمانی که پاسخ این استعلامات دریافت نشود امکان صدور مجوز سرمایهگذاری وجود ندارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان با بیان اینکه بروکرواسیهای اداری سبب شده که رتبه کسب و کار کشور در دنیا و استان کرمان در کشور مناسب نباشد افزود: در راستای کاهش بروکراسیهای اداری، بحث راهاندازی پنجره واحد الکترونیکی پا پیگیریهای استاندار کرمان در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه پنجره الکترونیکی سرمایهگذاری تا پایان سال در استان کرمان به صورت پایلوت اجرا میشود گفت: برای کاهش زمان استعلام و صدور مجوز در استان به دنبال تعریف لکههای سرمایهگذاری در استان هستیم.
حسینینژاد با بیان اینکه استعلام این مناطق از قبل گرفته میشود و سرمایهگذار میتواند مکانهایی را که مورد تایید نهادهای مربوطه است را برای سرمایه گذاری انتخاب کند ادامه داد: در این صورت امکان اخذ مجوز سرمایهگذاری به ۱۵ روز کاهش پیدا میکند.
48
نظر شما