برای دسته بندی کانتینرها باید به فاکتورهای مختلفی توجه داشت و به عبارت دیگر معرفی انواع کانتینر براساس معیار های مختلفی انجام می گیرد که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ابعاد کانتینر
-
نوع کاربرد
-
گنجایش
کانتینرها از نظر ابعاد و گنجایش به مدل های مختلفی تقسیم می شوند و به عبارتی واحد های تولیدی براساس سفارش مشتریان خود توانایی تولید انواع کانتینر در هر ابعاد و گنجایش را دارند. اما کانتینرهای ۲۰ فوت و ۴۰ فوت را می توان گفت از جمله پرکاربردترین انواع کانتینر به شمار می آیند که در بسیاری از حمل و نقل های دریایی نیز از این کانتینرها استفاده می شود.
انواع کانتینر از نظر نوع کاربرد به شرح زیر می باشند:
-
کانتینر حمل انواع کالای خشک
-
کانتینر یخچالی
-
کانتینر تهویه دار
-
کانتینر حمل گاز
-
کانتینر کشاورزی
-
کانتینر مخصوص حمل خودرو
-
کانتینر حرارتی
-
کانتینر تولید میوه خشک
-
کانتینر مسکونی
-
کانتینر فروشگاهی
همانطور که مشاهده کردیم مدل های بسیار زیادی کانتینر از نظر نوع کاربرد وجود دارند و روز به روز نیز شاهد گسترش کاربرد کانتینرها می باشیم. به طور مثال امروزه از کانتینرها به عنوان رستوران نیز استفاده شده و فروش کانتینر برای راه اندازی رستوران نیز توسط شرکت های سازنده کانتینر در حال انجام است.
مراحل طراحی و ساخت کانتینر
برای طراحی و ساخت کانتینر همواره از ورق های فولادی استفاده می شود تا کانتینرها از استحکام و مقاومت کافی در برابر جابه جایی های طولانی و همچنین شرایط جوی مختلف برخوردار باشند.
مراحل طراحی و ساخت کانتینر عبارتند از:
-
تهیه و آماده سازی ورق های فولادی
-
بررسی ابعاد و نقشه طراحی کانتینر
-
برش ورق های فولادی در ابعاد معین
-
جوش دادن ورق های فولادی به یکدیگر
-
قرار دادن صفحه های چوبی ضخیم بر روی کف فولادی کانتینر
-
رنگ آمیزی داخل و خارج کانتینر
-
نصب ابزار و تجهیزات مربوطه
-
تست کیفیت و استحکام کانتینر
در ساخت انواع کانتینر همواره برای کف کانتینر از صفحه های چوبی ضخیم استفاده می کنند تا جابه جایی انواع کالا بر روی کف کانتینر به راحتی و بدون هیچ گونه مشکلی انجام گیرد. صفحه های چوبی البته بر روی کف فولادی قرار می گیرد و از ضخامت استاندارد نیز برخوردار می باشند.
فرآیند جوش دادن ورق های فولادی به یکدیگر یکی از مهم ترین و اصلی ترین مراحل ساخت و تولید هر نوع کانتینری می باشد که خود به چندین مرحله تقسیم شده و به دقت و حساسیت بالایی نیز نیاز دارد. برای آن که کانتینر از استحکام و مقاومت بالا برخوردار باشد، لازم است فرآیند های مربوط به جوش ورق های فولادی به صورت کاملا دقیق و مهندسی شده انجام گیرد.
ویژگی های انواع کانتینر
انواع کانتینر امروزه از کاربرد های گسترده ای برخوردار بوده و شرکت های تولیدی در طراحی و ساخت انواع کانتینر باید استاندارد های مختلفی را رعایت کنند تا کانتینر تولیدی از کیفیت لازم برخوردار باشد.
ویژگی های انواع کانتینر استاندارد و باکیفیت شامل موارد زیر می باشند:
-
عدم امکان نفوذ آب به داخل کانتینر
-
مقاوم در برابر شرایط جوی مختلف
-
برخورداری از امنیت بالا در برابر سرقت
-
سهولت در بارگیری و تخلیه کالا
-
برخورداری از استحکام و مقاومت بالا در اثر ضربه
همانطور که گفته شد از کانتینرها به عنوان خانه های مسکونی و یا رستوران نیز استفاده می شود که مهمترین دلیل آن هزینه بسیار کم خرید کانتینر نسبت به ساخت یک خانه و یا یک رستوران می باشد. به همین دلیل نیز امروزه تقاضا برای کانتینرهای مسکونی و همچنین رستوران کانتینر بسیار افزایش یافته و افراد می توانند با کمترین هزینه صاحب خانه و یا رستوران شوند. لازم به ذکر است برخی از متقاضیان حتی اقدام به خرید کانتینر دست دوم برای کاربردهای مسکونی و رستوران می کنند و به طبع نمونه های کارکرده از قیمت های کمتری برخوردار هستند.
شرایط اجاره انواع کانتینر
بسیاری از شرکت های حمل و نقل دریایی و همچنین فعالان حوزه صادرات و واردات برای تجارت جهانی همواره به دنبال کانتینر اجاره ای هستند. البته بعضی از افراد نیز اقدام به اجاره کانتینر جهت استفاده در نمایشگاه ها به عنوان رستوران و یا مرکز عرضه کالا استفاده می کنند که شرایط اجاره برای هر کدام متفاوت می باشد. چگونگی شرایط اجاره کانتینر تا حدود زیادی به شرکت اجاره دهنده نیز بستگی دارد و می توان گفت این شرایط در هر شرکتی متفاوت بوده و برخی از شرکت ها شرایط سختگیرانه تری برای اجاره انواع کانتینر در نظر می گیرند و به همین دلیل نیز لازم در انتخاب یک شرکت خوب جهت اجاره کانتینر حتما تحقیقات لازم را انجام داده و با افراد کارشناس و باتجربه در این زمینه مشورت کرد. کارشناسان شرکت کانتین سیتی در هر زمان آماده ارائه مشاوره و راهنمایی به افراد جهت اجاره انواع کانتینر بوده و افراد را در این زمینه بسیار کمک خواهد کرد.
خرید کانتینر ۴۰ فوت
کانتینر ۴۰ فوت از جمله پرمتقاضی ترین انواع کانتینر در جهان شناخته می شود و یکی از بهترین انواع کانتینر برای حمل و نقل های دریایی به شمار می آید. کانتینر ۴۰ فوت نیز دارای مدل های مختلفی بوده اما طول اکثر آن ها ۱۲ متر بوده و از استحکام بی نظیر برخوردار می باشند. برای خرید کانتینر ۴۰ فوت به صورت دست دوم و یا کاملا نو باید نکات مختلفی را در نظر داشت. گاهی اوقات خرید کانتینر کارکرده برای برخی از متقاضیان بسیار به صرفه تر بوده و البته به شرطی که کانتینر کارکرده از تمامی مشخصه های کیفی لازم برخوردار بوده و استحکام لازم را داشته باشد.
در امر خرید و فروش کانتینر می توانید از نظرات و راهنمایی های کارشناسان و متخصصان شرکت کانتین سیتی بهره مند شوید.
۲۱۲۱