مهر نوشت:

نمایشگاه  شهرزاد غفاری یکی از نوادگان کمال‌الملک با فروش ۹ تابلو به ارزش ۴۰ میلیون تومان در نگارخانه گلستان آغاز به کار کرد. 

این هنرمند پس از سال‌ها اقامت در فرانسه، مالزی و کانادا به ایران بازگشته و اولین نمایشگاه انفرادی خود را برگزار کرده است.

در این نمایشگاه ۱۴ اثر جدید از غفاری با موضوع عرفانی و بر گرفته از اشعار مولانا در معرض دید عموم قرار گرفت. در‌‌ همان ساعات اولیه روز افتتاحیه از میان ۱۴ اثر این نمایشگاه نه تابلو به قیمت ۴۰ میلیون تومان به فروش رسید.

وی در مورد آثار ارائه شده‌اش در این نمایشگاه گفت: «این آثار خط نقاشی است، اما به عقیده من کار‌ها همپایه نقاشی است. برای آن​که رنگ و خط هر دو با هم در جاهایی سکون و پرتاب دارند در واقع در این ماجرا همه چیز با هم و دست به دست هم می‌تواند احساسم را به تصویر کشد. هر یک از کارهای من رمز و راز خود را دارند، به همین دلیل من با کلمه‌ها بازی می‌کنم و آرزو دارم که بیننده با فکر و روح‌اش به کارهای من نگاه کند.»

غفاری در ادامه افزود: «در این تابلو‌ها خط از چهارچوب خودش رهایی پیدا می‌کند و از قالب خودش بیرون می‌آید، همانند شعرهای مولانا که همین حالت را در انسان بوجود می‌آورد و گاهی اوقات می‌تواند ما را از زمین سوا کند و به عالمی دیگر برد. من خیلی لذت می‌برم اگر مخاطب بتواند تجربه‌ای را که من در حین کشیدن این تابلو‌ها داشته‌ام، حس کند. شعر زیاد می‌خوانم اما این طور نیست که این آثار فقط برگرفته از شعر باشد الهام این نقاشی خط‌ها می‌تواند از یک تصویر و حتی یک کلمه باشد و هر چیزی که در طول روز ممکن است برای فرد پیش بیاید.»

وی در این مورد معتقد است: «این باند‌ها در واقع همانند رقص سماع گونه‌ای است که از پایین به سمت بالا در حرکت است. این حرکت به سمت مقصود است که این مقصود ممکن است برای هر کس متفاوت باشد.»

شهرزاد غفاری متولد ۱۳۵۱ است. وی تحصیلاتش را در رشته طراحی گرافیک در دانشگاه آزاد اسلامی به پایان رسانید. غفاری تاکنون در چندین نمایشگاه گروهی در نگارخانه‌های حنا، گلستان و... شرکت داشته و نمایشگاه‌های متعدد انفرادی در مالزی وکانادا برگزار کرده است. آثار اخیر وی توسط مجموعه‌دارانی از آمریکا، اروپا و خاور میانه به طور خصوصی گرد آوری شده است.

این نمایشگاه تا تاریخ هشتم اردیبهشت در نگارخانه گلستان واقع در خیابان دروس، خیابان کماسایی، پلاک ۳۴ دایر است و علاقمندان می‌توانند همه روزه از ساعت ۱۶تا ۲۰ و پنج‌شنبه ۱۶ تا ۱۸ از این آثار دیدن کنند.

52142

کد خبر 145784

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین