به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مهراله رخشانی فر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در حاشیه کلنگ زنی پروژههای آموزش و پرورش استان قزوین در شهرستان بوئین زهرا با اشاره به تخصیص بودجه۱۴۰۰ در بحث نوسازی مدارس در جمع خبرنگاران اظهارکرد: سال آینده ۵هزار و ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار ملی به امر مدرسه سازی و هزار و ۷۰۰میلیارد تومان اعتبار ملی جهت استانداردسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی مدارس اختصاص یافته است.
او گفت: در کمیسیون تلفیق نیز سهم سازمان نوسازی مدارس در محل اعتبارات گاز جهت استانداردسازی سیستمهای سرمایشی و گرمایشی از ۲۰درصد به ۵۰درصد افزایش یافته است. در بند «ع» تبصره ۵ نیز ۲هزار میلیارد تومان از محل فروش اوراق مالی اسلامی برای مدرسه سازی و همچنین از محل فروش املاک مازاد سازمان ملی مسکن نیز ۲ هزار میلیارد تومان به امر مدرسه سازی اختصاص یافته است.
رخشانی مهر اظهار کرد: در سال۹۶ حدود یک و نیم درصد از بودجه عمرانی کشور به امر مدرسه سازی اختصاص یافت در حالی که در لایحه بودجه سال آینده ۵درصد بودجه عمرانی کشور به این امر اختصاص یافته است که با توجه به رشد اعتبارات ملی کشور این میزان حدود ۸ برابر نسبت به سال۹۶ رشد داشته است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مدارس فرسوده کشور عنوان کرد: با توجه به فرارسیدن ایام دهه فجر، امسال نسبت به سال ۹۵، فقط ۱۹.۵ درصد مدارس کشور نیاز به تخریب، بازسازی و مقاوم سازی دارد.
او با اشاره به طرح آجر به آجر افزود: معنای این طرح این بود که هر که با کمترین هزینه و به اندازه هزینه یک آجر میتواند در امر مدرسه سازی شرکت کند و در این پویش از هر استان یک پروژه یک کلاسه را آغاز کردیم و حدود ۲۰۰هزار نفر در این پویش شرکت کردند. همچنین در پویش «من مادرم، همه بچههای ایران فرزند من» در راستای همان طرح آجر به آجر تا کنون حدود ۱۳۰هزار نفر در این طرح شرکت کردند و استان خوزستان با ۴۶هزار نفر در صدر استانهای شرکت کننده در این پویش قرار دارد و پیش بینی ما مشارکت حدود ۴۰۰هزار نفر در طرح مدرسه سازی است که خروجی پویش آجر به آجر، ساخت یک مدرسه در هر استان است.
رخشانی مهر با اشاره به طرح نامگذاری مجتمعهای آموزشی به نام سردار سلیمانی بیان کرد: ۱۰۰مدرسه و مجتمع آموزشی بزرگ در سراسر کشور به نام سردار شهید قاسم سلیمانی نامگذاری، افتتاح و بهره برداری شد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص سیستمهای گرمایشی مدارس کشور گفت: بخاری نفتی جز در مناطق عشایری و مناطق محروم از برق و گاز، در دیگر مناطق وجود ندارد. در همین راستا ۴۷هزار کلاس درس مجهز به سیستم گرمایشی گازسوز استاندارد شده و در کشور حدود ۸درصد کلاسهای درس استاندارد نیست.
48
نظر شما