مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در نوزدهمین همایش هماهنگی ارگانهای دریایی کشور که در رامسر در حال برگزاری است با بیان این مطلب،گفت:برای دستیابی به این مهم و حضور در بازارهای جدید نباید از نقش رقابتی ارایه کنندگان خدمات بندری و رقابت پذیری خدمات حمل و نقل دریایی غافل شد.
عطا اله صدر،افزایش تولید و بهبود سطح کیفی خدمات قابل ارایه در صنعت دریانوردی را مستلزم کارآفرینی و ایجاد اشتغال مولد دانست و ادامه داد:رفع موانع دست و پاگیر، از میان برداشتن بروکراسی پیچیده و ایجاد جذابیت برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی نیز از دیگر نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
صدر با اشاره به آغاز برنامه پنجم توسعه و تبیین اهداف کمی ،کیفی و استراتژیهای ارگانهای دریایی،افزود:توجه ویژه ای که برنامه پنجم به گسترش صنعت دریانوردی و ارتقا بنادردارد فرصت بسیار مناسبی است تا جامعه ارگانهای دریایی با ایجاد هم افزایی بین قابلیت ها، توانایی ها،سرمایه انسانی و با بهره گیری از دستاوردهای روزآمد جهانی ،در راستای دستیابی به اهداف ترسیم شده گام بردارند.
مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه با تاکید بر سابقه چند هزار ساله ایرانیان در صنعت دریانوردی،خاطر نشان کرد:با توجه به سابقه و دانشی که در این زمینه وجود دارد باید اقدامات لازم برای ثبت جهانی آن صورت گیرد.
وی با بیان این مطلب که آموزش نیروی انسانی و ارتقای سطح دانش آنها در توسعه صنایع دریایی حرف اول را می زند،یادآور شد:دستیابی به جایگاه مناسب علمی وفن آوری و عبور از تحریم های بین المللی به واسطه برخورداری از بازارهای مناسب در سطح منطقه ای و بین المللی نشان دهنده بهره گیری از نیروی انسانی مجرب و کارآزموده در صنایع دریایی است.
صدر ،برگزاری مستمر همایش هماهنگی ارگانهای دریایی را مثبت ارزیابی کرد و گفت:توسعه زیر ساختها،تجهیز بناد و توسعه ناوگان دریایی کشور متناسب با افزایش سهم از بازار حمل و نقل دریایی از جمله مواردی است که باید بیش از پیش به آن پرداخته شود.
/33
نظر شما