مانیا اکبری با ارائه نامه‌ای به رئیس اداره کل نظارت و ارزشیابی خواستار رسیدگی به وضعیت تازه‌ترین فیلم خود شد.

کارگردان فیلم سینمایی «یک، دو، یک» با ابراز نارضایتی از وضعیت بلاتکلیف تازه‌ترین فیلم سینمایی خود خطاب به علیرضا سجادپور نوشته است:‌«این دومین نامه‌ای است که برای شما می‌‌نویسم و برخلاف نامه اول که تنها مخاطبش شما بودید، لاجرم مخاطبان بیشتری دارد. وقتی نامه‌ای به مخاطبان بیشتری ارسال می‌شود،  هدف مولف از تالیف ابعاد دیگری پیدا می‌کند.»

او بعد دیگر انتشار این نامه را دعوت از دیگران برای قضاوت درباره این مسئله‌ دانست. اکبری درباره مراحل ساخت فیلمش گفت: «از همان ابتدا همه مراحل قانونی ساخت فیلم انجام شد. ارائه درخواست پروانه ساخت و ارائه فیلم‌نامه کامل. درخواست شما درباره اعمال تغییراتی در متن فیلم‌نامه انجام شد. اما خبری از ارائه پروانه ساخت نبود.»

او براساس قول همکاری سجادپور ساخت فیلم را به دور از خبررسانی‌های عمومی آغاز کرد و در نهایت فیلم آماده نمایش شد: «فیلم در سکوت کامل ساخته و فیلم برای دریافت پروانه نمایش ارائه شد. درباره برخی از نکات فیلم نظراتی داشتید که اعمال و دوباره فیلم ارائه شد. با گذشت چندین‌ماه هیچ خبری از همکاری شما نیست و شما به روشی که حاکی از فراموشی قول‌های داده شده‌ است، من و هنرمندان این فیلم را در انتظار کشنده سرانجام این پروژه نگه‌داشته‌اید.»

او فیلم خود را به دور از جریان‌هایی خاص دانست: «جناب‌آقای سجادپور، فیلم «یک، دو، یک» نه متعلق به جریان سینمای تجاری است که بخواهد برنامه ‌اکران سینما‌ها را بهم‌بزند و نه من آنقدر درباره فیلمم متوهمم که فکر ‌کنم که جمعیت انبوهی در جهان منتظر نمایش فیلمم هستند. از همه بهتر می‌دانم که فیلمم به خاطر لحن و محتوا و فرم خاصش تماشاگران اندکی دارد و اصولا با علم به همین تعداد مخاطبان فیلم را ساخته‌‌ام و برای بیرون آمدنش تلاش می‌کنم.»

اکبری در این نامه تاکید کرد فیلم خود را متعلق به جریان آثار زیرزمینی نمی‌داند و در پایان آورد: «تاریخ ثابت کرده است که هیچ فیلمی بی‌مخاطب نخواهد ماند و بالاخره هر فیلمی یک روزی مخاطبان خود را پیدا خواهد کرد. هنوز سدی به بلندای خلاقیت هنری اختراع نشده است. بدون شک برای من به عنوان عضوی از جامعه ‌هنری تجربه سرانجام فیلم «یک، دو ،یک» تجربه مهمی است. من ‌جان‌سخت‌تر از آنم که از این میدان بیرون بروم. دوباره فیلم خواهم ساخت، به روشی که به آن ایمان دارم و برای ساخت و نمایش آن تلاش خواهم کرد. اما این بخشی از کارنامه شماست. کارنامه مدیری که این نامه را خواند و...... این نقطه‌چین را شما پر‌کنید. سرانجام این پروژه پایان تاریخ نیست، اما بدون شک برای مخاطبان این فیلم و هنرمندان درگیر آن و بسیاری از مخاطبان آغاز نگرش‌های دیگری است.»

سومین فیلم بلند مانیا اکبری مضمونی اجتماعی دارد و درباره زنی است که در راه انتخاب آینده زندگی‌اش تصمیمی می‌گیرد اما تبعات این تصمیم شرایط ناخواسته و آسیب‌پذیری را برایش رقم می‌زند. بازیگران این فیلم را مجموعه‌ای از بازیگران تئاتر و سینما و تعدادی از نابازیگران تشکیل می‌دهند.

علاوه بر حسن معجونی، پیام دهکردی، ندا امیری بازیگرانی چون مریم بوبانی، رامونا شاه، اشکان مهری، رویا جاوید نیا، فرناز رهنما، الهه حصاری، شبنم شعاریان، شقایق احمدی، فهیمه استاد، آروز روشناس، فریبا طالبی و ... در این فیلم حضور دارند.

مانیا اکبری پیش از این دو فیلم بلند سینمایی «بیست انگشت» و «4+ 10» و یک فیلم مستند با نام «کریستال» را کارگردانی کرده که در چند جشنواره‌ جهانی حضور یافت و جوایز متعددی از جمله بهترین فیلم بخش دیجیتال جشنواره بین‌المللی فیلم ونیز ایتالیا، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره بین‌المللی نانت فرانسه، بهترین بازیگر و بهترین کارگردانی جشنواره بارسلونا در اسپانیا، بهترین فیلم و کارگردانی جشنواره فیلم کرالا در کشور هند و ... به دست آورده است.

57243

کد خبر 149177

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =