انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به ۲۷ اردیبهشت ماه روز روابط عمومی و روز جهانی ارتباطات گفت: کسانی که در اتقای آگاهی آحاد جامعه تلاش می کنند قابل تقدیر هستند. رسانه ها در موضوع آگاه سازی مردم و همراه سازی آنها در مقابله با کرونا سنگ تمام گذاشتند و شرایطی را فراهم کردند که مردم نسبت به بیماری آگاهی پیدا کردند و در مقابله با آن همراه شدند. همه این تلاش ها قابل تقدیر و تشکر است.
وی افزود: ارزیابی و رصدها در استان تهران نشان داد که در استفاده از ماسک ۷۴ درصد مردم از ماسک استفاده می کنند و در این موضوع جزو چند استان اول هستیم. آموزش ها باعث تغییر روش ها و نگاه مردم شد و موضوع به گونه ای دنبال شد که دانشگاه های علوم پزشکی، اصناف، نیروی انتظامی، هلال احمر، فرمانداران و بسیج در مقابله با این بیماری همراه شدند و همه ظرفیت خود را بکار گرفتند.
وی ادامه داد: مترویی که روزانه بیش از یک میلیون نفر جمعیت را جابجا می کند و اتوبوسرانی که بالای ۸۰۰ هزار نفر را جابجا می کند. این درصد از رعایت پروتکل های بهداشتی جای قدردانی دارد. ۲۵ نهاد و دستگاه در کنار دانشگاه علوم پزشکی بودند که باعث شد آنها هیچ گاه احساس تنهایی نکنند.
امکان تمدید ۶ ماهه بازنشستگی کادر درمان
استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع تصویب تمدید دوره بازنشستگی کادر درمان و بهداشت در کمیته امنیتی ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: روز شنبه در ستاد ملی این موضوع مصوب شد که کادر درمان و بهداشت در صورت تمایل می توانند به مدت شش ماه بازنشستگی خود را تمدید کنند تا کمبود نیروی انسانی در تهران که نسبت به سایر استان ها چشمگیرتر است، به نوعی جبران شود.
وی ادامه داد: بحث واکسیناسیون تا کنون خوب بوده و در حالیکه در هفته های قبل عنوان می شد تهران نسبت به میانگین کشور پایین تر است ۱۰۲ هزار واکسن در اختیار استان تهران قرار گرفته که ۴۳۷ هزار واکسن یعنی معادل ۷۲.۵ درصد تزریق شده است. البته مطالبه ما از وزارت بهداشت این است که به نسبت جمعیت تخصیص واکسن برای استان تهران انجام شود.
وی تاکید کرد: باید از همکاری شهرداری تهران برای در اختیار قرار دادن ۹ مرکز و هلال احمر برای شش مرکز برای انجام واکسیناسیون تقدیر کنیم. البته حراست دانشگاه های علوم پزشکی باید نظارت کلی داشته باشند و لیست این مراکز در اختیار نیروی انتظامی برای نظارت بهتر قرار گیرد.
رعایت ۷۳ درصدی فاصله اجتماعی در استان تهران
بندپی با اشاره به استفاده ۷۴ درصدی از ماسک و رعایت ۷۳ درصدی فاصله اجتماعی در استان تهران گفت: این ارقام نشان می دهد مردم و اصناف همکاری می کنند و در مقابل از ما توقع دارند نسبت به اولویتی که برای گروه های سنی در تزریق واکسن انجام شده بر اساس سند ملی واکسیناسیون این اولویت ها مد نظر قرار گیرد و کار به درستی پیش برود.
وجود واکسن در ناصرخسرو و خارج شبکه بهداشت و درمان صحیح نیست
وی ادامه داد: برخی صحبت ها در مورد وجود واکسن در ناصرخسرو و خارج شبکه بهداشت و درمان به لحاظ علمی و تخصصی صحیح نیست. ورود واکسن به کشور شرایط استانداردی را می طلبد، لذا مردم اطمینان داشته باشند که کمبودی برای واکسن وجود ندارد و به زودی واکسن داخلی نیز به این عرصه وارد خواهد شد. قطعا واکسیناسیون گام سختی است و امکاناتی همچون مکان، نیروی انسانی و فضا می طلبد که باید با همکاری دستگاه های مختلف فراهم شود. اگر فضایی توسط معاونین بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی تشخیص داده شود متعلق به هر نهاد و دستگاهی باشد این اولویت وجود دارد که برای امر واکسیناسیون اختصاص پیدا کند.
مردم به دنبال واکسن تقلبی و خارج از عرضه دانشگاه های علوم پزشکی نباشند
وی تاکید کرد: مردم به دنبال واکسن تقلبی و خارج از عرضه دانشگاه های علوم پزشکی نباشند، چرا که هم مال و هم سلامت آنها را به خطر می اندازد.
وی ادامه داد: بیمارستان ها برای مقابله با ویروس کرونا در ماه های گذشته در سراسر استان تهران از انجام درمان های غیر ضرور منع شدند که به تبع آن درآمد آنها کم شده لذا مقرر شد سازمان های بیمه در جلسه آینده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گزارشی از پرداخت های خود به دانشگاه های علوم پزشکی را ارائه کنند تا بتوانیم از این طریق بخشی از کاهش درآمد بیمارستان ها را جبران کنیم.
۴۷۲۳۲
نظر شما