در نیمه نخست امسال: عملیات گازرسانی به ۶۹ روستای آذربایجان‌غربی آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی از برنامه‌ریزی برای شروع عملیات گازرسانی به ۶۹ روستا طی نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، علیرضا شیخی گفت: این روستاها با مجموع ۴۸۴۰ خانوار در ۸ شهرستان هستند که گازرسانی به آنها در نیمه اول امسال کلید خواهد خورد.

وی این روستاها را واقع در محورهای عبدی بیگ، هشتیان، بچه جیک و گزنه‌کش ارومیه، بدولی چالدران، شوریک و طاهرآباد چایپاره، بدلان خوی، سی‌سر سردشت، دیرعلی و چهریق سلماس، بابور شوط و اوزون دره مهاباد اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی با بیان اینکه برای گازرسانی به این روستاها در مجموع باید نزدیک به ۳۷۳ کیلومتر لوله‌گذاری انجام گیرد، افزود: مطابق برآوردهای اولیه، برای اجرای این پروژه‌ها مجموعا ۹۳۲ میلیارد ریال اعتبار صرف خواهد شد.

شیخی درباره زمان اتمام این پروژه‌ها نیز گفت: بخشی از این پروژه‌ها امسال و تعدادی دیگر هم در سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند تا ساکنان این روستاها از نعمت گاز طبیعی برخوردار شوند.

کد خبر 1517640

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار