به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ سمیه گلابگیریان با بیان اینکه نیازهای محلات متفاوت است، اظهار کرد: اما همه نیازها باید اولویت بندی شود و با نظرسنجی از مردم محلات یا حداقل بزرگان محلات مشکلات هر محله را بر اساس اولویت حل کرد.
وی افزود: برای این منظور معتقدم موضوع شورایارها باید با جدیت بیشتری در شورای بعدی مورد پیگیری قرار گیرد تا شورای شهر بتواند با گرفتن نظرات مردم، مشاوره بهتری به شهرداران برای حل مشکلات محلات ارائه کنند.
گلابگیریان در ادامه خاطرنشان کرد: معتقدم عضو شورای شهر نباید محله گرایی داشته باشد اما باید با تمرکز بر روی محلهها از مشکلات آنها مطلع شود تا بتواند در زمان مناسب، به نیازهای مردم پاسخ دهد.
وی تصریح کرد: نظیر این مشکلات در تمام محلههای یزد وجود دارد اما برخی محلات قدیمیتر نیازهای بیشتری هم دارند و مدیریت شهری باید با توجه و تلاش بیشتر برای رفع آنها اقدام کند. در غیر این صورت، دیری نمیپاید که محلات قدیمی یزد، یک به یک به محل اسکان اتباع خارجی تبدیل خواهد شد.
علی مطلق محله مریمآباد را از قطبهای نساجی شهر یزد برشمرد و گفت: بیش از ۳۰۰ کارگاه نساجی در این محله وجود دارد ولی به دلیل واقع شدن در داخل فضای شهری و مسکونی و مشکلات زیست محیطی از آنها به عنوان واحدهای مزاحم شهری نام برده می شود. این در حالی است که در این کارگاه ها بیش از ۱۲۰۰ نفر مشغول به کار هستند.
نماینده هیئت مذهبی مریم آباد ادامه داد: در همین راستا در دولت گذشته، زمینی در جاده روستای دربید برای ایجاد شهرکی به نام «شهرک صنعتی نساجی» کلنگزنی شد اما متاسفانه تاکنون حمایتهای لازم برای تامین زیرساختهای آن ایجاد نشده است.
وی با اظهار تاسف از اینکه شهرک صنعتی نساجی فاقد آب و برق است، تصریح کرد: با توجه به اینکه این شهرک به عنوان شهرک صنعتی خصوصی تعریف شده، دولت حاضر به تامین انشعابات داخل مجموعه نیست و این در حالی است که حتی دولت تاکنون اقدامی برای تامین این زیرساختها تا ورودی شهرک نیز نکرده است.
مطلق با اشاره به اینکه طی سالیان گذشته مسئولان استان بارها از این محله بازدید داشته اند گفت: متاسفانه عدم حمایتهای لازم در این خصوص باعث اخطارهای زیست محیطی زیادی به صاحبان واحدهای مستقر در این محله شده و این مشکلات در کنار معضل گرانی و تامین مواد اولیه کار را سخت کرده است.
وی به جمعیت حدود ۱۰ هزار نفری محله مریم آباد یزد اشاره و عنوان کرد: مجموعه ورزشی امام سجاد مریمآباد در شورای چهارم یزد احداث و سالن مدیریت بحران مجموعه که در دولت قبل کلنگزنی شده هم بیش از ۱۰ سال نیمه کاره مانده است.
علی مطلق ادامه داد: این سالن مدیریت بحران، در شورای پنجم شهر یزد با اختصاص بودجه مصوب کمیسیون فرهنگی تا مرحله نصب کفپوش پیش رفت ولی تکمیل آن نیازمند اختصاص دو میلیارد تومان اعتبار دیگر است.
وی با اشاره به مشکلات ناشی از حضور اتباع خارجی در محله مریم آباد گفت: حل این مشکلات همراهی و مساعدت مسئولان کلان کشور و ساماندهی آنها را میطلبد.
منصور خاکی یکی از اهالی محله مریم آباد یزد با ابراز گلایه از قرارگیری گود زباله و زندان مرکزی یزد در مجاورت این محله توضیح داد: متاسفانه عدم اختصاص اعتبارات دولتی و شهری به این منطقه باعث مشکلات عدیدهای برای ساکنین شده است.
وی عدم وجود راه دسترسی مناسب به محله مریم آباد را یکی دیگر از مشکلات این محله عنوان کرد و گفت: راه اصلی و مهم این محله در بلوار دهه فجر واقع شده که در اصل به عنوان کمربندی شهر یزد ایفای نقش میکند و به همین دلیل در روزهای پایانی هفته شاهد ترافیک بالایی در این محور هستیم.
خاکی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است تا شهرداری با تملک پلاکهای در مسیر جدید دسترسی محله از میدان صاحب الزمان در جهت حل این مشکل تلاش کند.
46
نظر شما